Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερίζω την παρέα.
.well done.
μία πανοραμική θέλω για να σκάσει η ασπρομάλλα αλεπού .yel.

Απο τι να σκάσω ; απο τα μεταλλαγμένα μαρούλια που πουλάς;
Gerry αν φας απ αυτά ,τα αυτιά σου θα γίνουν μεγάλα σαν μαρουλόφυλλα .Κάτι σαν αυτιά γαιδάρου σε πράσινο χρώμα δηλαδή.
Αν έχεις πάρει και ντομάτες .....δεν μπορώ βα σου πω απο δω τι θα σου συμβεί.

Κάτι σαν αυτό που έπαθε και ο ίδιος πέρσι...... .yelling.

daf32f4e-6ee9-4036-92bb-c04a52680c60.jpg

Εγώ θέλω να δω και τι μετάλλαξη προκάλεσαν οι ντομάτες....evil..very funny..very funny..very funny.
Γιατρε το χοντραινεις... .my man..xm..xm..xm..xm..sarcastic.

Μολις γυρισα απο σκοπευτηριο εριξα δυο πουλες Skeet τις ευχαριστηθηκα... Ειδικα στον βατηρα 6 που τον ντουμπλε τον ριχνω αναποδα απο την κανονικη τροχια και βλεπω το δευτερο πιατο να σπαει κοντα στα 45 μετρα τρελαινομαι....asking..goodboy..well done. Ενα καραβι φυσιγγια θα ριξω στο Sporting με την πρωτη ευκαιρια... .goodboy.

Μολις γυρισα απο σκοπευτηριο εριξα δυο πουλες Skeet τις ευχαριστηθηκα... Ειδικα στον βατηρα 6 που τον ντουμπλε τον ριχνω αναποδα απο την κανονικη τροχια και βλεπω το δευτερο πιατο να σπαει κοντα στα 45 μετρα τρελαινομαι....asking..goodboy..well done. Ενα καραβι φυσιγγια θα ριξω στο Sporting με την πρωτη ευκαιρια... .goodboy.[/QUOTE]

Αρη το ευχαριστήθηκες και αυτό έχει σημασία. Και αν το σκοπευτήριο το έχεις κοντά αυτό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα.

Καλησπέρα σε όλους και ειδικά στους "παίζω τον ντουμπλέ ανάποδα"...ψωνάρα ε ψωνάρα .yel..yel..yel..yelling..yelling.

• Like
Reactions: DrV
Μόλις βρέθηκε και νέο παρατσούκλι.sarcastic.
Άστο καλύτερα γιατί τώρα που το ξαναδιαβάζω μου θυμίζει αυτά που κυκλοφορούν, "το μαστιγώνεις το δελφίνι;" , " το σηκώνεις το σακάκι;" , "τον ξεσκονίζεις τον κουραμπιέ;" ...κτλ .very funny..very funny..very funny.
Φαντάζεσαι να πας σε κάποιον και να του πείς ... .my man.... φιλαράκο, τον παίζεις τον ντουμπλέ ανάποδα; .very funny..very funny..very funny..flamenco..flamenco..ha ha ha..ha ha ha.

Άστο καλύτερα γιατί τώρα που το ξαναδιαβάζω μου θυμίζει αυτά που κυκλοφορούν, "το μαστιγώνεις το δελφίνι;" , " το σηκώνεις το σακάκι;" , "τον ξεσκονίζεις τον κουραμπιέ;" ...κτλ .very funny..very funny..very funny.
Φαντάζεσαι να πας σε κάποιον και να του πείς ... .my man.... φιλαράκο, τον παίζεις τον ντουμπλέ ανάποδα; .very funny..very funny..very funny..flamenco..flamenco..ha ha ha..ha ha ha.
.very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny.
Έχω πεθάνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

καλησπέρα αγόρια λεβέντες καβλανταρέοι
μην ακούτε τον νεραιδοπαρμένο δεν έχετε ανάγκη
ούτε από ντομάτες ούτε από μαρούλια
αυτουνού δεν μπορεί να φύγει η ζούρλια :(

Status
Not open for further replies.
Back