Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ σας !!!!
Σημερα ορκιστηκαμε πηραμε το φυλλο πορειας για ξανθη ( 25 ΛΔΒ ) ενας λοχος διαβηβαστων 5χιλ απο Ξανθη . Το καλυτερο ειναι οτι παρουσιαζετσι στις 24 ( 18 μερες αδεια ) γιατι στην ορκωμοσια ηταν και ο Καμενος και τους εδωσε 5 μερες τιμητικη και αλλες 5 ο στρατηγος......αντε του ευχηθηκα καλος πολιτης .sarcastic.
screen shot on pc

Χαιρετώ σας !!!!
Σημερα ορκιστηκαμε πηραμε το φυλλο πορειας για ξανθη ( 25 ΛΔΒ ) ενας λοχος διαβηβαστων 5χιλ απο Ξανθη . Το καλυτερο ειναι οτι παρουσιαζετσι στις 24 ( 18 μερες αδεια ) γιατι στην ορκωμοσια ηταν και ο Καμενος και τους εδωσε 5 μερες τιμητικη και αλλες 5 ο στρατηγος......αντε του ευχηθηκα καλος πολιτης .sarcastic.
screen shot on pc
Ειναι τυχερά τα παιδιά αυτής της σειράς με το Πάσχα.Και ο δικος μου Αργύρη παει Εβρο στις 19.Του λεω να με περιμένει στις 13 Νοέμβρη που απολύεται.
Ευκαιρία να ανέβω για.hunter.1...... άλλα κόλπα.
Βλέπεις ,λυκάθηκε η γριά στα σύκα.

Χαιρετώ σας !!!!
screen shot on pc
Καλώς να ερθει στην Ξάνθη! Μια χαρα θα περάσει!

Καλησπέρα σε όλους ....

Ειναι τυχερά τα παιδιά αυτής της σειράς με το Πάσχα.Και ο δικος μου Αργύρη παει Εβρο στις 19.Του λεω να με περιμένει στις 13 Νοέμβρη που απολύεται.
Ευκαιρία να ανέβω για.hunter.1...... άλλα κόλπα.
Βλέπεις ,λυκάθηκε η γριά στα σύκα.
Θα παμε για παπια και μπεκατσα...μαζευε καψουλια....hunter.1;)

Καλησπερα,
υπηρεσια σημερις και πινω καφεδακι και χαζευω τα χελιδονακια που μολις αφιχθησαν και κανουν κυκλους απο πανω μας.
Το πρωι ειδα και τον πρωτο τσαλαπετεινο.
Σιγουρα θα ηρθαν και τρυγονακια.
Τις επομενες μερες και αν εχει και Ν ΝΔ ανεμους βλεπω να πυκνωνουν.
Το σκ ευκαιρια για βολτα και ισως τα συναντησω.

Καλό απόγευμα και από μένα! Δουλειά το πρωί,μετά τα βάρη της οικογένειας πολλά και αυτή τη στιγμή τρέχω να προλάβω τον τρίχρονο γιο μου που τρέχει από παιχνίδι σε παιχνίδι στην παιδική χαρά!
Γιαννη ειναι για μενα η καλυτερη ηλικια του παιδιου απο 2,5 εως τα 5 περιπου. Εχω κι εγω την μικρη μου(η τριτη) στα 2μιση και ειναι απολαυση.
Ειναι ο μοναδικος λογος που παραταω το κυνηγι για να περασω ωρες μαζι της(τους).
Να τον χαιρεσαι και να εισαι γερός να τρεχεις παντα για τις χαρες των παιδιων σου.

Status
Not open for further replies.
Back