Μανο συμφωνω οτι στο Ηρακλειο τα σουβλακια ειναι απο αλλο πλανητηΔεν τα βλέπω κρητικά σουβλάκια αυτά. Μιλάμε τι πιτόγυρα είναι αυτά που είχα φάει στο Ηράκλειο, με τα δύο χέρια τα έπιανα.
Απλα εδω η γευση ειναι καλυτερηha haaa.asking.
Μανο συμφωνω οτι στο Ηρακλειο τα σουβλακια ειναι απο αλλο πλανητηΔεν τα βλέπω κρητικά σουβλάκια αυτά. Μιλάμε τι πιτόγυρα είναι αυτά που είχα φάει στο Ηράκλειο, με τα δύο χέρια τα έπιανα.
Πολύ ευχάριστο να βλέπεις να τιμούν τον τόπο σου άνθρωποι από άλλες περιοχές της χώρας, Σύλλογοι από Μεσολόγγι, Άρτα, Κρήτη κ.λ.π. μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους χορούς τους και την παρέλασή τους.Σήμερα 14η Μαΐου η Κομοτηνή (γενικά η Θράκη) γιορτάζει την απελευθέρωσή της και την ενσωμάτωσή της στην Ελλάδα. Καφεδάκι και πάμε στην παρέλαση.
που επαιζες ρε τρελε? αντισφαιριση η κυδωνα? επαιξα κυδωνα μια 10ετια μαζι με κουκλακη πριν φυγει και προπονητη τον αλεξανδρο τον ιταλοΚαλησπέρα ! Ποδόσφαιρο έχω σταματήσει να βλέπω τώρα και αρκετά χρόνια,το έχω ψιλόσιχαθει με αυτά που γίνονται..μπάσκετ όπως βλέπω αρκετά, ειδικά Ευρώπη..σαν παλιός μπασκετμπολίστας πάνω από 15 χρόνια σε διάφορες ομάδες,έχω τρέλα και ψύχωση με αυτό το άθλημα.ομαδα δεν υποστηρίζω καμια απλά είμαι φίλος του αθλήματος.βγαζω το καπέλο στην ομάδα του Ολυμπιακού που κατάφερε με κορμό από Έλληνες παίχτες,να κάνει μια σούπερ ομάδα τα τελευταία χρόνια και να είναι στη κορυφή της Ευρώπης.ετσι ήταν και ο ΠΑΟ την εποχή Ομπράντοβιτς.αλλα ο Ολυμπιακός δεν ξέρω έχει τρομερό μέταλο με μικρά σχετικά μπατζετ,σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες.καλη επιτυχία την Παρασκευή στον ημιτελικό,πιστεύω θα κερδίσουμε.
Αντε ρε επαιζες μπασκετ,δεν το ηξερα..Εσυ λες πολυ παλια..εγω τοτε επαιζα μινι και μετα παιδικο Κυδωνα..επαιξα και στο αντρικο Κυδωνα πιο μετα..και μετα σε ολες τις Χανιωτικες..που επαιζες ρε τρελε? αντισφαιριση η κυδωνα? επαιξα κυδωνα μια 10ετια μαζι με κουκλακη πριν φυγει και προπονητη τον αλεξανδρο τον ιταλο