ειναι σοβαρο παραπτωμα κ τιμωρειται αυστηρα.victory.ha haaaha haaa
Είμαστε και εμείς μαζόχες.....
Εχτές ζητούν τα κορίτσια σουβλάκια...παρκάρω έξω από 2 σουβλατζίδικα, μεσοτοιχία....το ένα μισογεμάτο, το άλλο φίσκα.....ε ο μαζόχες μπήκα στο φίσκα μαγαζί και έπαιξαν κάτι τάκλιν στο ´90 για να παραγγείλω
Υπάρχει κι άλλος τρόπος! .victory.Είμαστε και εμείς μαζόχες.....
Εχτές ζητούν τα κορίτσια σουβλάκια...παρκάρω έξω από 2 σουβλατζίδικα, μεσοτοιχία....το ένα μισογεμάτο, το άλλο φίσκα.....ε ο μαζόχες μπήκα στο φίσκα μαγαζί και έπαιξαν κάτι τάκλιν στο ´90 για να παραγγείλω
Μεσα εισαι ρε μεγαλε ΑργυριεΔημητρη τελειωσαν αυτοι τις δουλειες τους ,και τωρα θα κλεισουν τις δουλειες των αλλων ανθρωπων........το μαθαμε τωρα !!!
Αν θελουν πραγματικα κατι να κανουν να πανε να κλεισουν με τα τρακτερ την βουλη και τις εφοριες ....αυτο ειναι μαγκια !!!!!
Εκεί είναι και ο πλάτανος με την μεγάλη κουφάλα που απο μέσα ξεπρόβαλε ο Βασιλιάς της Βοιωτίας Ωγύγος .
Λέτε να ξεπροβάλει πάλι να έχουμε και θεάματα ;
Όποιος δεν πιστεύει υπάρχει φωτό.
Να τολμήσω να ζητήσω, να τη δούμε ?
Αφού ο βασιλιάς Ωγύγος θελει να τον δουν όλοι να ξεπροβάλει από την κουφάλα ,ας τον δούνε.γιατί όχι να την δούμε όλοι
.smashfrak.
Σε γενικές γραμμές πάει πολύ καλά,εχω ώρες ώρες κάτι μικροενοχλησεις αλλά ευτες οι ενοχλήσεις μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικές να υπαρχουν και μπορεί να κάνουν και 6μηνες να φύγουν.εχω ξεκινήσει τώρα και κάνω κάποιες ασκήσεις και με έχουν βοηθήσει παρά πολύ.
Στάσου ρεεεε που πας ; δεν μας είπες τι έφαγες απόψε ;το κατάφερες το ταψί ;αποσύρομαι στα ιδιαίτερα διαμερισματα μου
πάω για ύπνο
την πέφτω
στούφα
καλό βράδυ![]()