Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε τι εισαστε εσεις ρε... .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Φρυγανο ο ενας, Benjamin ο αλλος... Φιλοι σου λεει μετα... .buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy. Εγω φταιω που συζηταω μαζι σας τους προβληματισμους μου... .yelling..yelling..yelling..yelling..yelling.

Οκτώβριος 2026 έξω απο το ΙΚΑ Αιγάλεω .....
.very happy.
20141019_110856dgffg.jpg

Καλημέρα σε όλους...
Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για μένα αφου σαν σήμερα πρίν 2 έτη γεννήθηκε η κορούλα μου...

Χρόνια πολλά στο μωρό μου το όμορφο και εύχομαι και σε όλα τα παιδιά της κοινότητας να χαίρονται τους αγαπημένους τους και ιδίως τα παιδιά τους...

ΥΓ Ζολώτα ήτοι Λοζώτα πολύ καλή η φωτό. Σε 30 έτη, αν ζώ, θα είμαι 66 και εσύ 80+ μουστόγερος....
Θα σου λέω γέρο πήρες τα χάπια σου ή να φέρω τον Χουντάλα να βάλει τις φωνές;;
To ζητούμενο μου τοτε θα είναι ενα καλό καρεκλάκι... και οι μυρωδιες της φύσης του Μήλεση...
Αλήθεια φέτος χορτάσαμε μυρωδιές της φύσης όπου πήγαμε με το λαμόγιο δια κυνήγι..

• Like
Reactions: DrV
Πάνο να χαίρεστε την κορούλα σας και να την δείτε όπως επιθυμείτε:)

Καλημέρες και στα υπόλοιπα ρεμάλια!!!

Καλημέρα και καλό Σ/Κ σε όλους.
Πάνο να χαίρεστε την κορούλα σας!

εσύ 80+ μουστόγερος....
Θα σου λέω γέρο πήρες τα χάπια σου
Πάνο θα διαφωνήσω μαζί σου. Τον Δημήτρη τον φαντάζομαι και στα 80 να ανεβοκατεβαίνει τις χαράδρες για φάσσες. Απλά λόγω ηλικίας θα μειώσει την απόσταση του καρτεριού από το αυτοκίνητο. Από 4 χλμ θα την κάνει σε 3,8 χλμ... .ha ha ha. .ha ha ha. .ha ha ha.

Καλημέρα σας! Πάνο να χαίρεστε την κόρη σας, τα καλύτερα εύχομαι! Κάνε και ένα γιο όμως να συνεχιστεί η κυνηγετική παράδοση αλλά να μου τον δώσεις να του μάθω εγώ να κυνηγάει γιατί με σένα θα γίνει δρομέας .sarcastic.

Καλημέρα σε όλους! Πάνο να χαίρεσαι την κούκλα σου και να την δεις να μεγαλώνεις όπως έχετε ονειρευτεί με την γυναίκα σου! Κατά τ' άλλα βρήκα τι θα κάνω στο γραφείο τις ώρες που βαριέμαι...

Status
Not open for further replies.
Back