Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ζολώτα περαστικά να είναι φίλε...

Αυτά φιλαράκι είναι σαν μη γενόμενα.Μέχρι εκεί να είναι και ας είναι κι έτσι. .sarcastic.
Απλά θα πήγαινα για spinning με τον αλεπομαζώχτη :mad:

Πριν απο λίγη ώρα ξαναμίλησα με τα ρεμάλια τους μηχανόβιους που είναι στην λίμνη Πλαστήρα και τους έστειλα σε μια ταβέρνα.
Ελπίζω να φάνε καλά και να μη με βρίζουν γιατί ....κάποιοι μου την έχουν στημένη ..
..sarcastic.

Πινουμε το κρασι του Καραμητρου.
Ολα ωραια Μήτσο....

Αν τελικά βρήκατε το σκούρο ,είναι άλλο πράμα !
Κρασί απο το χωριό Μεσενικόλα παραγωγής Καραμήτρου.Απλά τελειο!!

Χικ......ναι, πολύ καλό !!!
Ζολό, έγραψες !
Και αν το παίρνατε κατευθείαν απο τον Καραμήτρο να είσαι σίγουρος ότι θα ήταν κλάσεις παλύτερο γιατί οι ταβερνιάρηδες δεν είναι και πολύ ....αξιόπιστοι.

Το πρωί είχα πάει στη Ραφήνα και αγόρασα ψάρια απο καΐκι . Ο Μαροκινός ψαράς πάντα γελαστός και εξυπηρετικός ..sarcastic.

14tn704..jpg

Καλημερα μαγκες.:)
Δημητρη ολα καλα ρε συ?
για το κτυπημα λεω.
Αστεια αστεια αλλα σκαλα κ σκαλοσια θελει προσοχη μαγκες.
ενα μετρο υψος ειναι αρκετο για πολυ σοβαρα κτυπηματα.

Καλημερα ρεμαλια..
Το δρομολογιο επιστροφης εχει λιμνες, βουνα, λαγκαδια.
Δυστυχως ο κοσμος της υπαιθρου ειναι απογοητευμενος. Δεν υπαρχουν δουλειές και η εγκαταλειψη ειναι εμφανης.
Οταν τους ειπα οτι η τηλεοραση λέει οτι τα ξενοδοχεια ειναι πάντα γεματα με εκδρομεις, τους επιασαν τα γελια .

Δημήτρη περαστικά φίλε. Με παρόμοιο τρόπο, 12 Δεκεμβρίου 2008 από το πέσιμο, πατώντας στο πάτωμα είχα σπάσει το 5ο μετατάρσιο (κάταγμα jones). Όσο χρονικό διάστημα το είχα στον γύψο, γινόταν χαμός από μπεκάτσες. Δεν υπήρξε καλύτερη χρονιά στον τόπο μου... .hit. Οπότε πάλι καλά εσύ που γλίτωσες κάποια χειρότερη ζημιά... Εύχομαι και πάλι περαστικά.

Το πρωί είχα πάει στη Ραφήνα και αγόρασα ψάρια απο καΐκι . Ο Μαροκινός ψαράς πάντα γελαστός και εξυπηρετικός ..sarcastic.

14tn704..jpg

Ρε μλκες δε μοιάζει λίγο με τον Τζέρυ;;

Σακάτης με στραμπουληγμένο αστράγαλο και αριστερό καρπό και τα νεύρα τεντωμένα ......
Τελικά το ανέβασμα στα σκαμπό για να κατεβάσω τα εργαλεία του ψαρέματος αποδείχτηκε μοιραίο.

Απλά θα πήγαινα για spinning με τον αλεπομαζώχτη :mad:

Μητσο περαστικα φιλε... αλλα δεν μπορω θα το πω.....xm..xm..xm..xm.
Οταν σας τα ελεγα εγω με λεγατε υπερβολικο.... .buy buy. Νααιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιιαιιιιιιιιι....llk. Ελπιζω τωρα να εβαλες μυαλο... Αυτος ο αλεπουδιαρης φιλε μου ειναι κακια επιρροη... Μαυρογατα!!!! .ban. Κ ευτυχως να λες... Γλιτωσες τα χειροτερα... Φαντασου να πηγαινες κιολας μαζι του για ψαρεμα τι μπορει να παθαινες... .hit..hit..banana..banana..love1..love1.

Status
Not open for further replies.
Back