Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τυχεροί όσοι φάνε μπακαλίαρο.......οι υποδέλοιποι μάλλον θα μας ταίσουν γαλέο.....
Δοκιμάστε σπασμένο καρύδι στη σκορδαλιά.......το λάδι του καρπού δίνει extra γεύση στο πιάτο .eat.

Ρε τον Μαμαλάκη.....δίνει και συμβουλές μαγειρικής .asking.

Σε λίγο θα μας πει και τι μαλακτικό να βάζουμε στην μπουγάδα.hit.

Για γνώσεις μπουγαδιάσματος υποκλίνομαι στον master chef από το Αιγάλεω.....30 κατασκευαστες πλυντηρίων συνιστούν SKIP, αυτοί ΔΕΝ ξέρουν ! .sarcastic.

Γ. Καραϊσκάκης: «Ρώτησα τον μπούτσον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»... Πιο σαφής δε γίνεται...
Η απαντηση του οπλαρχηγού στον Μαχμουτ Πασά, που του ζήτησε να προσκυνήσει. καλημερα σας κ χρονια πολλα ....χρονια πολλα επισης σε ολους τους απανταχου ελληνες......

• Like
Reactions: DrV
Τι ποιο ομορφο να παρακολουθεις στρατιωτικη παρελαση χωρις καγκελα και κυκλιδωματα και χωρις απαγορευσεις για το κοινο .well done..well done.
Καλημερα και χρονια πολλα

• Like
Reactions: DrV
πριν λίγο ολοκληρώθηκε η μάσα του μπακαλιάρου μετά της σκορδαλιάς συνοδεία λευκού κράσου μοσχάτου Αλεξανδρείας εκ Λήμνου.
Χικ.....

και του χρόνου ρε παιδιά
τέλειος ο μπακαλιάρος φοβερή η καρυδόπιτα η σκορδαλιά ήθελα να πω
και ξινόμαυρο βεβαίως βεβαίως
θα μου πείτε δεν ταιριάζει αλλά είναι κεχριμπάρι από Γουμένισσα και είναι και τζάμπα
;)

Καλησπέρα καρντάσια. Πολύ ούζο, μπακαλιάρο, καλαμάρια και χταποδάκι....
Σήμερα στην παρέλαση μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα λίγο περισσότερο από κάθε άλλη αφορά. Εκτός βέβαια από τις ένοπλες δυνάμεις και τους υπόλοιπους αυτοί που έσπειρα μια βουβαμάρα συγκίνησης στον κόσμο με ατελείωτο χειροκρότημα ήταν οι Κύπριοι φοιτητές! .congrats. .congrats. .congrats..cool.

Status
Not open for further replies.
Back