Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ζολώτα αν γουσταρίζεις να πάμε για spinning το απόγευμα, πάρε τηλ.

Ζολώτα αν γουσταρίζεις να πάμε για spinning το απόγευμα, πάρε τηλ.
Γουσταρίζω ρε αλεπομαζώχτη .Ομως ακόμη δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά .Για τι ώρα το υπολογίζεις ;

Γουσταρίζω ρε αλεπομαζώχτη .Ομως ακόμη δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά .Για τι ώρα το υπολογίζεις ;
Ε να ρίξουμε ένα 2ωρο πριν νυχτώσει.

Καλησπερίζω την παρέα.
Σακάτης με στραμπουληγμένο αστράγαλο και αριστερό καρπό και τα νεύρα τεντωμένα ......
Τελικά το ανέβασμα στα σκαμπό για να κατεβάσω τα εργαλεία του ψαρέματος αποδείχτηκε μοιραίο.Ευτυχώς μέχρι εκει.

Να τα προσέχεις αυτά Ζολώ..Ξέρεις την παροιμία ο γέρος ή απο πέσιμο ή απο χέσιμο θα πάει.. .sarcastic.
Περαστικά αγορίνα...love.

Το χειρότερο που δεν θα το ξεχάσω ποτέ το είχα πάθει πριν 20 χρόνια.
Εχω βάλει την σκάλα και έχω ανέβει στο πατάρι.
Στο κατέβασμα -
ενώ η σκάλα δεν είναι ανοιχτή αλλά απλά ακουμπάει στον τοίχο - με το που βγάζω το πόδι μου απο το πατάρι και πατάω στο σκαλοπάτι,η σκάλα φεύγει και μαζί και εγώ πέφτοντας στο πάτωμα πάνω στην ήδη πεσμένη σκάλα.
Το αποτέλεσμα ; ουτε γρατσουνιά !

Στο κατέβασμα -
ενώ η σκάλα δεν είναι ανοιχτή αλλά απλά ακουμπάει στον τοίχο - με το που βγάζω το πόδι μου απο το πατάρι και πατάω στο σκαλοπάτι,η σκάλα φεύγει και μαζί και εγώ πέφτοντας στο πάτωμα πάνω στην ήδη πεσμένη σκάλα.

Έ άλλο πρίν 20 χρόνια άλλο τώρα.. .very funny.

Στο κατέβασμα -
Έ άλλο πρίν 20 χρόνια άλλο τώρα.. .very funny.
χαχαχαχα .well done.
αν είχα πέσει εγώ η σκάλα θα είχε γίνει μαδέρι
.very funny..very funny.

Status
Not open for further replies.
Back