Καλημέρα κύριοι, καλοκαίρεψε πάλι εδώ..
Βαρα γιαννω...βαρα!Καλησπέρα αγόρια μου από τη νότια Κέρκυρα. Τρέχω να τελειώσω το δρομολόγιο για να προλάβω, ημέρα σκοπευτηρίου σήμερα και κάτι γατάκια με περιμένουν να τα γ........αργαλήσω
Σταματα να κερασω καφεΚαλησπέρα αγόρια μου από τη νότια Κέρκυρα. Τρέχω να τελειώσω το δρομολόγιο για να προλάβω, ημέρα σκοπευτηρίου σήμερα και κάτι γατάκια με περιμένουν να τα γ........αργαλήσω
Περαστικα Σταυρακο καλη δυναμη..!!Καλημερα σε ολους, παντοτε με υγεια και δυναμη.
Παρ'οτι ειμαι "λαβωμενος" απο ενα δυνατο κρυωμα - λογω και της υγρασιας - ελπιζω να τα καταφερω και σημερα στην δουλεια.
Καλη συνεχεια σε ολους, ψηλα το κεφαλι, πιστη σε αυτο που κανουμε, δεν λυγιζουμε!!!!
Καλως το πατριωτη.καλησπέρα στην παρεα
Ευχαριστώ Γρήγορη μου, Το έχω στο πρόγραμμα να τα πούμε και από κοντά. Άσε που με κούρασε η θέα από το ποντηκονιση.....Σταματα να κερασω καφε
Τέλικα του έκοψες τον κώλο?Καλησπέρα παλικάρια μου. Ακόμα βουίζουν τα αυτιά μου από τις τουφεκιές άσε που χρειάζομαι κολυριο από τις καπνες των δίσκων........
Βασίλη μιλούσε εκ του ασφαλούς γιατί λείπει ταξείδι. Την Κυριακή όμως θα τιμωρηθεί παραδειγματικά.......Τέλικα του έκοψες τον κώλο?