Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σας..
Mας εχει παλαβωσει ο αερας κ το ψιλοβροχο εδω κ τρεις μερες πάει σερι..
Ορε ποτεεεεε.. θα κανει ποτεεεεε.. θα κανειειει ξαστεριαααα...ποτεεερ θα φλεβαρισει να παρω τοοοο να παρω τοοο ντουφεεεκι μου......hunter..sarcastic.

Καλησπέρα στη παρέα

καλησπερα σας δυσκολη μερα για εμενα σημερα... σαν σημερα το 2010 εχασα τον πατερα μου 7 χρονια μετα τουλαχιστον στην περιπτωση μου μπορω να πω, ότι καμία ζωή δεν τελειώνει. Απλώς αλλάζει εντελώς.
Σταματάς να είσαι το παιδί του μπαμπά, σταματάς να έχεις την ασφάλεια οταν κατι παει στραβα, σταματάς να πετάς τις ευθύνες αλλού και κοιτάς να τις μαζέψεις πάνω σου, σταματάς να είσαι μικρός και μεγαλώνεις. Αν με ρωτήσεις, δηλαδή, τι άλλαξε από τις 7 φεβρουαριου 2010 μέχρι τώρα στη ζωή μου, αυτό θα σου πω: μεγάλωσα. Μυαλό δεν πολυέβαλα, αλλά αυτό είναι διαφορετική κουβέντα, μην την κάνουμε τώρα.
Και προς Θεού, μην παρεξηγηθούμε, δεν λέω ότι όλα είναι ωραία. Η στενοχώρια είναι εδώ, κανονικά στη θέση της. Με την απουσία πίνεις μέχρι και ποτό, πιάνεις κουβέντα. Κλάμα χωρίς λόγο, απλά επειδή έτσι. Νεύρα χωρίς λόγο, απλά επειδή έτσι. Αναμνήσεις που δεν καλείς εσύ, χωρίς λόγο, απλά επειδή έτσι. Απλώς, με τον καιρό μαθαίνεις να το διαχειρίζεσαι. Δεν μπορείς να είσαι σε πένθος, επ’ αόριστον, στο φινάλε, αν ήταν εδώ, θα ήταν το πρώτο που θα (σου) έλεγε: “έλα ρε βλάκα, πώς κάνεις έτσι; Και τι έγινε;”. Ε κάτσε ρε Παντελο τι εννοείς και τι έγινε; Κάτσε να βρω λίγο τα πατήματα μου. Αυτά τα “πατήματα” είναι τα όσα τρέχουν και εσύ καλείσαι να προλάβεις. Δουλειές, γυναίκα, φίλοι, η υπόλοιπη οικογένεια αν είσαι τυχερός και έχεις αποθέματα. Να έχεις για παράδειγμα τη μητέρα σου, που αντέχει τα πάντα εκτός από το να χάσει το παιδί της, να έχεις τα αδερφια σου, που συνέχεια ο πατέρας σου έλεγε “τα αδερφια σου είναι πιο σημαντικα από τους γονείς σου, γιατί αυτα θα έχεις μετά”.
Γιατί, μη νομίζετε στα εφτα χρόνια που έχουν περάσει, η δική μου πρόοδος είναι πολύ μικρή. Και στη διαχείριση της απουσίας και στη διαχείριση της συνέχειας. Να, τώρα που γράφω, δεξιά μου είναι μια φωτογραφία του, και κάθε φορά που την κοιτάζω, πιστεύω ότι αύριο ή σε μια ώρα θα πάω σπίτι να τον δω, να με δει, να τα πούμε. Καμία σχέση. Το σενάριο αυτό δεν θα το γυρίσει κανείς σκηνοθέτης, άπατο θα πάει. Το γιατί μην το ψάχνεις, το έχουν κάνει άλλοι, πριν από σένα και από μένα και απάντηση δεν πήραν. Οπότε, άσε τα “γιατί;” και ασχολήσου με ερωτήσεις που μπορείς να δώσεις εξήγηση.
Ακόμη καλύτερα ασχολήσου με αυτά που έχεις και όχι αυτόν που έχασες, γιατί το μεγαλύτερο μάθημα που παίρνεις όταν χάνεις τον πατέρα σου, είναι ότι τα δεδομένα είναι απλά μια λέξη που χρησιμοποιείται στα μαθηματικά, όχι στη ζωή σου. Αν είσαι τυχερός και στα 20, 30, 50 χρόνια που τον είχες, έκανες αυτά που έπρεπε και ήταν εκείνος που ήθελες, μπορείς να πανηγυρίσεις, γιατί υπάρχουν άλλοι που είτε δεν είχαν τον πατέρα που ονειρεύονταν, είτε δεν ήταν οι γιοι που είχαν υποχρέωση να είναι αυτα ειναι που με κανουν να συνεχίσω όρθιος από εκεί που με άφησε:(
Τζιμη σίγουρα από εκεί ψηλά σε καμαρώνει........να'σαι γερός να τον θυμάσαι.

