Καλό βράδυ Μάκη!καλό βράδυ
Πολύ σωστά Διονύση είναι το αλάτι, και το κλίμα γενικότερα που έχουμε σαν χώρα και όλα τα προϊόντα έχουν μια ιδιαίτερη γεύση ακόμα και το κρέας έχει μεγάλη διαφορά πιστέψτε με.Οχι όλης της Μεσογείου , μόνο τα ψάρια που βρίσκονται κοντά στα Ελληνικά νερά.
Σχεδόν παντού στην Ευρώπη όταν μιλάνε για ψάρι μιλάνε για φέτες κατεψυγμένου ψαριού .Σε πολύ λίγα μέρη το φρέσκο και γευστικό ψάρι το απολαμβάνουν όπως εμείς .
Βρέθηκα πριν μερικά χρόνια σε μια ψαροταβέρνα στην Cullera της Ισπανίας , φημισμένη για την ποικιλία φρέσκων ψαριών .
Οταν έφερε το πιάτο με τα ψάρια δεν μπορούσα να κρατήσω τα γέλια μου .Το φημισμένο πιάτο φρέσκων ψαριών ήταν Χάνοι , Γύλοι και κάτι Μένουλες , άσε που και αυτά ήταν άνοστα !!!!
Σαν τα ψάρια τα δικά μας δεν έχει πουθενά
Καλησπέρες ...ή ώρα του καφέmornin cof
πως τόσο πρωί φίλε μου;;;;Καλημερα σας κ καλη συνεχεια
άντε ρε φλώρεΚαλημέρα! !!!!
Χειμώνας όξω .asking.
Νομιζεις οτι μεχρι να μπω να πω καλημερα ειμαι στο κρεβατι;καλημέρα σας κοι
πως τόσο πρωί φίλε μου;;;;
Να σε περιμένω για να μου δειξεις τα βλήματα στο .....πεδίο βολής;Κληνω το μαγαζι μετα απο μια ανγχοτηκη μερα με κρυο και αναδουλειες. Παω να γεμισω καμια 100στη φουσεκια για τον Εβρο με bafer και αλλα καλουδια.....για να ηρεμησο...pop.