Άψογα!!!!
Ακόμα καλύτερα Δημήτρη...άλλη μια μέρα -και νύχτα- στον παράδεισο...Μετα απο πολλές αλαγές πλάνων λόγω δρομολογείων των πλιιων Κερκυρας Ηγουμενίτσας,θα παραμεινω και αυριο εδώ .Ετσι η αναχώρηση δρομολογήθηκε για Κυριακή.
Αν το ξερα, θα εφερνα το οπλο να πήγαινα αυριο για κανα αγριο, με την παρέα.
Καλημέρα Θεόφραστε!Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε μάγκες. Εμένα με χτύπησε για άλλη μια φορά η γκαντεμια και έμεινα χωρίς αμάξι. Έλεγα από το προηγούμενο ΣΚ το Σάββατο θα βγω, θα κάνει πέρασμα και πήρα τα @@ μου πάλι. Όλο το σκ κλεισμένος στο σπίτι θα μείνω......
Εγώ έκανα reportΔειτε εδω αγγελια που εχει δημοσιευσει ο τυπος
http://www.car.gr/parts/view/8630202/
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε μάγκες. Εμένα με χτύπησε για άλλη μια φορά η γκαντεμια και έμεινα χωρίς αμάξι. Έλεγα από το προηγούμενο ΣΚ το Σάββατο θα βγω, θα κάνει πέρασμα και πήρα τα @@ μου πάλι. Όλο το σκ κλεισμένος στο σπίτι θα μείνω......
Επειδή σου εκανε καλό στο συκώτι θα ξανάρθεις σίγουρα.Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να' χουμε!
Άψογα!!!!
Εχω κάτσει και 'γω και έχω ρεμβασει ''live'', αυτή τη θέα...
...και μάλιστα μετά απο Τζουμερκιώτικο προβατο στα κάρβουνα...
Όντως το μάτι σου και το μυαλό σου ξεχνιέται...είναι αυτό που λέμε ''κάνεις καινούριο σκώτι''...
Ακόμα καλύτερα Δημήτρη...άλλη μια μέρα -και νύχτα- στον παράδεισο...
Οπως και να' χει... το όπλο πρεπει να είναι το πρώτο που θα φορτώνεται στον Ομπαμα όταν είναι να ανέβεις στο χωριό...
Εκεί που είναι το σπίτι, ακομα και ο κήπος είναι ''εν δύναμη'' κυνηγότοπος...
Γεια σου ρε Λάμπρο.Καλημερα ρε φιλαρακια.....