Μες στο μυαλο μου εισαι...?Kαι γ@@ω τα σκοπευτηρια
Μες στο μυαλο μου εισαι...?Kαι γ@@ω τα σκοπευτηρια
Εφτιαξε η μεσουλα και θες να κανεις test drive πονηρουλη.....ηηηΜες στο μυαλο μου εισαι...?
Φέτος έχεις πολύ δουλειά... Εκαψα πολύ φυσίγγι5η καραμπίνα καθαρισμός πριν λίγο και συνεχίζω με τον καθαρισμό άλλων 3 μέσα στην εβδομάδα
συγγενείς και φίλοι δυστυχώς μ εμπιστεύονται και καθαρίζω τα όπλα τους μετά το τέλος
έχω και τα τυχερά μου βέβαια που είναι θηράματα,λαχανικά,αυγά,κρασί,μεζεδάκια κι ότι άλλο έχει να προσφέρει ο καθένας
τώρα π.χ. απολαμβάνω 1 πιάτο άγρια σπαράγγια λαδολέμονο από ένα φίλο λαγοκυνηγό....φοβερά
τελευταίος κάθε χρόνο ο Τζίμης που έρχεται μόλις ανοίξει ο καιρός στην αυλή καθαρίζουμε την καραμπίνα και μετά πέφτουν τα κρασιά κι οι μεζέδες
Φιλαρακο εαν η προσφορα ειναι ελευθερη να σου φερω και το δικο μου,και μετα τι θα δωσω εγω στο γλυκουλι μου ωχωχ5η καραμπίνα καθαρισμός πριν λίγο και συνεχίζω με τον καθαρισμό άλλων 3 μέσα στην εβδομάδα
συγγενείς και φίλοι δυστυχώς μ εμπιστεύονται και καθαρίζω τα όπλα τους μετά το τέλος
έχω και τα τυχερά μου βέβαια που είναι θηράματα,λαχανικά,αυγά,κρασί,μεζεδάκια κι ότι άλλο έχει να προσφέρει ο καθένας
τώρα π.χ. απολαμβάνω 1 πιάτο άγρια σπαράγγια λαδολέμονο από ένα φίλο λαγοκυνηγό....φοβερά
τελευταίος κάθε χρόνο ο Τζίμης που έρχεται μόλις ανοίξει ο καιρός στην αυλή καθαρίζουμε την καραμπίνα και μετά πέφτουν τα κρασιά κι οι μεζέδες
Το καθαρισα το λαδωσα και ειναι ετοιμο....ha ha ha.Εφτιαξε η μεσουλα και θες να κανεις test drive πονηρουλη.....ηηη
κοκάκια;;;;;;;;;Φιλαρακο εαν η προσφορα ειναι ελευθερη να σου φερω και το δικο μου,και μετα τι θα δωσω εγω στο γλυκουλι μου ωχωχ
Καλα βολια ρε φιλαρακο, ελπιζω να το ευχαριστηθει και ο" κυνηγοτοπος"Το καθαρισα το λαδωσα και ειναι ετοιμο....ha ha ha.
Aκου κοκακια..Ενα εικοσαρικακι χρεωνουν οι οπλουργοι για καθαρισμα..κοκάκια;;;;;;;;;
εντάξει κλείσαμε ha haaa
Και κοκακια και οτι αλλο θελει!! Και πασατεμπο,και σουβλακι,και παγκακι, μεχρι εκει ομως γιατι τα ευρωπουλα ηπιανε Red bull και βγαλανε φτερα....ααακοκάκια;;;;;;;;;
εντάξει κλείσαμε ha haaa
Ασε και τιποτα ρε αδερφε να πεσει κατω !! Πωπωπωπω....σ'εχει φοβηθει το ματι μουΚαλα βολια ρε φιλαρακο, ελπιζω να το ευχαριστηθει και ο" κυνηγοτοπος"
Τασο αμα ειναι να μου καθαρισει το "οπλο" χαλαλι του ρε και ενα και δυο κοκακιαAκου κοκακια..Ενα εικοσαρικακι χρεωνουν οι οπλουργοι για καθαρισμα..
σιγά ρε κουβαρντάΤασο αμα ειναι να μου καθαρισει το "οπλο" χαλαλι του ρε και ενα και δυο κοκακια
Εκει Μακη το εχω στο μυαλο μου, εχω και καιρο να παω, θα παμε καποια στιγμησιγά ρε κουβαρντά
τέλος πάντων έλα εσύ και κερνάς προβατίνα στην ταβέρνα του Κώστα και της Κούλας