Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στη "Μελισσα" Χρήστο και ήταν όλα υπέροχα. Πραγματικά άξιζε τον κόπο.
Ευχαριστώ πολύ και πάλι και να είσαι πάντα καλά..well done.
Χαίρομαι που το ευχαριστηθήκατε! Όποτε σας φέρει ο δρόμος ξανά θα χαρώ να βρεθούμε κι από κοντά.

Χαίρομαι που το ευχαριστηθήκατε! Όποτε σας φέρει ο δρόμος ξανά θα χαρώ να βρεθούμε κι από κοντά.
Αυτό θα συμβεί σίγουρα κάποια στιγμή πιθανότατα το καλοκαίρι Χρήστο, και πραγματικά θα χαρώ ιδιαίτερα .

Τι δουλεια με αυτα τα εδεσματα εχεις εσι Δημητρη μου;; Για καναγουρουνοπουλο στι σουβλα και καμια πιτα καλοι ειστε εσις οι ωρινοι. Θα ελεγα και για καμια φασσα αλλα αστο καλητερα. ΚΑΛΛΗΗΗΗΗΉΗΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΗΗΗΗ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ. Αυτα ειναι για εμας απο τα αλευρονησια..very funny..very funny..bbq.ffff.seveys..vert funny..vert funny.σε πηραζω ετσι;;
Μια χαρα τα λες αλευρέμπορα...buy.

Καλησπέρα στη παρέα. Επιστροφή από το χωριό όπου τιμήσαμε και εξαφανισαμε τα θαλασσινά. Μόλις φάγαμε και κατέβηκε λίγο το φαγητό ανέβηκα στα ψηλά για το πέταγμα του χαρταετού όπου με περίμεναν ο κουμπάρος μου και ο Κώστας. Ο κουμπάρος μου ήρθε σαν παρατηρητη στο πέταγμα του χαρταετού. Ο δικός μας ανέβηκε για πλάκα ενώ του Κώστα δεν...... κάποια στιγμή μου λέει ο Κώστας σκασμενος: Έχω το όπλο στο αμάξι θα του ρίξω μια με διασποράς να τελειώνω .......sarcastic.
Και του χρόνου να'μαστε καλά.

Μια απογευματινή βόλτα για περπάτημα στο πάρκο με την πολύ ωραία θέα αφού βρίσκεται ψηλά στο βουνό και μετά για καφέ και επιστροφή πριν λίγη ώρα .
Οι δυο στιγμές που κατέγραψα είναι οι παρακάτω.

IMG_6303.jpg

IMG_6304.jpg

Status
Not open for further replies.
Back