Mafia Calabria
Moderator
Γειά σας κύριοι.
Τι πειράξει ρε φίλε; Σ΄ ευχαριστούμε για τη φωτό!Μια μικρή παυση εργασιών για εναν καφέ και συνεχίζω.
Θέλω όμως να μοιραστώ τη στιγμή μαζί σας.
Πειράζει ;;;;
image hosting websites
Μεσ' την κακοπέρασει ρε Δημήτρη σε λυπάμαι.Μια μικρή παυση εργασιών για εναν καφέ και συνεχίζω.
Πειράζει ;;;;
image hosting websites
Φίλε είσαι δύναμη! Φωτογραφίες που νιώθεις να πετάς τα βάρη της καθημερινότητας να ανοίγεις φτερά και να πέφτεις στην αγκαλιά της φύσης!!!Μια μικρή παυση εργασιών για εναν καφέ και συνεχίζω.
Πειράζει ;;;;
image hosting websites
Που είναι αυτό το μέρος;;;;;Μια μικρή παυση εργασιών για εναν καφέ και συνεχίζω.
Πειράζει ;;;;
image hosting websites
Σαμη Κεφαλονιας..ha haaaΠου είναι αυτό το μέρος;;;;;
κουραγιο φιλε..σε λιγα χρονια θα βγεις στην συνταξηκαλησπέρα παρεούλα
κούραση μόνο κούραση
Σαμη Κεφαλονιας..ha haaa
ρε τρελοκομείοΣαμη Κεφαλονιας..ha haaa
αν υπάρχει σύνταξηκουραγιο φιλε..σε λιγα χρονια θα βγεις στην συνταξη
Αν φτιαξεις μια φηλαχτρα στο μπαλκονι σου.Πιστευω θα μπορεσεις να βαρεσεις επιτελους καμια φασσα..Θα μπορουσα να μενω μονιμα σε ενα μερος σαν και αυτο..shake.Αν γινεται δεν θελω να ξαναδω θαλασσα ποτε στην ζωη μου. Την εχουν σηχαθει τα ματια μου.
Δυστιχος εχουν αλαξει οι ροτες αλλα και οι καιροι.Εισαι τυχερος που τα προλαβες....Μα καλα τοσο μεγαλος εισαι?Γι'ωργο παλιότερα πέρναγαν φάσσες απο δω ,αγριοπερίστερα ακόμη και πρασινοκέφαλα ειδα ρε φίλα μια φορά που πετούσαν μάλιστα πολύ χαμηλά.Θυμάμαι απο δω απο το σπίτι να βλέπω τους λαγούς να παίζουν στην πρασινάδα .
Που ειναι εκεινα τα χρόνια ρε γαμώτο ;