Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα Κυριοι

Καλησπέρα καρντάσια. Δυστυχώς και αυτό το ΣΚ έμεινα μέσα να κάνω δουλειές στο σπίτι και για τον γάμο. Ευελπιστώ να ξαναπάω κυνήγι μέχρι το τέλος της κυνηγετικής σεζόν.
Κυνηγι μετα τα 5 χρονια γαμου που θα εχεις ξεκινησει την μουρμουρα και δεν θα σε αντεχει σπιτι χαχααχαχ

Mακη πως ετσι? Εξαφανηστικαν οι τσιχλες απο τον Μαραθωνα?
όταν έφθασα εκεί 16.00 και μέχρι να πάω στο καρτέρι 200 μέτρα σηκώθηκαν πάνω από 20 πουλιά δεν είχα γεμίσει δεν τουφέκισα.....μετά 5-6 -πέρασαν 17.45 :)

πως το ειπατε αυτο κυριε μακη???? ειμαι η λιτσα????
.my man.
χαχαχαχα
πρωί γυρω στης 9.00 παίρνω τηλ. τον Ευριπίδη και με γυναικεία φωνή:
_ καλημέρα είσαι ο Ευριπίδης;;;;
_ ναι
_ είμαι η Ρίτα θα κατέβω Χανιά μόνη μου και θα ήθελα να κάνουμε παρέα....μου έδωσε το τηλ. σου ο Μάκης
_ ποιά είσαι και ποιός σου δωσε το τηλ;;;; ..xm.
εκεί με πιάσαν τα γέλια ha haaa

χαχαχαχα
πρωί γυρω στης 9.00 παίρνω τηλ. τον Ευριπίδη και με γυναικεία φωνή:
_ καλημέρα είσαι ο Ευριπίδης;;;;
_ ναι
_ είμαι η Ρίτα θα κατέβω Χανιά μόνη μου και θα ήθελα να κάνουμε παρέα....μου έδωσε το τηλ. σου ο Μάκης
_ ποιά είσαι και ποιός σου δωσε το τηλ;;;; ..xm.
εκεί με πιάσαν τα γέλια ha haaa
.very happy..very happy.

Θα σας πω τι μου έχει κάνει και εμένα το συγκεκριμένο άτομο.
Χτυπάει το τηλέφωνο στο μαγαζί και ακούω μια γυναικεία αισθησιακή φωνή να μου λέει.......""παρακαλώ επειδή είμαι με το κομπινεζόν και δεν θέλω να κατέβω από το αυτοκίνητο μπορείτε να μου βάλετε 3 λίτρα τσικουδιά και να μου την φέρετε εσείς;;;;;""""
Φυσικά και μπορώ της λέω ,αυτό μας έλειπε να μην σας εξυπηρετήσω .kiss me.
Βγαίνω έξω να δω ποια είναι η μ@υνάρα με το κομπινεζόν και την κ@υλιάρικη φωνή και βλέπω το Μαραθωνίτικο λαμόγιο να έχει σκάσει στα γέλια.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back