Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ την παρέα!
Για τα παιδιά από θεσαλονικη......
Ο κουνιάδος μου μετακομίζει μόνιμα εκεί λόγο δουλειάς (τεχνικός ιατρικών οργάνων)
Ψάχνει για σπίτι 2 αρη επιπλωμένο στην Καλαμαριά.....
Θα παρακαλούσα όποιος γνωρίζει κάτι, θα βοηθουσε πάρα πολύ!

καλησπερα σε ολη τι παρεα
θελω να σας πω το πονο μου για να μην τρελαθω μονος χαχχαχα
ολη τι σεζον φετος η ποιο κοντινη τουφεκια σε φασσα ηταν στα 30+ μετρα αλου καθομουν αλλου περνουσαν ολα καλα για αυτες καναμε πουλια
χτες λιπον παω για κλαδεμα της βλεπω στα χωραφια πεζουν και με τα νευρα μου περναν απο πανω μου να λες να στειλω το χερι να ποισω μια και σαν να μη φτανουν τα παιχνιδια μου καθονται στα 50 μετρα το αμαξι στη μεση στο χωραφι μουσικη να παιζει να μ\ιλαμε με τον πατερα μου κυνιγος και αυτος χρονια τετοια κοροιδια δεν εχει ξανα δει θα πουλησω του λεω τι franchi612vs γιατι μου λεει μυριζει φαρμακι του λεω και της διωχνει.
την τυχη μου μεσα

καλησπερα σε ολη τι παρεα
θελω να σας πω το πονο μου για να μην τρελαθω μονος χαχχαχα
ολη τι σεζον φετος η ποιο κοντινη τουφεκια σε φασσα ηταν στα 30+ μετρα αλου καθομουν αλλου περνουσαν ολα καλα για αυτες καναμε πουλια
χτες λιπον παω για κλαδεμα της βλεπω στα χωραφια πεζουν και με τα νευρα μου περναν απο πανω μου να λες να στειλω το χερι να ποισω μια και σαν να μη φτανουν τα παιχνιδια μου καθονται στα 50 μετρα το αμαξι στη μεση στο χωραφι μουσικη να παιζει να μ\ιλαμε με τον πατερα μου κυνιγος και αυτος χρονια τετοια κοροιδια δεν εχει ξανα δει θα πουλησω του λεω τι franchi612vs γιατι μου λεει μυριζει φαρμακι του λεω και της διωχνει.
την τυχη μου μεσα

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ...οταν κατουρας...οταν αναβεις τσιγαρο...οταν πηγαινοντας για το αμαξι αδειασεις το οπλο......τοτε ολα τα θηραματα θα περασουν απο πανω σου.Λες και περνουν εκδικηση...

Status
Not open for further replies.
Back