mixalis7 20 Μαρτίου 2015 #3.523 Chris-Kaz said: Καλημέρα σας. αααααααααααχχχχ ωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχ Click to expand... πονούν ωρέ τα παλικάρια ;;;
Chris-Kaz said: Καλημέρα σας. αααααααααααχχχχ ωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχ Click to expand... πονούν ωρέ τα παλικάρια ;;;
Chris-Kaz 20 Μαρτίου 2015 #3.525 mixalis7 said: πονούν ωρέ τα παλικάρια ;;; Click to expand... Ασε Μιχαλη. Γεραματα...
A AltairLusso 20 Μαρτίου 2015 #3.530 PANOUTSOS said: Γεια σας φίλοι... Click to expand... Γειά σου παιχταρά μου!
D dionisis 21 Μαρτίου 2015 #3.536 PANOUTSOS said: γεια σας μπάρμπες, Βάνες, λαμόγια και Catanes Click to expand... .smashfrak..hit. Καλημέρες
PANOUTSOS said: γεια σας μπάρμπες, Βάνες, λαμόγια και Catanes Click to expand... .smashfrak..hit. Καλημέρες
dim63 21 Μαρτίου 2015 #3.538 την καλημέρα μου σε όλους. Σήμερα ξύπνησα με διάθεση για ψάρεμα.Έστω και αργά σκέφτομαι να την κάνω μέχρι το νύχτωμα.
την καλημέρα μου σε όλους. Σήμερα ξύπνησα με διάθεση για ψάρεμα.Έστω και αργά σκέφτομαι να την κάνω μέχρι το νύχτωμα.