Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε φιλε, ολο το καλοκαιρι την κανονιζα την επισκεψη, και ψουψουψου την επεισα να ερθει τελη Σεπτεμβρη (ειχα στο μυαλο μου και το κυνηγι φυσικα), κατεβηκε μετα τις 23-24, και χαλασε ο καιρος, διακοπες δεν πηγαμε, και λουλουδιασε το συμπαν απο τα τρυγονια. Αντε προβλεψε το αυτο.

Καλα περασα παντως

Ρε φιλε, ολο το καλοκαιρι την κανονιζα την επισκεψη, και ψουψουψου την επεισα να ερθει τελη Σεπτεμβρη (ειχα στο μυαλο μου και το κυνηγι φυσικα), κατεβηκε μετα τις 23-24, και χαλασε ο καιρος, διακοπες δεν πηγαμε, και λουλουδιασε το συμπαν απο τα τρυγονια. Αντε προβλεψε το αυτο.

Καλα περασα παντως
Τι γκαντεμιά ρε φίλε.....φτου...

Παλι τα ίδια στα βόρεια και αν παει ετσι σας βεπω να τα κρεμάτε απο τώρα.
Ειμαι να σκάσω. Εχω πληροφοριες για πολλα φασια. Μια γυρα που εκανα με το αμαξι ειδα καμια 200αρια αγριοπεριστερα. Κοτσυφια που εχουν ηρεμήσει τοσο καιρο και σου πεταγονται στρωτα ωσαν βαρυμαγκες με 4 κιλα κακαλα εκαστο.
Τι το θες; Κοντευω να πηδηχτω απο το παράθυρο!!

Καλα δεν πιστευω αυτα που διαβαζω!!! Yπαρχουν και τροποι και για να σου επιτρεπει παντα το κυνηγι. Ασχετα αν το γουσταρει η οχι. Ξυπνας το πρωι στηνεσαι στο καρτερι για τα τρυγονακια σου, περνας απο το φουρνο για κανα κρουασαν, επιστρεφεις σπιτι σου και εχεις ετοιμασει της κοπελιας το πρωινο. Την ξυπνας με ενα φιλι και το τραπεζι στρωμενο. Αυτο για τη διαρκεια των περασματων. Μετα ελαττωνουμε λιγο το σερβις ουτως ωστε να καταλαβει οτι εισαι παρα πολυ ευτυχισμενος (μαζι της) την εποχη αυτη. Εγω μεχρι και τις διακοπες μου ρυθμιζα για Σεπτεμβρη παλια με διαφορες δικαιολογιες.sarcastic.
Μου θυμηζεις τον κύριο βλέπω τον καιρο με νοτιαδες και βροχες και λεω στη γυναικα μου: παμε για φαγητο, παντα σε αγαπω και σε σκεφτομαι χάνει! Λετς κόου φορ λάντσ!

Και ρωταω τωρα ο αδαεις
Δεν θα επρεπε εστω και για την κοντρα ρε παιδι μου
Εστω και για να φανει οτι ειμαστε εδω οι κυνηγοι και υπαρχουμε να γινει μια αιτηση μια διαδικασια τελοσπαντων για παραταση του κυνηγιου τον Μαρτη
Ξερω οτι δεν θα χει αποτελεσμα
Αλλα και παλι δειχνεις οτι εισαι δω ρε γαμωτο μου και εχεις αρχ...... σαν συνολο
Εχεις βαρος σαν τοσες χιλιαδες πλυθησμος

Δεν βαριεσε ομως.....

Καλησπερίζω την παρέα.
Θέλω να εκφράσω την συμπαράστασή μου στον γιατρό ,που αυτή τη στιγμή κάνει δακτυλοσκοπική εξέταση στον ορθό καποιου απο δω μέσα.
Ε ρε γλέντια ......vert funny.
Δεν ξέρω μήπως γλυκαθεί και μετά τιι θα τον κάνουμε.sarcastic.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back