Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
kappaalphataulambdaomicrongammaomicronsigmaf_1.jpg

Είχα μια ελπίδα μπας και σωθούν κανα δυο απο δω μέσα αλλά πάει την έχασα και αυτή.ha ha ha..ha ha ha.

Όσοι με άκουσαν τα προηγούμενα χρόνια , θα με ευγνωμονούν φέτος στα μπασίματα.sarcastic..sarcastic.

Καλησπέρα παλιορεμάλια.......love1.

μλκ να μου λές την εμπνευση σου να τραβώ αντίθετη ρότα...
Γεια σας μόρται...

Είχα μια ελπίδα μπας και σωθούν κανα δυο απο δω μέσα αλλά πάει την έχασα και αυτή.ha ha ha..ha ha ha.

Όσοι με άκουσαν τα προηγούμενα χρόνια , θα με ευγνωμονούν φέτος στα μπασίματα.sarcastic..sarcastic.

Καλησπέρα παλιορεμάλια.......love1.

Πάλι τα ίδια ;;;;;;;
Ρε θα τον μαζέψει κανείς απο σας που τον έχετε κοντά η να έρθω εγώ αύριο ;

Παρακαλω καποιος απο την διαχειριση να με προστατευσει απο τους απο πανω, με βριζουν και με απειλουν

Παρακαλω καποιος απο την διαχειριση να με προστατευσει απο τους απο πανω, με βριζουν και με απειλουν

Αμα έρθω από κει θα σου κάνω το μαγαζί ξηροκαρπάδικο !

Απόψε έβλεπα στο ονειρό μου ότι έτρωγα και τα έπινα με τον φίλο μου τον μακρουλά . Ωχ !
Τι λέει ο ονειροκρίτης γι αυτό ;

Καλησπέρα μορτες
Αυτά να τα βλεπουν καποιοι που μιλανε για οικολογια και φροντιδα του περιβάλλοντος
Αν δεν είμασταν και εμεις οι κυνηγοι τα δαση θα ειχαν μετατραπει σε βιότοποι σκουπιδιών και τσιφλικια οικοπεδοφαγων

Καθαρισμός κυνηγοτόπων από τον ΚΣ Αχαρνών
Υποβλήθηκε από admin στις Δευ, 11/05/2015 - 15:35.
Εκτυπώσιμη μορφήΑποστολή με email
dscf5049.jpg

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αχαρνων εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου :

Τη Κυριακή 10/5/2015 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δράση του συλλόγου μας «καθαρισμοί κυνηγότοπων», στη θέση Κρύο Πηγάδι Πάρνηθας. Την προσπάθεια στήριξαν αρκετά μέλη του συλλόγου, τα οποία ευχαριστούμε και δημοσίως.

Συλλέχθηκαν δεκαπέντε σακούλες από άδειους κάλυκες και διάφορα άλλα απορρίμματα, τα οποία μεταφέρθηκαν σε κάδους. Μετά το πέρας της δράσης ακολούθησε γεύμα στη θέση Πηγή Φυλής.

Τέλος ευχαριστούμε τον ΣΥΝΠΑ για την προσφορά του και την ευγενική χορηγία του σε σακούλες απορριμμάτων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
dscf5065.jpg

dscf5084.jpg

Category:
Επικαιρότητα
Σύλλογοι

Ζολώ αν θες να πάμε να του πετάξουμε όλα τα ξηροκάρπια στο δρόμο είμαι μέσα ... .smashfrak.

Και στη θέση τους να βάλετε τα φυσίγγια που σας έβαλε να αγοράζετε εδώ και μερικά χρόνια. Άνετα το μαγαζί θα μετατραπεί σε κυνηγομάγαζο με το μεγαλύτερο στοκ σε φυσίγγια! .xm. .big smile.

Status
Not open for further replies.
Back