Αχχχχ αυτο εινα αγνη σκεψη και καρδουλαΛέει η κόρη μου της γυναίκας μου το μεσημέρι:
Μαμά σήμερα στο σχολείο μου είπε μια φίλη μου, ότι όποιος έχει πααααρα πολλά λεφτά αρρωσταίνει......
Μαμά μήπως έπιδη έχω και εγώ πολλά λεφτά στον κουμπαρά μου,γιαυτό τρέχουν οι μύξες μου;;;
![]()
Ευριπιδη κανε μια βολτα σε κανένα συνεργείο φορτηγώντην ηπια την πορτοκαλαδα.ολοι ζητανε 300 ευρω για ανεβοκατεβασμα και λυσιμο του σασμαν χωρις τη ζημια που θα εχει μεσα και το καινουργιο παει στα 5500 χιλιαρικα.ετσι μου ερχεται να το σπασω το ρημαδι
φοβερή η μικρήΛέει η κόρη μου της γυναίκας μου το μεσημέρι:
Μαμά σήμερα στο σχολείο μου είπε μια φίλη μου, ότι όποιος έχει πααααρα πολλά λεφτά αρρωσταίνει......
Μαμά μήπως έπιδη έχω και εγώ πολλά λεφτά στον κουμπαρά μου,γιαυτό τρέχουν οι μύξες μου;;;
![]()
άντε ρεΚαλησπέρα σας και καλη εναρξη..![]()
Γιατι ψεματα λεω?Εκτος απο την κλασική Αυγουστιατικη εναρξη εχουμε κ την εναρξη του Ιανουαριου τωρα..άντε ρε![]()
Αντιπροσωπεια. Και ολα να σου πανε καλα φιλε.ασε αν παω για μεταχειρισμενο ειναι χειροτερα. ξεκινανε απο 500 μεχρι 1200 και δεν εχεις καμια εγγυηση. θα φτιαξω το δικο μου.και οσο για φιλους αστο. ο φιλος μου ειπε τιμη αντιπροσωπειας οποτε θα παει αντιπροσωπεια. οι τιμες στο συγκεκριμενο ειναι ταριφα. 250-300 ζητανε ολοι
Περίμενε γιατί αυτοί ονειρεύονται έναρξη ξανά τον Αύγουστο...Γιατι ψεματα λεω?Εκτος απο την κλασική Αυγουστιατικη εναρξη εχουμε κ την εναρξη του Ιανουαριου τωρα..![]()
Η διαχείρηση φταίειΗ μόνη διαφορά είναι ότι στο Boeing θα δεις και καμιά αεροσυνοδό της προκοπής ενώ εδώ βλέπεις μόνο αγριόφατσες![]()
Ο Μάκης με έβαλε να το πω
Αυτός τις λέει κοκακια![]()
ναι μπροστά στη γυναίκα μου κοκάκια τις λέωΔηλαδή προχθές έτρωγε αεροσυνοδους![]()
Κανόνισε όταν έρθεις κάτω με το καλό καμία φορά να μου ανοίξει το κεφάλι με τον πλαστή η κυρα ότι σε παρασύρω σε γλυκούς πειρασμούςναι μπροστά στη γυναίκα μου κοκάκια τις λέω![]()