Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα κυριοι,καλη εβδομαδα ευχομαι!
Θα μπορουσε καποιος να μου πει με πιο προγραμμα ανεβαζουμε φωτογραφιες στο site;Διοτι χρησιμοποιουσα το imageshake αλλα τωρα πρεπει να πληρωσεις!
Επισης προσπαθησα να κανω αντιγραφη επικκοληση την αποθηκευμενη μου φωτογραφια αλλα δεν ανεβαινει

Eιναι η εποχη τους. Ειναι τοσο σταθερος ο ετησιος κυκλος τους, που τεινει να γινει φυσικο φαινομενο
Ρουτίνα Βίκτωρα.Φέτος άργησαν λίγο γιατί τα χιόνια καθυστέρησαν τα οργώματα και τις σπορές.
Ουφ.......και ειχα αρχίσει να ανησυχώ .buy.

Καλησπερα κυριοι,καλη εβδομαδα ευχομαι!
Θα μπορουσε καποιος να μου πει με πιο προγραμμα ανεβαζουμε φωτογραφιες στο site;Διοτι χρησιμοποιουσα το imageshake αλλα τωρα πρεπει να πληρωσεις!
Επισης προσπαθησα να κανω αντιγραφη επικκοληση την αποθηκευμενη μου φωτογραφια αλλα δεν ανεβαινει
Εγω Γιάννη με postimage.org

Ρουτίνα Βίκτωρα.Φέτος άργησαν λίγο γιατί τα χιόνια καθυστέρησαν τα οργώματα και τις σπορές.
Ουφ.......και ειχα αρχίσει να ανησυχώ .buy.
Δημητρη τελειωσαν αυτοι τις δουλειες τους ,και τωρα θα κλεισουν τις δουλειες των αλλων ανθρωπων........το μαθαμε τωρα !!!
Αν θελουν πραγματικα κατι να κανουν να πανε να κλεισουν με τα τρακτερ την βουλη και τις εφοριες ....αυτο ειναι μαγκια !!!!!

Καλησπέρα ρεμάλια !!!!!
Το κλασσικό απογευματινό καφεδάκι με λίγο διάβασμα !!!!
Θα πληρώνουμε λέει λιγότερες ασφαλιστικές εισφορές .
Όσοι κατάφεραν μέσα σε αυτό το τραγικό περιβάλλον και δήλωσαν κέρδη ....απλά την π@υτσισαν!!!!

Σε γενικές γραμμές πάει πολύ καλά,εχω ώρες ώρες κάτι μικροενοχλησεις αλλά ευτες οι ενοχλήσεις μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικές να υπαρχουν και μπορεί να κάνουν και 6μηνες να φύγουν.εχω ξεκινήσει τώρα και κάνω κάποιες ασκήσεις και με έχουν βοηθήσει παρά πολύ.
.well done..well done.

Χαιρετώ την παρέα.
Μετα την εβδομαδιαία απαγόρευση έρχονται τα τρακτέρ.Για να δούμε.
Τοσο δυσκολο τους ειναι να την στησουν στα διοδια και να ανοιξουν τις μπαρες
για να μπορεσουμε να εκδραμουμε και εμεις οι ταλαιπωροι για κανενα κυνηγι ποιο βορεια .hunter.1.hunter.1:D:D
μας εχει φαι η Αττικοβοιωτια .buy buy..buy buy.
Καλησπερα Παλικαρια ;)

καλησπερα σας κυριοι.sarcastic.
giphy.gif

Status
Not open for further replies.
Back