Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
σερβιρίστηκε το φαγητό:
μοσχαράκι με μελιτζάνες στη γάστρα συνοδεία παγωμένης kaizer
αν σας προλάβω τα λέμε μετά
:)

Ρε παιδια
Θελετε να μιλήσουμε σοβαρα?
οκ.
δεν μου λετε.
Ολα αυτα που βλεπουμε ολη μερα νσ λένε κ να κανουν οι μεγαλοπαπαρρες στις τηλεοράσεις είναι σοβαρα?
ολοι αυτοι οι κ.......μμαλακες που τα τρωνε η τα περνουν η πειραζουν μικρά παιδάκια ειναι αξιοι να τους βλέπεις η να τους ακους?
καθε αλλο.
ενα ξεσκισμα θελουν με οχι τεμνων οργανο για να βασανιζονται κ ενωμενο στους πολους μιας μπαταριας αυτοκινητου.
δυστυχως ομως τα βλεπουμε καθημερινα κ δεν μπορουμε να ξεφυγουμε κ μας εχουν κοψει το γελιο.
Γιαυτο λοιπον εγω τουλάχιστον σοβαρός άνθρωπος με δυο παιδια προτιμω να πω δυο τρελές να γελασω με μερικους καλούς φίλους κ να βγω λιγο απ τα σκατα που βλέπω κάθε μέρα. ....
Μακαρι να χαν αυτοι που σας λέω την μισή σοβαρότητα που χουμε εμεις εδω μεσα κ θα ταν ο κοσμος τελειος.
για αυτο σας λεω.
γελάστε κ μην κολωνετε.
στα σοβαρά μιλαμε σοβαρά. ....ηη ζωη θελει κ λιγο καλά μπουρί ομως . ;-)

Ρε παιδια
Θελετε να μιλήσουμε σοβαρα?
οκ.
δεν μου λετε.
Ολα αυτα που βλεπουμε ολη μερα νσ λένε κ να κανουν οι μεγαλοπαπαρρες στις τηλεοράσεις είναι σοβαρα?
ολοι αυτοι οι κ.......μμαλακες που τα τρωνε η τα περνουν η πειραζουν μικρά παιδάκια ειναι αξιοι να τους βλέπεις η να τους ακους?
καθε αλλο.
ενα ξεσκισμα θελουν με οχι τεμνων οργανο για να βασανιζονται κ ενωμενο στους πολους μιας μπαταριας αυτοκινητου.
δυστυχως ομως τα βλεπουμε καθημερινα κ δεν μπορουμε να ξεφυγουμε κ μας εχουν κοψει το γελιο.
Γιαυτο λοιπον εγω τουλάχιστον σοβαρός άνθρωπος με δυο παιδια προτιμω να πω δυο τρελές να γελασω με μερικους καλούς φίλους κ να βγω λιγο απ τα σκατα που βλέπω κάθε μέρα. ....
Μακαρι να χαν αυτοι που σας λέω την μισή σοβαρότητα που χουμε εμεις εδω μεσα κ θα ταν ο κοσμος τελειος.
για αυτο σας λεω.
γελάστε κ μην κολωνετε.
στα σοβαρά μιλαμε σοβαρά. ....ηη ζωη θελει κ λιγο καλά μπουρί ομως . ;-)

Χρύσανθε μην χάνεις τον ρυθμό σου! Όλοι είμαστε στον σωστό δρόμο.... για ζουρλομανδύα.... .sarcastic.

Δεν μιλάω για μας εδω.
για τους λογικους απ έξω που περναν εμάς για τρελους λεω.sarcastic.

Χιλιες φορες η δική μας τρελα που δίνει γελιο παρα να βλεπω την δικη τους που μοιάζει με σοβαρότητα αλλά είναι αισχη κ οτιδηποτε αλλο:)

Φεύγω.
Παω να παρω την νταλίκα με τα μαρούλια του μακη.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back