Για να πας εκει κάτι καλό παίζει.Ηθελα ναξερα τι σερβίρουν εκει σήμερα ....οχι στην 29 σήμερα επίσημος ha haaa
Για να πας εκει κάτι καλό παίζει.Ηθελα ναξερα τι σερβίρουν εκει σήμερα ....οχι στην 29 σήμερα επίσημος ha haaa
Καλα ξυπνητουρια.Εγω εβγαλα την οικογενεια εξω μετα το σκοπευτηριο και φαγαμε παϊδακια γαλακτος κοκορετσι και γαρδουμπα....Καλησπερα μετα απο ενα υπνακο 3ωρο, μου επεσαν και λιγο βαριες οι σουπιες με το σπανακι , αλλα ηταν λουκουμι...
Ετσι φαε τωρα καλα γιατι εχουμε αγωνα...shoot.να βαλω καποιοα πραγματα σε σειρα , φευγει και την τεταρτη ο υιος φανταρος Αυλωνα και περνω και το Γιαννη και παμε ..Καλα ξυπνητουρια.Εγω εβγαλα την οικογενεια εξω μετα το σκοπευτηριο και φαγαμε παϊδακια γαλακτος κοκορετσι και γαρδουμπα....
Τελικά πήγαμε στον τελικό και χάσαμε μετά από 6 ισοπαλίες στον νικητήριο πόντο. Σημασία έχει που το ευχαριστήθηκαν όλα τα παιδιά που παίξανε και μαζί τους προπονητές και γονείς. Δεν μπορώ να πως ότι δεν χάρηκα να βλέπω την ομάδα της κόρης μου να κερδίζει τους αγώνες ειδικά με τη δική της συμμετοχή αλλά μεγαλύτερη μαγεία για μένα έχει αυτή η επικοινωνία που έχουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ενώ είναι συγκεντρωμένη στον αγώνα είναι μαγικό με την πρώτη ευκαιρία να μου ρίχνει ένα βλέμμα περιμένοντας ένα νεύμα μου, μια χειρονομία μου, ένα μπράβο και ειδικά μετά από κάθε πόντο που κερδίζει να μου χαρίζει ένα χαμόγελο...Καλημέρα σας. Ένα καφεδάκι στα γρήγορα και πάμε να καμαρώσουμε τη μεγάλη μας κόρη σε τουρνουά βόλλευ
Εχεις δικιο βικτωρα πρεπει να το βαλω στο προγραμμα.τωρα που δεν παιζει κυνηγι δεν παλευεται....Δεν ηρθες το πρωι που πιναμε καφε στο σκοπευτηριο
Δεν κανει το 1 3;Εχεις δικιο βικτωρα πρεπει να το βαλω στο προγραμμα.τωρα που δεν παιζει κυνηγι δεν παλευεται....
Επομενος στοχος να παρω κανενα οπλο με τσοκ γιατι σκοπευτηριο με baikala */*** δυσκολο πολυ δυσκολο
Κοιτα εαν ρίχνεις sporting, καλο ειναι να ριχνεις με τα τσοκ που κυνηγας. Εξαλλου οτι σπασει με ενα αυστηρο τσοκ, σου δινει με μεγαλυτερη ακριβεια την σωστη εικονα της προσκοπευσηςΕχεις δικιο βικτωρα πρεπει να το βαλω στο προγραμμα.τωρα που δεν παιζει κυνηγι δεν παλευεται....
Επομενος στοχος να παρω κανενα οπλο με τσοκ γιατι σκοπευτηριο με baikala */*** δυσκολο πολυ δυσκολο
Χρήστο μου έτσι είναι οι κόρες, έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στους μπαμπάδες τους. Πάντα τέτοια και σε χαρές.Τελικά πήγαμε στον τελικό και χάσαμε μετά από 6 ισοπαλίες στον νικητήριο πόντο. Σημασία έχει που το ευχαριστήθηκαν όλα τα παιδιά που παίξανε και μαζί τους προπονητές και γονείς. Δεν μπορώ να πως ότι δεν χάρηκα να βλέπω την ομάδα της κόρης μου να κερδίζει τους αγώνες ειδικά με τη δική της συμμετοχή αλλά μεγαλύτερη μαγεία για μένα έχει αυτή η επικοινωνία που έχουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ενώ είναι συγκεντρωμένη στον αγώνα είναι μαγικό με την πρώτη ευκαιρία να μου ρίχνει ένα βλέμμα περιμένοντας ένα νεύμα μου, μια χειρονομία μου, ένα μπράβο και ειδικά μετά από κάθε πόντο που κερδίζει να μου χαρίζει ένα χαμόγελο...
Καλησπέρα σας
.
Να είσαι καλά Γιάννη. Ευτυχισμένος κι εσύ που το χάρηκες σήμερα με τον γιο σου!Χρήστο μου έτσι είναι οι κόρες, έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στους μπαμπάδες τους. Πάντα τέτοια και σε χαρές.
φαντασου να πας και με την es 100.θα γινειθ πρωταθλητηθΚοιτα εαν ρίχνεις sporting, καλο ειναι να ριχνεις με τα τσοκ που κυνηγας. Εξαλλου οτι σπασει με ενα αυστηρο τσοκ, σου δινει με μεγαλυτερη ακριβεια την σωστη εικονα της προσκοπευσης