Αυτη πρέπει να είναι η εμανουελα .pop.drive carΠαίδες τι μάρκα είναι αυτό το όπλο;;; το θέλω....
Αυτη πρέπει να είναι η εμανουελα .pop.drive carΠαίδες τι μάρκα είναι αυτό το όπλο;;; το θέλω....
Προσωπικα δεν θα το επερνα ποτε.Παίδες τι μάρκα είναι αυτό το όπλο;;; το θέλω....
Σου λειψαμε ομορφοπαιδο;;;;Kαλησπερα στα φιλαρακια μου τα καλα εβαλα ενα τσιπουρακι λιγο Αλεξιου και μπηκα να σας παρω λιγο ματι
Παντα ΦιλιππαΣου λειψαμε ομορφοπαιδο;;;;
Προσωπικα δεν θα το επερνα ποτε.
Με χαλανε παρα πολυ οι παραστασεις που εχει πανω....
Πιστευω οτι δεν συνβαδιζουν αυτα τα δυο.
Αλλη μαγεια εχει το σεξ και αλλη το κυνηγι
Ασε ρε λαμογιο......αν σου λειπαμε θα ερχοσουν ακι στο σκοπευτηριο ,θα μας εκεγες να παμε και για καφε......αλλα το παιζεις αλεκος........Παντα Φιλιππα
Ειναι αυτο που λεμε "αυτο το οπλο ειναι γαματο "Παίδες τι μάρκα είναι αυτό το όπλο;;; το θέλω....
άριστα μαγειρεμένος από την μητέρα του Τζίμη ελαφρύς αλλά τράβαγε πολύ κρασάκιAπο Ανδρο δεν εχω φαει, αλλα φανταζομαι εξισου νοστιμοι θα ειναι και κει.
στην ηλικία μου σίγουρα δεν θα έπαιρνα κάτι τέτοιοΠαίδες τι μάρκα είναι αυτό το όπλο;;; το θέλω....
Καλα δεν εχεις τσιπα επανω σου ακου εκει μμμμμμμμμΕπιστροφή πριν λίγο απο τον Γμοχ, με την συντροφιά όλης της οικογένειας μετά απο καιρό.Αφορμή και η αναχώρηση του μεγάλου γιου την Δευτέρα για να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα.Αλλα αυτο το αφήνω ασχολίαστο προς το παρόν αλλά θα επανέλθω.
Ο Γμοχ απόψε ήταν κάτι παραπάνω από υπέροχος.Πολύ καλό φαγητό και για πρώτη φορά μπορώ να πω ,με κάθε παραγγελία κοβόταν αμέσως και η αντίστοιχη απόδειξη. Απλά εξεπλάγην !!
Οσο για το μενού ; σαλάτα ,τυροκαυτερή ,τζατζίκι ,πατάτες , πιτούλες,κοντοσούβλι χοιρινό ,κοντοσούβλι ζυγούρι, ενάμιση κιλο προβατίνα ,ενάμιση κιλό κρασί και δύο αναψυκτικά 70€
Γαμώ τη δίαιτά μου πάλι......
Καλά είναι να αλλάζεις κάπου - κάπου ρε φίλε. Όλο φάσσα-φάσσα τη βαριέσαι στο τέλος... .buy.Επιστροφή πριν λίγο απο τον Γμοχ, με την συντροφιά όλης της οικογένειας μετά απο καιρό.Αφορμή και η αναχώρηση του μεγάλου γιου την Δευτέρα για να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα.Αλλα αυτο το αφήνω ασχολίαστο προς το παρόν αλλά θα επανέλθω.
Ο Γμοχ απόψε ήταν κάτι παραπάνω από υπέροχος.Πολύ καλό φαγητό και για πρώτη φορά μπορώ να πω ,με κάθε παραγγελία κοβόταν αμέσως και η αντίστοιχη απόδειξη. Απλά εξεπλάγην !!
Οσο για το μενού ; σαλάτα ,τυροκαυτερή ,τζατζίκι ,πατάτες , πιτούλες,κοντοσούβλι χοιρινό ,κοντοσούβλι ζυγούρι, ενάμιση κιλο προβατίνα ,ενάμιση κιλό κρασί και δύο αναψυκτικά 70€
Γαμώ τη δίαιτά μου πάλι......
Ίχνος ντροπής .Αλλά τι να περιμένεις ρε Μήτσο απο μια αλεπού ...Καλα δεν εχεις τσιπα επανω σου ακου εκει μμμμμμμμμ