Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι φλορέτες και κροκέτες .....καλά περνάνε .Είναι σε καλή μοίρα με άτομα μεγάλα οι περισσότεροι και παιδιά μορφωμένα .Όλα είναι καλά .Το φαγητό ο θάλαμος ,οι συνθήκες και δεν έχει παράπονο.Και οι αξιωματικοί μια χαρά είναι.
αλλες εποχες τοτε φιλαρακι

Αφου οι Σωτηρες μας εκοψαν την κυριακατικη χασαποταβερνα
ας απολαυσουμε τα κοψιδια στο σπιτι μας
με θεα την τσιμεντουπολη και παρακολουθωντας στην ΤV το Καρατε Κιντ .buy buy..buy buy.
Καλησπερα Αρχοντες :)
adult picture hosting

Γεια σου ωρε χαζομπαμπά .....sarcastic.
Γεια και σε εσένα ρε πατριώτη. Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο έκανα ένα μπάνιο και χαλαρώνω και σκέφτομαι κυνηγια έχει αρχίσει και με πιανει το σύνδρομο στέρησης....

Καλήσπέρα στην παρέα! Μια βόλτα από Σχιστό σήμερα το πρωί και επιστροφή για μερικές δουλίτσες στο σπίτι. Το βράδυ δεν ξέρω αν θα βάλω να δω μπάλα αν και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

Χρήστο από τώρα ρε φίλε το σύνδρομο; Εμένα με πιάνει όταν καλοκαιριάσει και πάω παραλία, όταν περνάω από τα μέρη που κάνω έναρξη...

Γεια και σε εσένα ρε πατριώτη. Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο έκανα ένα μπάνιο και χαλαρώνω και σκέφτομαι κυνηγια έχει αρχίσει και με πιανει το σύνδρομο στέρησης....

Τουλάχιστον έχεις καλό ψαρότοπο και μπορείς να ασχοληθείς .Εγώ εδώ σχεδόν τα παράτησα φίλε.Όταν οι δυναμίτες έχουν φτάσει στην Αττική τι να πεις.......

Καλήσπέρα στην παρέα! Μια βόλτα από Σχιστό σήμερα το πρωί και επιστροφή για μερικές δουλίτσες στο σπίτι. Το βράδυ δεν ξέρω αν θα βάλω να δω μπάλα αν και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

Χρήστο από τώρα ρε φίλε το σύνδρομο; Εμένα με πιάνει όταν καλοκαιριάσει και πάω παραλία, όταν περνάω από τα μέρη που κάνω έναρξη...
Μάνο φέτος ρε φιλε δεν κυνηγισα πολύ λόγο της μέσης μου και μου έχει μείνει αποθημενο γιατί εγώ δεν έχανα μέρα χωρίς να πάω για κυνήγι....

Τι φλορέτες και κροκέτες .....καλά περνάνε .Είναι σε καλή μοίρα με άτομα μεγάλα οι περισσότεροι και παιδιά μορφωμένα .Όλα είναι καλά .Το φαγητό ο θάλαμος ,οι συνθήκες και δεν έχει παράπονο.Και οι αξιωματικοί μια χαρά είναι.
Βιβλιο παραπονων εχει ?

Τουλάχιστον έχεις καλό ψαρότοπο και μπορείς να ασχοληθείς .Εγώ εδώ σχεδόν τα παράτησα φίλε.Όταν οι δυναμίτες έχουν φτάσει στην Αττική τι να πεις.......
Δημήτρη εδώ μέχρι στιγμής δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα και μακάρι να μην το έχουμε ποτέ γιατί αυτό το πράγμα καταστρέφει ότι υπάρχει μέσα στην θάλασσα.

Καλησπέρα ρεμάλια!!!!!!!!
Το κοντέρ έγραψε 350 υπέροχα χιλιόμετρα με αμέτρητα στροφιλίκια στα βουνά της Ευβοιας.
Χόρτασε πάλι το μάτι μας ομορφιές !!!!!
Καλή βδομάδα να έχουμε :)

ygp5up3.jpg

Δημήτρη εδώ μέχρι στιγμής δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα και μακάρι να μην το έχουμε ποτέ γιατί αυτό το πράγμα καταστρέφει ότι υπάρχει μέσα στην θάλασσα.
Ετσι ακριβως και πολλες φορες καταστρέφετε κ ο ιδιος ο δυναμιτιστης..
Με την ευκαιρια,ενα πολυ πολυ ωραιο ντοκιμαντερ του 1961..
Στο 09:50 δειχνει το εν λογω ψαρεμα,Πεταει το μπουρλοτο με το αριστερο γιατι δεξι χερι δεν υπαρχει......

Status
Not open for further replies.
Back