Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ολα καλά ρε φιλαράκια.Το πρίξιμο παραμένε
Μητσο περαστικα φιλε... αλλα δεν μπορω θα το πω.....xm..xm..xm..xm.
Οταν σας τα ελεγα εγω με λεγατε υπερβολικο.... .buy buy. Νααιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιιαιιιιιιιιι....llk. Ελπιζω τωρα να εβαλες μυαλο... Αυτος ο αλεπουδιαρης φιλε μου ειναι κακια επιρροη... Μαυρογατα!!!! .ban. Κ ευτυχως να λες... Γλιτωσες τα χειροτερα... Φαντασου να πηγαινες κιολας μαζι του για ψαρεμα τι μπορει να παθαινες... .hit..hit..banana..banana..love1..love1.

Οταν το έγραφα ,σου μιλάω ειλικρινά ότι περίμενα να γράψεις αυτά που τώρα έγραψες. .sarcastic..sarcastic.
Δηλαδή μπορεί να ήταν και χειρότερα αν πήγαινα;;; Ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί. :eek:
Μην νομίζεις ,και γω γκαντέμης είμαι αλλά το κρατάω για πάρτι μου.
Που θα πάει όμως ,θα το δοκιμάσουμε και θα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.

που είσαι μωρή πορτογύρα Τσατσαφιλιώ;;;; .yel.
.sarcastic..sarcastic.

Γυρισα φίλε:)

Χόρτασε το μάτι μου ομορφιά.
Ευχαριστήθηκα στροφιλίκια και διαδρομές σε απίστευτα τοπία .
Για αλλη μια φορά κατάλαβα ότι απο αυτό τον μοναδικό τόπο δεν έχω δει τα περισσότερα .

.sarcastic..sarcastic.

Γυρισα φίλε:)

Χόρτασε το μάτι μου ομορφιά.
Ευχαριστήθηκα στροφιλίκια και διαδρομές σε απίστευτα τοπία .
Για αλλη μια φορά κατάλαβα ότι απο αυτό τον μοναδικό τόπο δεν έχω δει τα περισσότερα .

μπράβο στην παρέα σας
γουστάρω πολύ κάτι που δεν μπορώ να κάνω :);)

Αυτος ο αλεπουδιαρης φιλε μου ειναι κακια επιρροη... Μαυρογατα!!!! .ban.
Έχεις την εντύπωση ότι ο Ζολώ έχει ανάγκη κάποιον γκαντέμη για να βγει off? .xm.
O άνθρωπος είναι κινητή βόμβα ... :eek:
Δεν λες που κατεβαίνω κάπου κάπου και βλέπουν τα αγκίστρια σου κάνα ψαράκι, γιατί όποτε είμαι μακριά όλο ... ατυχίες, είσαι .yel.

Έχεις την εντύπωση ότι ο Ζολώ έχει ανάγκη κάποιον γκαντέμη για να βγει off? .xm.
O άνθρωπος είναι κινητή βόμβα ... :eek:
Δεν λες που κατεβαίνω κάπου κάπου και βλέπουν τα αγκίστρια σου κάνα ψαράκι, γιατί όποτε είμαι μακριά όλο ... ατυχίες, είσαι .yel.

Δεν χωράει αμφιβολία Γιωρίκα .....sarcastic.

μπράβο στην παρέα σας
γουστάρω πολύ κάτι που δεν μπορώ να κάνω :);)

Πες του Νιόνιου την επόμενη φορά να βάλει ένα καλάθι στο πλάι της μηχανής και να σε βάλει μέσα ώστε να πραγματοποιήσεις το ονειρό σου ..sarcastic.
http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/84054.asp

Last edited:
Πες του Νιόνιου την επόμενη φορά να βάλει ένα καλάθι στο πλάι της μηχανής και να σε βάλει μέσα ώστε να πραγματοποιήσεις το ονειρό σου ..sarcastic.
http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/84054.asp
όχι φίλε να μαζευτούμε να πάτε ;)
την χαζεύω αλλά δεν μ αρέσει η μοτοσυκλέτα
:)

Status
Not open for further replies.
Back