Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημέρα σε όλη την παρέα
ρεπό σήμερα και απολαμβάνω σπάνιες στιγμές......καφεδάκι με την κυρά :)
η δύναμη της συνήθειας βέβαια όταν ξυπνήσαμε κι οι δύο κοιτάξαμε έξω και ψάχναμε,στιγμιαία, τον blanco :(
σας ευχαριστούμε ολοι από καρδιάς στην οικογένεια για τα καλά σας λόγια .love.

φίλε η καλύτερη φωτό που μου έχεις δείξει
ο blanco με την κόρη του στην Κορώνεια,σ ευχαριστώ .congrats.
.love.
Χωρις λογια " BLANCO "..

Καλησπέρα στη παρέα από το χωριό σήμερα. Αγριογούρουνο στιφάδο έχει ή καλύτερα είχε.. .....το μενού σήμερα. Περιμένουμε και καλή παρέα όποτε θα φύγουμε νύχτα πάλι. .........sarcastic.
dLx990C.jpg

Καλησπέρα στη παρέα από το χωριό σήμερα. Αγριογούρουνο στιφάδο έχει ή καλύτερα είχε.. .....το μενού σήμερα. Περιμένουμε και καλή παρέα όποτε θα φύγουμε νύχτα πάλι. .........sarcastic.
dLx990C.jpg
Γεια σου Άρχοντα μας ξελιγωσες, ελπίζω να είχε και μπόλικο ψωμάκι και φέτα συνοδεία.

dLx990C.jpg
Εμεις σημερα τιμησαμε την γιδα και τις χυλοπιτες προελευσης Ανδριτσαινας :D.eat..eat.
imageupload

Aγαπητέ Στέλιο, εκ Χανίων ορμώμενε, το SKB 605S έχεις; Και μάλιστα στην κυνηγετική του έκδοση;
Ρωτάω γιατί κι εγώ το ίδιο όπλο έχω αγοράσει από πέρυσι το Πάσχα! Δεν το έχω κυνηγήσει ακόμη γιατί προηγείται κάποιο άλλο της συλλογής μου...
Γνωρίζεις αν έχει όντως επιχρωμιωμένες τις κάννες του εσωτερικά; Και τι αυλό έχουν; 18,5mm μήπως;

Status
Not open for further replies.
Back