Καλησπέρα σας ... Κατέβηκα νωρίτερα στο κέντρο για κάτι δουλειές ... Έχουν πλημμυρίσει τα Χανιά από αμερικανάκια !!! Άσπροι, μαύροι, μελαψοί, κίτρινοι ... απ' όλες τις ράτσες ... άντρες, γυναίκες, κλπ ...
.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
http://www.zougla.gr/greece/article/sti-souda-kateplefse-to-aeroplanoforo-george-hw-bush

Καλησπέρα σας ... Κατέβηκα νωρίτερα στο κέντρο για κάτι δουλειές ... Έχουν πλημμυρίσει τα Χανιά από αμερικανάκια !!! Άσπροι, μαύροι, μελαψοί, κίτρινοι ... απ' όλες τις ράτσες ... άντρες, γυναίκες, κλπ ...
.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
http://www.zougla.gr/greece/article/sti-souda-kateplefse-to-aeroplanoforo-george-hw-bush
Στελιο διαλεξεμου μια μαυρη και μια κιτρινη.sarcastic.

Συγνώμη για το παραλήρημα σκέψεων άλλα πιστεύω σε αυτον εδώ τον χώρο έχουμε γίνει όλοι μια παρέα κ μπορούμε να μοιραστουμε αυτά που νιώθουμε κ τα όμορφα κ τα λίγο πιο στεναχωρα
Να ζηταμε συγνωμη για τους εγωισμους μας ναι. Αλλα για την καρδια μας που ποναει για το αιμα μας;;; Να τον θημασε παντα.

Εχω δυο σταθερα και το κινητο μου.
Πληρώνω συνολο ( χωρις να έχω καταφερει ποτέ να ξεπεράσω το πακέτο δεδομένων και χρονου ομιλίας ) 75 ευρω τον μηνα (και για τα τρία τηλέφωνα) .
Μου ειπαν για 24 ιντερνετ αλλα το εχω μετρησει απο 10 εως 12.
Δεν εχω κανενα προβλημα με τις ταχυτητες και με την καλυψη.
Ειμαι περιπου τρία χρόνια συνδρομητής
Εγω εχω προβλημα με την ταχυτητα μετα το πεμπτο ψιλορεταρη τι φταιει δεν ξερω.crying smile..vert funny.

καλησπέρα σας άντρες μου :)

Συγνώμη για το παραλήρημα σκέψεων άλλα πιστεύω σε αυτον εδώ τον χώρο έχουμε γίνει όλοι μια παρέα κ μπορούμε να μοιραστουμε αυτά που νιώθουμε κ τα όμορφα κ τα λίγο πιο στεναχωρα
γειά σου ρε Τζιμάρα ψυχούλα είσαι .love.
μην δίνεις σημασία που συνέχεια σε βρίζω....'ετσι αγαπάω εγώ .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back