Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να' χουμε!
Μετά απο ενα κουραστικό ταξίδι ,η καλύτρη στιγμή της μέρας.
screen capture
Άψογα!!!!
Εχω κάτσει και 'γω και έχω ρεμβασει ''live'', αυτή τη θέα...
...και μάλιστα μετά απο Τζουμερκιώτικο προβατο στα κάρβουνα....sarcastic.
Όντως το μάτι σου και το μυαλό σου ξεχνιέται...είναι αυτό που λέμε ''κάνεις καινούριο σκώτι''....well done.
Μετα απο πολλές αλαγές πλάνων λόγω δρομολογείων των πλιιων Κερκυρας Ηγουμενίτσας,θα παραμεινω και αυριο εδώ .Ετσι η αναχώρηση δρομολογήθηκε για Κυριακή.
Αν το ξερα, θα εφερνα το οπλο να πήγαινα αυριο για κανα αγριο, με την παρέα.
Ακόμα καλύτερα Δημήτρη...άλλη μια μέρα -και νύχτα- στον παράδεισο...
Οπως και να' χει... το όπλο πρεπει να είναι το πρώτο που θα φορτώνεται στον Ομπαμα όταν είναι να ανέβεις στο χωριό...
Εκεί που είναι το σπίτι, ακομα και ο κήπος είναι ''εν δύναμη'' κυνηγότοπος...;)

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε μάγκες. Εμένα με χτύπησε για άλλη μια φορά η γκαντεμια και έμεινα χωρίς αμάξι. Έλεγα από το προηγούμενο ΣΚ το Σάββατο θα βγω, θα κάνει πέρασμα και πήρα τα @@ μου πάλι. Όλο το σκ κλεισμένος στο σπίτι θα μείνω......

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε μάγκες. Εμένα με χτύπησε για άλλη μια φορά η γκαντεμια και έμεινα χωρίς αμάξι. Έλεγα από το προηγούμενο ΣΚ το Σάββατο θα βγω, θα κάνει πέρασμα και πήρα τα @@ μου πάλι. Όλο το σκ κλεισμένος στο σπίτι θα μείνω......
Καλημέρα Θεόφραστε!
Γρήγορα για ''ξεματιασμα'' μπας και προλάβεις να βγείς για κάνα κυνήγι φέτος....sarcastic.

Παιδες ματαιος κοπος.
Σε εμας τουλαχιστον.
Προσεξτε τι μουφα νομοθετες εχουμε.
Απαγορευεται η κατοχη κ η χρηση....... αλλα επιτρέπει την εισαγωγή κ την πώληση.
Σαν να λες επιτρεπετε να χει ο παντρεμένος φιλεναδα αλλά απαγορεύεται να πηγαίνει μαζι της.
Γιαυτό ολη αυτη η θρασυτητα.
Δεν μπορει να του τα κνισει κανενας εδω τουλαχιστον.hair.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να' χουμε!

Άψογα!!!!
Εχω κάτσει και 'γω και έχω ρεμβασει ''live'', αυτή τη θέα...
...και μάλιστα μετά απο Τζουμερκιώτικο προβατο στα κάρβουνα....sarcastic.
Όντως το μάτι σου και το μυαλό σου ξεχνιέται...είναι αυτό που λέμε ''κάνεις καινούριο σκώτι''....well done.

Ακόμα καλύτερα Δημήτρη...άλλη μια μέρα -και νύχτα- στον παράδεισο...
Οπως και να' χει... το όπλο πρεπει να είναι το πρώτο που θα φορτώνεται στον Ομπαμα όταν είναι να ανέβεις στο χωριό...
Εκεί που είναι το σπίτι, ακομα και ο κήπος είναι ''εν δύναμη'' κυνηγότοπος...;)
Επειδή σου εκανε καλό στο συκώτι θα ξανάρθεις σίγουρα.
Οσο για το όπλο ,αστο.Ετσι οπως εφυγα και με τετοια διάθεση δεν ειχε νόημα.Ομως όπως λες,ακόμη και απο δω ,απο το σπίτι , μπορεις να ντουφεκάς .Ειδικά απο Νοέμβρη και μετά.

Status
Not open for further replies.
Back