Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νηστεία από εδώ και πέρα , προσοχή λοιπόν στο τι τρώμε και ας δώσουμε προτεραιότητα στα θαλασσινά!!!!!.banana..banana.

A3PVTlK.jpg

Χεραιτω τη παρέα. Σε λίγο σχολάω, πιο νωρίς σήμερα γιατί το απόγευμα είναι αφιερωμένο στον πιτσιρικά μου. Θέλει να πάμε για κιχλες και φυσικά δεν του χαλάω χατήρι......sarcastic. θα ανεβούμε στα ψηλά που τις προηγούμενες μέρες όπως μου είπαν γνωστοί ανέβαιναν πουλιά. Όπως και να'χει θα περάσουμε όμορφα.

Καλησπέρα στη παρέα. Έκλεισε και για μένα η κυνηγετική σεζόν, ανεβήκαμε με τον πιτσιρικά μου στα ψηλά, χαλαρωσαμε, είπαμε τις κουβέντες μας , ρίξαμε και τις ελάχιστες τουφεκιές μας και γυρίσαμε σπίτι ήρεμοι και χαλαροί. Και του χρόνου με υγεία για εμάς και τα σκυλάκια μας να ξαναβγουμε στα βουνα και τα λαγκάδια.

Καλησπέρα στην παρέα! Για να βρίσκουμε άλλες ασχολίες πλέον...Φέτος όπως έχω ξαναπεί θέλω να πάω αρκετά σκοπευτήριο, όταν αλλάξει η ώρα και βραδιάζει μετά τις 8 σκοπεύω να πηγαίνω και καθημερινές κατά τις 6! Για να μαζεύουμε παρουσίες... Επίσης, σκέφτηκα με τον πατέρα μου τη gm3 να τη γεμίσουμε 28 γραμ. σκοπευτικό, να μην πάει τελείως χαμένη. Έχουμε κανένα σεταπ; Για την νέα παρτίδα λέω πάντα...

Status
Not open for further replies.
Back