Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια μικρή παυση εργασιών για εναν καφέ και συνεχίζω.
Θέλω όμως να μοιραστώ τη στιγμή μαζί σας.
.my man.Πειράζει ;;;;

image hosting websites
Φίλε είσαι δύναμη! Φωτογραφίες που νιώθεις να πετάς τα βάρη της καθημερινότητας να ανοίγεις φτερά και να πέφτεις στην αγκαλιά της φύσης!!!.shake hands.

Την καλησπερα μου....το ευχαριστο ειναι οτι αυριο βγαινουμε απο το νοσ/μειο και επιστρεφουμε σπιτι....pray to God. .buy buy.δ. το θεο γιατι πολυ κουραση πεσανε ολα μαζι ...να τρεχω τον γιο φανταρο ,να τρεχω νοσ. στον πατερα να εχω και την δουλεια φουλ λες και το καναν επιτηδες τωρα ολοι θελουν νσ φτιαξουν κατι...asking. και μετα θα ψαχνουμε παλι τον πελατη με τα κυαλια !!

Χαιρετώ την παρέα.
Μετα την ασταμάτητη εργασία και την κούραση της πρώτης μέρας ,τζάκι ,λουκάνικο και κρασάκι.Κούραση που δεν μετράει όταν εισαι μέσα στον παράδεισο.Κούραση για μένα ειναι η ψυχική καταπίεση που έχουμε στο τρελάδικο της Αθήνας με τα όποια άλλα προβλήματα του καθενός.

Αν φτιαξεις μια φηλαχτρα στο μπαλκονι σου.Πιστευω θα μπορεσεις να βαρεσεις επιτελους καμια φασσα..sarcastic..Θα μπορουσα να μενω μονιμα σε ενα μερος σαν και αυτο..shake.Αν γινεται δεν θελω να ξαναδω θαλασσα ποτε στην ζωη μου. Την εχουν σηχαθει τα ματια μου.

Άλλος μου λέει στο τηλέφωνο ότι θα πάει για σουβλάκια, άλλος ψήνει λουκάνικα στο τζάκι... και άρχισαν να μου τρέχουν τα σάλια. Δεν λυπόσαστε κι α εμάς που νηστεύουμε; Γι΄αυτό κι εγώ θα φάω φρεσκοφουρνισμένα νόστιμα και νηστίσιμα .......................................................... oreo ... .hair.

.sarcastic.

3c1d6fddafc753a7adb88af8f6106962.jpeg

Αν φτιαξεις μια φηλαχτρα στο μπαλκονι σου.Πιστευω θα μπορεσεις να βαρεσεις επιτελους καμια φασσα..sarcastic..Θα μπορουσα να μενω μονιμα σε ενα μερος σαν και αυτο..shake.Αν γινεται δεν θελω να ξαναδω θαλασσα ποτε στην ζωη μου. Την εχουν σηχαθει τα ματια μου.

Γι'ωργο παλιότερα πέρναγαν φάσσες απο δω ,αγριοπερίστερα ακόμη και πρασινοκέφαλα ειδα ρε φίλα μια φορά που πετούσαν μάλιστα πολύ χαμηλά.Θυμάμαι απο δω απο το σπίτι να βλέπω τους λαγούς να παίζουν στην πρασινάδα .
Που ειναι εκεινα τα χρόνια ρε γαμώτο ;

Γι'ωργο παλιότερα πέρναγαν φάσσες απο δω ,αγριοπερίστερα ακόμη και πρασινοκέφαλα ειδα ρε φίλα μια φορά που πετούσαν μάλιστα πολύ χαμηλά.Θυμάμαι απο δω απο το σπίτι να βλέπω τους λαγούς να παίζουν στην πρασινάδα .
Που ειναι εκεινα τα χρόνια ρε γαμώτο ;
Δυστιχος εχουν αλαξει οι ροτες αλλα και οι καιροι.Εισαι τυχερος που τα προλαβες....Μα καλα τοσο μεγαλος εισαι.sarcastic.?

Status
Not open for further replies.
Back