Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
την ηπια την πορτοκαλαδα.ολοι ζητανε 300 ευρω για ανεβοκατεβασμα και λυσιμο του σασμαν χωρις τη ζημια που θα εχει μεσα και το καινουργιο παει στα 5500 χιλιαρικα.ετσι μου ερχεται να το σπασω το ρημαδι
Φίλε μην σκέφτεστε καινούργιο κάν
Όσο για το 300αρι εκεί είναι η τιμή δυστυχώς
Το θέμα είναι να το δώσεις αλλά να βρεις και καλό μεταχειρισμένο να μπει
Άλλη επιλογή δεν έχεις
Εάν είναι φίλος ο μηχανικός τουλάχιστον πλήρωσε το μεταχειρισμένο και δώσε σε 3-4 δόσεις τον κόπο
Δεν βλέπω άλλη λύση

Λέει η κόρη μου της γυναίκας μου το μεσημέρι:
Μαμά σήμερα στο σχολείο μου είπε μια φίλη μου, ότι όποιος έχει πααααρα πολλά λεφτά αρρωσταίνει......
Μαμά μήπως έπιδη έχω και εγώ πολλά λεφτά στον κουμπαρά μου,γιαυτό τρέχουν οι μύξες μου;;;
.very happy..very happy.

Μαμά σήμερα στο σχολείο μου είπε μια φίλη μου, ότι όποιος έχει πααααρα πολλά λεφτά αρρωσταίνει......
Μαμά μήπως έπιδη έχω και εγώ πολλά λεφτά στον κουμπαρά μου,γιαυτό τρέχουν οι μύξες μου;;;
.very happy..very happy.
.crying smile.οτι καλυτερο εχω ακουση σημερα...

.very happy..very happy.
Τέλειο .very happy.

.very happy..very happy.
Να την χαίρεστε φιλαράκι :).shake hands.
Αυτά μας ξανανιώνουν εμάς τους γονείς .love.

την ηπια την πορτοκαλαδα.ολοι ζητανε 300 ευρω για ανεβοκατεβασμα και λυσιμο του σασμαν χωρις τη ζημια που θα εχει μεσα και το καινουργιο παει στα 5500 χιλιαρικα.ετσι μου ερχεται να το σπασω το ρημαδι
Φιλε μην στεναχωριεσαι εχει ο θεος...κατι θα βρεις σε μεταχειρισμενο ψαξτο..

.very happy..very happy.

κορυφαιο τα παιδια δεν παιζονται με τιποτα.RESPECT.

Φίλε μην σκέφτεστε καινούργιο κάν
Όσο για το 300αρι εκεί είναι η τιμή δυστυχώς
Το θέμα είναι να το δώσεις αλλά να βρεις και καλό μεταχειρισμένο να μπει
Άλλη επιλογή δεν έχεις
Εάν είναι φίλος ο μηχανικός τουλάχιστον πλήρωσε το μεταχειρισμένο και δώσε σε 3-4 δόσεις τον κόπο
Δεν βλέπω άλλη λύση
ασε αν παω για μεταχειρισμενο ειναι χειροτερα. ξεκινανε απο 500 μεχρι 1200 και δεν εχεις καμια εγγυηση. θα φτιαξω το δικο μου.και οσο για φιλους αστο. ο φιλος μου ειπε τιμη αντιπροσωπειας οποτε θα παει αντιπροσωπεια. οι τιμες στο συγκεκριμενο ειναι ταριφα. 250-300 ζητανε ολοι

Last edited:
ασε αν παω για μεταχειρισμενο ειναι χειροτερα. ξεκινανε απο 500 μεχρι 1200 και δεν εχεις καμια εγγυηση. θα φτιαξω το δικο μου.και οσο για φιλους αστο. ο φιλος μου ειπε τιμη αντιπροσωπειας οποτε θα παει αντιπροσωπεια. οι τιμες στο συγκεκριμενο ειναι ταριφα. 250-300 ζητανε ολοι
Κοιταξε στο car.gr.μπορεί να βρεισ κατι.καλητερα αντιπροσωπεια εγω δεν το ξαναπερνο σε μαστορα εκτοσ κοντεψαν να μου το καψουν

Last edited by a moderator:
ασε αν παω για μεταχειρισμενο ειναι χειδοτερα. ξεκινανε απο 500 μεχρι 1200 και δεν εχεις καμια εγγυηση. θα φτιαξω το δικο μου.
μην ψάχνεις για εγγύηση σε τίποτα μονο αν σου δόση ο μάστορας αν ειναι τζιμάνι κ ξέρει από σασμάν,την έπαθα πέρυσι στο δικό μου το αμάξι ευτυχώς την έβγαλα καθαρή με ένα μεταχειρισμένο που βρήκα κ γλύτωσα από χρήματα κ ταλαιπωρία.
Φίλε υπομονή κ ψάξιμο στα ανταλακτικομαγαζα κ τα συνεργεία .Εύχομαι να πάνε όλα καλά

Είχα διαβάσει κάποτε ενα άρθρο που έλεγε την ποιότητα δουλειάς των συνεργείων στην Ελλάδα! Νομίζω ηταν στο car and driver και τα αποτελέσματα ηταν ενα ποσοστό 8/10 να μην κανει ουτε τα βασικα σε μια απλής συντήρηση αυτοκινήτου! Ευρυπίδη να ψάξεις καλα να βρεις καποιον ανθρωπο που να κανει καλη δουλεια! Δυστυχώς ειναι να μην σου συμβεί! Καλησπέρα σε ολα τα φιλαράκια

Περίμενε
Να τα πάρουμε ένα ένα
Πρώτον
Αν ανοικτέι μπορεί να φτιαχτεί;
Δεύτερον
Από και κλείνεται η αντιπροσωπεία να χρεώνει όσο ο μάστορας
Η ο μάστορας σου λέει πολλά που δύσκολο να το πιστέψω.......η η αντιπροσωπεία δεν στα λέει όλα και θα σε χρεώσει μετά ένα σωρό επιπλέον μαλακιες

Ανέκαθεν αυτοί οι δυο είχαν τουλάχιστον 40 τα εκατό διαφορά στην χρέωση

Αν το πρώτο γίνεται φυσικά και δεν θα πας σε μεταχειρισμένο
Μάλιστα γρανάζι θα βρεις πιο εύκολα και αξιόπιστα από μεταχειρισμένο ολόκληρο σασμάν
Το δεύτερο πρέπει να εξακριβώσεις για να ξέρεις ποιος θα σου κάνει το πρωτο

Status
Not open for further replies.
Back