Πεστα ντε.καληνύχτα στην παρεα και σιγα σιγα να κοιταμε για κανενα φυσιγγακι μηπως βρεθει και καμια προσφορα τωρα που είναι νωρις
Πεστα ντε.καληνύχτα στην παρεα και σιγα σιγα να κοιταμε για κανενα φυσιγγακι μηπως βρεθει και καμια προσφορα τωρα που είναι νωρις
εσύ ρε στο avatar γιατί όλο κουνιέσαι και ζαλίζομαι;;;; ha haaaΚαλημεραααα
Καλημέρα σε όλους! Πήγα και εγώ μια βολτα χθες,αλλά δεν έριξα καθώς άργησα να πάω και ήταν πολλοί..Πρόλαβα το Στέλιο και είδα πάνω από τη μισή πουλά και έριξε πραγματικά αρκετά καλά! Και ο Μητσος με το guerini summit ήταν εκεί και εξακολουθεί να εντυπωσιάζει το summit..την Παρασκευή θα μπορέσουμε να ρίξουμε μου είπαν αν δεν έχει παρά πολύ κόσμο από το πρωί! Καλή συνέχεια σε όλους και καλό Μήνα ,καλό καλοκαίρι μάλλον!Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους ...
Πήγα τελικά και χθες σκοπευτήριο ... μια χαρά ήταν, όχι μόνο καφέ ήπιαμε, αλλά ρίξαμε και τις πούλες μας, (στο καινούργιο γήπεδο, στο ύψωμα). Δοκιμάζανε τις μηχανές για τον αγώνα, είχε αρκετό κόσμο ... Για πρώτη φορά μάλιστα χθες ρίξαμε με φωνοπουλ, κάπως διαφορετική εμπειρία, ειδικά για όσους δεν ρίχνουν τραπ ... κάποιες φορές είχες την εντύπωση ότι έφευγε το δισκάκι προτού καλά-καλά ακούσεις τη φωνή σου !
Εγώ αρκέστηκα σε μια πούλα μόνο, σεβόμενος τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στον αγώνα κι έπρεπε να προπονηθούν. Πάρα πολύ καλά τα πήγα, ακόμη καλύτερα από τη Δευτέρα ...
Και πάλι τα φυσίγγια 24γρ. τραπ του Big Hunter μου δούλεψαν τέλεια, σχεδόν όλα τα πιάτα μονοτουφεκιές, ούτε 30 φυσίγγια δεν ξόδεψα ...
Μάλλον!Καλημέρα σε όλους! Πήγα και εγώ μια βολτα χθες,αλλά δεν έριξα καθώς άργησα να πάω και ήταν πολλοί..Πρόλαβα το Στέλιο και είδα πάνω από τη μισή πουλά και έριξε πραγματικά αρκετά καλά! Και ο Μητσος με το guerini summit ήταν εκεί και εξακολουθεί να εντυπωσιάζει το summit..την Παρασκευή θα μπορέσουμε να ρίξουμε μου είπαν αν δεν έχει παρά πολύ κόσμο από το πρωί! Καλή συνέχεια σε όλους και καλό Μήνα ,καλό καλοκαίρι μάλλον!
Κύριος όπως πάντα.Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους ...
Πήγα τελικά και χθες σκοπευτήριο ... μια χαρά ήταν, όχι μόνο καφέ ήπιαμε, αλλά ρίξαμε και τις πούλες μας, (στο καινούργιο γήπεδο, στο ύψωμα). Δοκιμάζανε τις μηχανές για τον αγώνα, είχε αρκετό κόσμο ... Για πρώτη φορά μάλιστα χθες ρίξαμε με φωνοπουλ, κάπως διαφορετική εμπειρία, ειδικά για όσους δεν ρίχνουν τραπ ... κάποιες φορές είχες την εντύπωση ότι έφευγε το δισκάκι προτού καλά-καλά ακούσεις τη φωνή σου !
Εγώ αρκέστηκα σε μια πούλα μόνο, σεβόμενος τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στον αγώνα κι έπρεπε να προπονηθούν. Πάρα πολύ καλά τα πήγα, ακόμη καλύτερα από τη Δευτέρα ...
Και πάλι τα φυσίγγια 24γρ. τραπ του Big Hunter μου δούλεψαν τέλεια, σχεδόν όλα τα πιάτα μονοτουφεκιές, ούτε 30 φυσίγγια δεν ξόδεψα ...
Σε λιγο Απο οτι μαθενω ολοι γκουερινι θα παρετε...ΑΝ θες παζαρεβουμε το ελαφι σου...Καλησπέρα στη παρέα. Καλό μήνα να έχουμε. Πριν λίγο γύρισα από τη δουλειά, τσακισα το πηλαφακι που έφτιαξε η σύζυγος και μόλις μαζέψω λίγες δυνάμεις θα πάω για τη σκυλίτσα μου. Καλοκαιριασε για τα καλά, αρκετή ζέστη αλλά ευτυχώς έχει ενα ελαφρύ βοριαδάκι και δεν έχει υγρασία.