Καλησπέρα! Σε ευχαριστώ Άγγελε όπως τα λες είναι! Ναι χαίρεσαι και εσυ την οικογένεια σου!Γιαννη ειναι για μενα η καλυτερη ηλικια του παιδιου απο 2,5 εως τα 5 περιπου. Εχω κι εγω την μικρη μου(η τριτη) στα 2μιση και ειναι απολαυση.
Ειναι ο μοναδικος λογος που παραταω το κυνηγι για να περασω ωρες μαζι της(τους).
Να τον χαιρεσαι και να εισαι γερός να τρεχεις παντα για τις χαρες των παιδιων σου.
Ασε τα σάπια ......να πεις της γυναίκας οτι στην έκθεση περα απο όπλα και σκυλίτσες ,θα εχει και πολλά γκομενάκια .Καλησπέρα στην παρεα! Είχαν ερθει οι γονείς μου σπιτι σημερα και η γυναίκας μαγείρεψε ενα παστίτσιο κόλαση! Το συνόδευσαμε με γεμιστες πιπεριές και μανιτάρια ψητά! Ολα υπέροχα! Κρασακι κοκκινο απο το διστομο, πολλών καρατίων! Ανυπομονω για την εκθεση το σκ να δω μερικά όπλα που θελω απο κοντα και πολλούς φιλους!!
Κι εγώ γι αυτά θα παω.Και μάλιστα θα πάω δύό φορές,Η αυριανή θα ειναι αφιερωμένη στον μικρό που με έχει τρελάνει με τα σκυλια του Νικολακόπουλου και περιμένει απο πρόπερσι που ειχε γίνει η έκθεση με ανυπομονησία.Εντάξει θα τον αφήσω στα σκυλιά κι εγω θα πάω για πιστόλια .Οχι εγω για τα όπλα και τα πιστόλια παω!! Πω πω κατι πιστόλια που θα εχει!!!