Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παίδες τι μάρκα είναι αυτό το όπλο;;; το θέλω....
L5qu5Sr.jpg
Αυτη πρέπει να είναι η εμανουελα.sarcastic..sarcastic. .pop.drive car

L5qu5Sr.jpg
Προσωπικα δεν θα το επερνα ποτε.
Με χαλανε παρα πολυ οι παραστασεις που εχει πανω....
Πιστευω οτι δεν συνβαδιζουν αυτα τα δυο.
Αλλη μαγεια εχει το σεξ και αλλη το κυνηγι

Προσωπικα δεν θα το επερνα ποτε.
Με χαλανε παρα πολυ οι παραστασεις που εχει πανω....
Πιστευω οτι δεν συνβαδιζουν αυτα τα δυο.
Αλλη μαγεια εχει το σεξ και αλλη το κυνηγι

Αυτο ακριβως. Ειναι εντελως κιτσαριο, οπως ενα οπλο στολισμενο με χρυσα ή παρασκαλισμενο και βαρυφορτωμενο με διαμαντικα

Aπο Ανδρο δεν εχω φαει, αλλα φανταζομαι εξισου νοστιμοι θα ειναι και κει.
άριστα μαγειρεμένος από την μητέρα του Τζίμη ελαφρύς αλλά τράβαγε πολύ κρασάκι :)

L5qu5Sr.jpg
στην ηλικία μου σίγουρα δεν θα έπαιρνα κάτι τέτοιο
σαν νέος πάλι όχι γιατί τις περισσότερες φορές καρτέρι δεν έχει τίποτα οπότε συνεχώς θα την τσουτσούνιζα .very funny.
ξέχωρα από την πλάκα όμως δεν ταιριάζει με το κυνήγι :)

Επιστροφή πριν λίγο απο τον Γμοχ, με την συντροφιά όλης της οικογένειας μετά απο καιρό.Αφορμή και η αναχώρηση του μεγάλου γιου την Δευτέρα για να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα.Αλλα αυτο το αφήνω ασχολίαστο προς το παρόν αλλά θα επανέλθω.
Ο Γμοχ απόψε ήταν κάτι παραπάνω από υπέροχος.Πολύ καλό φαγητό και για πρώτη φορά μπορώ να πω ,με κάθε παραγγελία κοβόταν αμέσως και η αντίστοιχη απόδειξη. Απλά εξεπλάγην !!
.my man.Οσο για το μενού ; σαλάτα ,τυροκαυτερή ,τζατζίκι ,πατάτες , πιτούλες,κοντοσούβλι χοιρινό ,κοντοσούβλι ζυγούρι, ενάμιση κιλο προβατίνα ,ενάμιση κιλό κρασί και δύο αναψυκτικά 70€
Γαμώ τη δίαιτά μου πάλι.......sarcastic.

Επιστροφή πριν λίγο απο τον Γμοχ, με την συντροφιά όλης της οικογένειας μετά απο καιρό.Αφορμή και η αναχώρηση του μεγάλου γιου την Δευτέρα για να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα.Αλλα αυτο το αφήνω ασχολίαστο προς το παρόν αλλά θα επανέλθω.
Ο Γμοχ απόψε ήταν κάτι παραπάνω από υπέροχος.Πολύ καλό φαγητό και για πρώτη φορά μπορώ να πω ,με κάθε παραγγελία κοβόταν αμέσως και η αντίστοιχη απόδειξη. Απλά εξεπλάγην !!
.my man.Οσο για το μενού ; σαλάτα ,τυροκαυτερή ,τζατζίκι ,πατάτες , πιτούλες,κοντοσούβλι χοιρινό ,κοντοσούβλι ζυγούρι, ενάμιση κιλο προβατίνα ,ενάμιση κιλό κρασί και δύο αναψυκτικά 70€
Καλα δεν εχεις τσιπα επανω σου ακου εκει μμμμμμμμμ

Καλά είναι να αλλάζεις κάπου - κάπου ρε φίλε. Όλο φάσσα-φάσσα τη βαριέσαι στο τέλος... .buy. .sarcastic.
Το ίδιο έπαθα κι εγώ φέτος με τις μπεκάτσες... .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back