Φίλε μην σκέφτεστε καινούργιο κάντην ηπια την πορτοκαλαδα.ολοι ζητανε 300 ευρω για ανεβοκατεβασμα και λυσιμο του σασμαν χωρις τη ζημια που θα εχει μεσα και το καινουργιο παει στα 5500 χιλιαρικα.ετσι μου ερχεται να το σπασω το ρημαδι
Λέει η κόρη μου της γυναίκας μου το μεσημέρι:
Μαμά σήμερα στο σχολείο μου είπε μια φίλη μου, ότι όποιος έχει πααααρα πολλά λεφτά αρρωσταίνει......
Μαμά μήπως έπιδη έχω και εγώ πολλά λεφτά στον κουμπαρά μου,γιαυτό τρέχουν οι μύξες μου;;;
![]()
ΤέλειοΛέει η κόρη μου της γυναίκας μου το μεσημέρι:
Μαμά σήμερα στο σχολείο μου είπε μια φίλη μου, ότι όποιος έχει πααααρα πολλά λεφτά αρρωσταίνει......
Μαμά μήπως έπιδη έχω και εγώ πολλά λεφτά στον κουμπαρά μου,γιαυτό τρέχουν οι μύξες μου;;;
![]()
Περαστικα Αριστο..Η διάγνωση τελικά λαρυγγοφαρυγγιτιδα!.buy buy.
Ευχαριστώ για τις ευχές λεβέντες!!!
Να την χαίρεστε φιλαράκιΛέει η κόρη μου της γυναίκας μου το μεσημέρι:
![]()
Φιλε μην στεναχωριεσαι εχει ο θεος...κατι θα βρεις σε μεταχειρισμενο ψαξτο..την ηπια την πορτοκαλαδα.ολοι ζητανε 300 ευρω για ανεβοκατεβασμα και λυσιμο του σασμαν χωρις τη ζημια που θα εχει μεσα και το καινουργιο παει στα 5500 χιλιαρικα.ετσι μου ερχεται να το σπασω το ρημαδι
Τι έγινε Ευριπίδητην ηπια την πορτοκαλαδα.ολοι ζητανε 300 ευρω για ανεβοκατεβασμα και λυσιμο του σασμαν χωρις τη ζημια που θα εχει μεσα και το καινουργιο παει στα 5500 χιλιαρικα.ετσι μου ερχεται να το σπασω το ρημαδι
Λέει η κόρη μου της γυναίκας μου το μεσημέρι:
![]()
πρεπει ν ανοιχτει το σασμαν στο μιτσουμπισι ηλια. η εχει θεμα το γραναζι στη 3η η ρουλεμαν αλλα πρεπει ν ανοιχτειΤι έγινε Ευριπίδη
ασε αν παω για μεταχειρισμενο ειναι χειροτερα. ξεκινανε απο 500 μεχρι 1200 και δεν εχεις καμια εγγυηση. θα φτιαξω το δικο μου.και οσο για φιλους αστο. ο φιλος μου ειπε τιμη αντιπροσωπειας οποτε θα παει αντιπροσωπεια. οι τιμες στο συγκεκριμενο ειναι ταριφα. 250-300 ζητανε ολοιΦίλε μην σκέφτεστε καινούργιο κάν
Όσο για το 300αρι εκεί είναι η τιμή δυστυχώς
Το θέμα είναι να το δώσεις αλλά να βρεις και καλό μεταχειρισμένο να μπει
Άλλη επιλογή δεν έχεις
Εάν είναι φίλος ο μηχανικός τουλάχιστον πλήρωσε το μεταχειρισμένο και δώσε σε 3-4 δόσεις τον κόπο
Δεν βλέπω άλλη λύση
Κοιταξε στο car.gr.μπορεί να βρεισ κατι.καλητερα αντιπροσωπεια εγω δεν το ξαναπερνο σε μαστορα εκτοσ κοντεψαν να μου το καψουνασε αν παω για μεταχειρισμενο ειναι χειροτερα. ξεκινανε απο 500 μεχρι 1200 και δεν εχεις καμια εγγυηση. θα φτιαξω το δικο μου.και οσο για φιλους αστο. ο φιλος μου ειπε τιμη αντιπροσωπειας οποτε θα παει αντιπροσωπεια. οι τιμες στο συγκεκριμενο ειναι ταριφα. 250-300 ζητανε ολοι
μην ψάχνεις για εγγύηση σε τίποτα μονο αν σου δόση ο μάστορας αν ειναι τζιμάνι κ ξέρει από σασμάν,την έπαθα πέρυσι στο δικό μου το αμάξι ευτυχώς την έβγαλα καθαρή με ένα μεταχειρισμένο που βρήκα κ γλύτωσα από χρήματα κ ταλαιπωρία.ασε αν παω για μεταχειρισμενο ειναι χειδοτερα. ξεκινανε απο 500 μεχρι 1200 και δεν εχεις καμια εγγυηση. θα φτιαξω το δικο μου.