Να λες δοξα το θεο γιατι ηπειρωτικηKαλημερα σε ολους. Παλι βρεχει γαμωτο. Ελεος με το νερο φετος
Ειναι τυχερά τα παιδιά αυτής της σειράς με το Πάσχα.Και ο δικος μου Αργύρη παει Εβρο στις 19.Του λεω να με περιμένει στις 13 Νοέμβρη που απολύεται.Χαιρετώ σας !!!!
Σημερα ορκιστηκαμε πηραμε το φυλλο πορειας για ξανθη ( 25 ΛΔΒ ) ενας λοχος διαβηβαστων 5χιλ απο Ξανθη . Το καλυτερο ειναι οτι παρουσιαζετσι στις 24 ( 18 μερες αδεια ) γιατι στην ορκωμοσια ηταν και ο Καμενος και τους εδωσε 5 μερες τιμητικη και αλλες 5 ο στρατηγος......αντε του ευχηθηκα καλος πολιτης
screen shot on pc
Καλώς να ερθει στην Ξάνθη! Μια χαρα θα περάσει!Χαιρετώ σας !!!!
Σημερα ορκιστηκαμε πηραμε το φυλλο πορειας για ξανθη ( 25 ΛΔΒ ) ενας λοχος διαβηβαστων 5χιλ απο Ξανθη . Το καλυτερο ειναι οτι παρουσιαζετσι στις 24 ( 18 μερες αδεια ) γιατι στην ορκωμοσια ηταν και ο Καμενος και τους εδωσε 5 μερες τιμητικη και αλλες 5 ο στρατηγος......αντε του ευχηθηκα καλος πολιτης
screen shot on pc
Να ετοιμαζομαι για καμια μπεκατσα ;;;Καλώς να ερθει στην Ξάνθη! Μια χαρα θα περάσει!
Καλησπέρα σε όλους ....
Θα παμε για παπια και μπεκατσα...μαζευε καψουλια...Ειναι τυχερά τα παιδιά αυτής της σειράς με το Πάσχα.Και ο δικος μου Αργύρη παει Εβρο στις 19.Του λεω να με περιμένει στις 13 Νοέμβρη που απολύεται.
Ευκαιρία να ανέβω για...... άλλα κόλπα.
Βλέπεις ,λυκάθηκε η γριά στα σύκα.
Γιαννη ειναι για μενα η καλυτερη ηλικια του παιδιου απο 2,5 εως τα 5 περιπου. Εχω κι εγω την μικρη μου(η τριτη) στα 2μιση και ειναι απολαυση.Καλό απόγευμα και από μένα! Δουλειά το πρωί,μετά τα βάρη της οικογένειας πολλά και αυτή τη στιγμή τρέχω να προλάβω τον τρίχρονο γιο μου που τρέχει από παιχνίδι σε παιχνίδι στην παιδική χαρά!