skyfall
Banned
Μονο εγω την πατησα?Τρακαρες με κάνα αγριογούρουνο στην Ομόνοια;........
Μονο εγω την πατησα?Τρακαρες με κάνα αγριογούρουνο στην Ομόνοια;........
Είμαι και γω Αθήνα. Θα πάμε με το Χρήστο (Chris-Kaz) στο ΚΑΤ, μετα θα πάρουμε το Perazzi και θα πάμε Σκοπευτήριο Σχιστού, όποιος θέλει έρχεται. Μήπως υπάρχει πρόβλημα επειδη δεν εχει ακόμη ΑΚΚΟ;Είμαι Αθήνα, πάω στο ΚΑΤ για να επισκεφτώ τον Ζολώ να δω πως πάει και μετά θα πάω να παραλάβω το Perazzi που κληρώθηκε σε μένα το πρωί.... .ghe.
Καλημέρα, καλό Σ/Κ και καλό μήνα!
Καλημέρα.
Σήμερα το βραδυ θα κληρωθει στα μέλη του φόρουμ ενα Perazzi
Είμαι Αθήνα, πάω στο ΚΑΤ για να επισκεφτώ τον Ζολώ να δω πως πάει και μετά θα πάω να παραλάβω το Perazzi που κληρώθηκε σε μένα το πρωί.... .ghe.
Καλημέρα, καλό Σ/Κ και καλό μήνα!
Είμαι και γω Αθήνα. Θα πάμε με το Χρήστο (Chris-Kaz) στο ΚΑΤ, μετα θα πάρουμε το Perazzi και θα πάμε Σκοπευτήριο Σχιστού, όποιος θέλει έρχεται. Μήπως υπάρχει πρόβλημα επειδη δεν εχει ακόμη ΑΚΚΟ;
Άσε βρε Χρήστο που θα μας πιάσεις κότσο, αφού δεν έγινε ακόμα η κλήρωση.........
Χρήστο όπως ανεβαίνεις για το ΚΑΤ , κάνε μια στάση στον Αντένα και πάρε κάτι κουλουράκια που μου έχει φτιάξει η Μενεγάκη , με έχει ζαλίσει στα τηλέφωνα να πάω να τα πάρω .Είμαι Αθήνα, πάω στο ΚΑΤ για να επισκεφτώ τον Ζολώ να δω πως πάει και μετά θα πάω να παραλάβω το Perazzi που κληρώθηκε σε μένα το πρωί.... .ghe.
Παλι ψέμματα λες;;η Μενεγάκη είναι στον άλφαΧρήστο όπως ανεβαίνεις για το ΚΑΤ , κάνε μια στάση στον Αντένα και πάρε κάτι κουλουράκια που μου έχει φτιάξει η Μενεγάκη , με έχει ζαλίσει στα τηλέφωνα να πάω να τα πάρω .
υγ.Να λαδώσεις το PERAZZI γιατί οι τσίπιδες οι Ιταλοί το άφησαν αλάδωτο.llk..llk.
Χρήστο όπως ανεβαίνεις για το ΚΑΤ , κάνε μια στάση στον Αντένα και πάρε κάτι κουλουράκια που μου έχει φτιάξει η Μενεγάκη , με έχει ζαλίσει στα τηλέφωνα να πάω να τα πάρω .
υγ.Να λαδώσεις το PERAZZI γιατί οι τσίπιδες οι Ιταλοί το άφησαν αλάδωτο.llk..llk.
Γιατί λέτε ψέματα και οι δυο; Η Μενεγάκη σήμερα δεν έχει εκπομπή γιατί είναι ΚυριακήΠαλι ψέμματα λες;;η Μενεγάκη είναι στον άλφα
Καλημερα ΔΗΜΗΤΡΗ και περαστικα.Να υποθεσω οτι ολλα καλα!!!
Την αλλη φορα να τα βαλσαμωνεις , για να μην εχεις προβληματα....Αφού....επέστρεψα απο το ΚΑΤ ειπα να καθαρίσω κατι αμάδητα φαντομ που είχα στην κατάψυξη.Όχι τίποτα άλοο αλλά ντουμάνιασα το σπίτι.
Γεια σου ωρε συνονόματε ...Καλησπέρα σας