Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα και να περάσετε όμορφα οτι κι αν κάνετε.
Χρήστο με την νίκη .victory.
Εγώ πάω στο βουνό για τρεξιματακι , μπορεί να πετύχω και καμιά πέρδικα
Οχι μπορει
Ειναι η εποχη που τις βλεπεις στα 10 μετρα τωρα
Λογικα λοιπον θα μπορεσεισνα καμαρωσεις καποιες

Προχτες ειχα δυο εξω απ την πορτα στο χωραφι απεναντι

Δυστυχως τετοια εποχη ειναι κ ευαλωτες σε νηστικους που εκμεταλευονται την ευαισθησια τους λογω αναπαραγωγης
Γιαυτους θα πω μονο οτι το κρεας της περδικας αυτη την εποχη βρωμαει
Λογω διατροφης αφου θα ζευγαρωσει αλλα κ προετοιμασιας του οργανισμου της για αναπαραγωγη

αλφα τώρα <<στην υγειά μας ρε παιδιά>>
Ελένη Βιτάλη Θανάσης Βασιλόπουλος ζωγραφίζουν :)
Ωραια εκπομπη η Βιταλη και ο Βασιλοπουλος ζωγραφιζαν .well done.
Ομως φουντωσα με τις λαλακιες του Χατζη και το κυρηγμα υπερ των Γυφτων
Αμφιβαλλω αν στην ζωη του βρεθηκε εστω και μια φορα στα Λιοσια στο Ζεφυρι στον Ασπροπυργο και να ζησει εστω και ενα 24ωρο με τους Συμπατριωτες του και να βιωσει απο κοντα τις συνηθειες και την νοοτροπια τους
Ειναι ευκολο να κατηγορεις το Κρατος και τους Συμπολιτες σου για ρατσισμο
και να κανεις τα στραβα ματια στους Συμπατριωτες σου
που δεν θελουν να αλλαξουν την ζωη τους προς το καλυτερο

Καλημερα Παλικαρια mornin cof

Ωραια εκπομπη η Βιταλη και ο Βασιλοπουλος ζωγραφιζαν .well done.
Ομως φουντωσα με τις λαλακιες του Χατζη και το κυρηγμα υπερ των Γυφτων
Αμφιβαλλω αν στην ζωη του βρεθηκε εστω και μια φορα στα Λιοσια στο Ζεφυρι στον Ασπροπυργο και να ζησει εστω και ενα 24ωρο με τους Συμπατριωτες του και να βιωσει απο κοντα τις συνηθειες και την νοοτροπια τους
Ειναι ευκολο να κατηγορεις το Κρατος και τους Συμπολιτες σου για ρατσισμο
και να κανεις τα στραβα ματια στους Συμπατριωτες σου
που δεν θελουν να αλλαξουν την ζωη τους προς το καλυτερο

Καλημερα Παλικαρια mornin cof
Πεστα.

καλησπερα πλεον.μετα τη δουλεια πηγαμε σκοπευτηριο αλλα μας τα χαλασε ο βρωμοκαιρος και δεν μπορουσαμε να ριξουμε.απολαυσαμε καφεδακι μετα φυσιγγοκυνηγοσυζητησεων και τωρα σπιτι για χοιρινο με σελινο

Καλησπέρα στη παρέα. Επιστροφή από το σκοπευτήριο, φάγαμε αυγολέμονο με κοκορο ντόπιο και σε λίγο αναχωρουμε για το γήπεδο με τον πατέρα μου και τον πιτσιρίκο μας. Κέρκυρα- Ξάνθη ο αγώνας. Η αλήθεια είναι πως θα νιώσω λίγο παράξενα γιατί θυμάμαι με επερνε γήπεδο ο πατέρας μου και τώρα θα πάμε με τον εγγονό του. Όμορφες αναμνήσεις κοντά στο πατέρα μου και τώρα προστέθηκε και ο εγγονός, ήδη ο πατέρας μου από χθες μου είπε δεν βλέπει την ώρα.

Καλησπέρα στη παρέα. Επιστροφή από το σκοπευτήριο, φάγαμε αυγολέμονο με κοκορο ντόπιο και σε λίγο αναχωρουμε για το γήπεδο με τον πατέρα μου και τον πιτσιρίκο μας. Κέρκυρα- Ξάνθη ο αγώνας. Η αλήθεια είναι πως θα νιώσω λίγο παράξενα γιατί θυμάμαι με επερνε γήπεδο ο πατέρας μου και τώρα θα πάμε με τον εγγονό του. Όμορφες αναμνήσεις κοντά στο πατέρα μου και τώρα προστέθηκε και ο εγγονός, ήδη ο πατέρας μου από χθες μου είπε δεν βλέπει την ώρα.
καλά να περάσετε
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κι εγώ με τον μεγάλο γιο
ο πτέραρχος είναι μέσα χωρίς υπηρεσία κι έχει σκάσει :)

Οχι μπορει
Ειναι η εποχη που τις βλεπεις στα 10 μετρα τωρα
Λογικα λοιπον θα μπορεσεισνα καμαρωσεις καποιες
Χρύσανθε η περιοχή που τρέχω έχει πολλές , ειδικά πολλές φορές το καλοκαίρι που πάω πολύ νωρίς για να μην με πιάσει η ζέστη , τις βλέπω στις άκρες των βράχων να εποπτεύουν τον χώρο τους .
Το δασαρχείο και ιδιαίτερα οι κάτοικοι της γύρω περιοχής τις θεωρούν "δικές" τους και τις προστατεύουν όσο μπορούν .
Υπάρχουν ποτίστρες σε πολλά σημεία οι οποίες είναι πάντα γεμάτες νερό και για κάποιο περίεργο λόγο οι αλεπούδες είναι ανύπαρκτες στην περιοχή:cool:
Πάντως από εδώ και πέρα πραγματικά είναι απόλαυση οι ρουφιάνες οι οποίες χαλάνε τον κόσμο με τα κακαρίσματα τους:)

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο , ο καφές είναι έτοιμος:)

Εγω πάλι αυτές τις τσουκαρ δεν τις γουστάρω καθόλου.Σαν βραχνιασμένες κότες των Μεγάρων κάνουν .Τις εφαγα στην μάπα στην Κω και μπροστά σ αυτό που ήξερα απο την ορεινή, καμία σχέση.Η ορεινή -Alectoris Graeca-είναι άλλο πράμα.Τόσο απο κελάηδημα όσο και στο κυνήγι τους.

Status
Not open for further replies.
Back