Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα μετα απο ενα υπνακο 3ωρο, μου επεσαν και λιγο βαριες οι σουπιες με το σπανακι , αλλα ηταν λουκουμι...:)
Καλα ξυπνητουρια.Εγω εβγαλα την οικογενεια εξω μετα το σκοπευτηριο και φαγαμε παϊδακια γαλακτος κοκορετσι και γαρδουμπα.....yelling..yelling..yelling.

Καλα ξυπνητουρια.Εγω εβγαλα την οικογενεια εξω μετα το σκοπευτηριο και φαγαμε παϊδακια γαλακτος κοκορετσι και γαρδουμπα.....yelling..yelling..yelling.
Ετσι φαε τωρα καλα γιατι εχουμε αγωνα...shoot.να βαλω καποιοα πραγματα σε σειρα , φευγει και την τεταρτη ο υιος φανταρος Αυλωνα και περνω και το Γιαννη και παμε ...sex hard.

Καλημέρα σας. Ένα καφεδάκι στα γρήγορα και πάμε να καμαρώσουμε τη μεγάλη μας κόρη σε τουρνουά βόλλευ
Τελικά πήγαμε στον τελικό και χάσαμε μετά από 6 ισοπαλίες στον νικητήριο πόντο. Σημασία έχει που το ευχαριστήθηκαν όλα τα παιδιά που παίξανε και μαζί τους προπονητές και γονείς. Δεν μπορώ να πως ότι δεν χάρηκα να βλέπω την ομάδα της κόρης μου να κερδίζει τους αγώνες ειδικά με τη δική της συμμετοχή αλλά μεγαλύτερη μαγεία για μένα έχει αυτή η επικοινωνία που έχουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ενώ είναι συγκεντρωμένη στον αγώνα είναι μαγικό με την πρώτη ευκαιρία να μου ρίχνει ένα βλέμμα περιμένοντας ένα νεύμα μου, μια χειρονομία μου, ένα μπράβο και ειδικά μετά από κάθε πόντο που κερδίζει να μου χαρίζει ένα χαμόγελο... :)

Καλησπέρα σας

.

Καλησπερα στην παρεα απο τα συννεφιασμενα χανια.
μετα τον καφε στο λιμανι (οι αγριογατες εχουν ξεφυγει θελουν τρελο μπαλοταρισμα) σπιτι και η βαρεμαρα δεν περιγραφεται....
Εχω και τη baikala στο χωριο αλλιως θα το καθαριζα....για να περασει η ωρα

Δεν ηρθες το πρωι που πιναμε καφε στο σκοπευτηριο
Εχεις δικιο βικτωρα πρεπει να το βαλω στο προγραμμα.τωρα που δεν παιζει κυνηγι δεν παλευεται....
Επομενος στοχος να παρω κανενα οπλο με τσοκ γιατι σκοπευτηριο με baikala */*** δυσκολο πολυ δυσκολο

Εχεις δικιο βικτωρα πρεπει να το βαλω στο προγραμμα.τωρα που δεν παιζει κυνηγι δεν παλευεται....
Επομενος στοχος να παρω κανενα οπλο με τσοκ γιατι σκοπευτηριο με baikala */*** δυσκολο πολυ δυσκολο
Δεν κανει το 1 3;

Καλησπερα,
Αλλη μια ωραια σκοπευτικη κυριακη τελειωνει, αλλα την ευχαριστηθηκα.
Σημερα ο Γιώργος κεντουσε με το 20αρι,ενω εγω τα πηγα μετρια με το 525. Τις καλες βολες τις παμε εναλλαξ με τον Γιωργο να μην μας ματιασουνε τα γκαυλακια του σκοπευτηριου.ha ha ha..ha ha ha..asking...
Πολλες γυναικειες παρουσιες, και αντε μετα να συγκεντρωθεις στο κωλαρακι εεεεε στο πιατακι ηθελα να πω.

Κοιτα εαν ρίχνεις sporting, καλο ειναι να ριχνεις με τα τσοκ που κυνηγας. Εξαλλου οτι σπασει με ενα αυστηρο τσοκ, σου δινει με μεγαλυτερη ακριβεια την σωστη εικονα της προσκοπευσης ;)

Τελικά πήγαμε στον τελικό και χάσαμε μετά από 6 ισοπαλίες στον νικητήριο πόντο. Σημασία έχει που το ευχαριστήθηκαν όλα τα παιδιά που παίξανε και μαζί τους προπονητές και γονείς. Δεν μπορώ να πως ότι δεν χάρηκα να βλέπω την ομάδα της κόρης μου να κερδίζει τους αγώνες ειδικά με τη δική της συμμετοχή αλλά μεγαλύτερη μαγεία για μένα έχει αυτή η επικοινωνία που έχουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ενώ είναι συγκεντρωμένη στον αγώνα είναι μαγικό με την πρώτη ευκαιρία να μου ρίχνει ένα βλέμμα περιμένοντας ένα νεύμα μου, μια χειρονομία μου, ένα μπράβο και ειδικά μετά από κάθε πόντο που κερδίζει να μου χαρίζει ένα χαμόγελο... :)

Καλησπέρα σας

.
Χρήστο μου έτσι είναι οι κόρες, έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στους μπαμπάδες τους. Πάντα τέτοια και σε χαρές.

Καλησπέρα στη παρέα. Τέλεια περάσαμε σήμερα. Μετά το γήπεδο πήγαμε με τον πατέρα μου και τον μικρό μας για λουκουμάδες και καφεδάκι. Καθίσαμε και κουβεντιάζαμε τα του αγώνα μιας και ο μικρός το καταχαρηκε, ο δε πατέρας μου ξανανιωσε σήμερα. Τον πήραμε στο χωριό, γυρίσαμε κάναμε το μπανάκι μας και ο μικρός έπεσε για ύπνο. Η κουβέντα του ότι σήμερα πέρασε τέλεια και η ευτυχία στο πρόσωπο του μου πήρε όλη τη κούραση και μ'εκανε ευτυχισμένο. Μου έδωσε ένα τεράστιο φιλί και έπεσε να κοιμηθεί. Απλές στιγμές που όμως μας γεμίζουν ευτυχία και χαρά.

Χρήστο μου έτσι είναι οι κόρες, έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στους μπαμπάδες τους. Πάντα τέτοια και σε χαρές.
Να είσαι καλά Γιάννη. Ευτυχισμένος κι εσύ που το χάρηκες σήμερα με τον γιο σου!

Καλή σας νύχτα

.

Κοιτα εαν ρίχνεις sporting, καλο ειναι να ριχνεις με τα τσοκ που κυνηγας. Εξαλλου οτι σπασει με ενα αυστηρο τσοκ, σου δινει με μεγαλυτερη ακριβεια την σωστη εικονα της προσκοπευσης ;)
φαντασου να πας και με την es 100.θα γινειθ πρωταθλητηθ
.yelling.

Status
Not open for further replies.
Back