D
DrV
Welcome back Gentlemen, χαίρομαι που σας ξαναβλέπω εδώ .cool.
Στο εύχομαι σύντομα φίλε.Γεια σου ρε πατρίδα.φιλε Κωνσταντίνε σπεσιαλιστας θα γίνω όταν πιάσω ξιφία με την συρτη τότε για μένα θα έχω ολοκληρωθεί σαν ψαράς,το έχω σαν όνειρο ζωης και από την άλλη εβδομάδα θα κάνω την πρώτη μου εξορμηση.....
Καλό απόγευμα σε ολους! Μπραβο Χρήστο! Πολύ χαίρομαι! Θηρίο πραγματικό! Καλοπούλητο και καλοφαγωτο!Καλησπέρα μάγκες.......λοιπόν η φώτο στο avatar είναι με ένα μαγιατικο 62kg και μήκος 1.90(εγω είμαι γύρω στο 1.80 αλλά δεν μπορώ να το σηκώσω ψηλά και μου διπλώνει )θέλω να σας δείξω μέχρι πόσα κιλά μπορεί να φτάσει αυτό το ψάρι στα νερά μας. Είναι ψάρι τρόπαιο(τρεις μέρες έκανα να κοιμηθώ από την χαρά που είχα).....να αναφέρω ότι εδώ στην Πρέβεζα το μεγαλύτερο που είχε πιαστεί παλιά ήταν 50kg και εγώ έσπασα το ρεκόρ,δεν ξέρω άμα έχει πιαστεί μεγαλύτερο σε άλλη περιοχή.....
Χρήστο φοβερό ψάρι, αν και έχω κόψει χρόνια το ψάρεμα τέτοια ψάρια-τρόπαια με εντυπωσιάζουν. Πολλά μπράβο.Καλησπέρα μάγκες.......λοιπόν η φώτο στο avatar είναι με ένα μαγιατικο 62kg και μήκος 1.90(εγω είμαι γύρω στο 1.80 αλλά δεν μπορώ να το σηκώσω ψηλά και μου διπλώνει )θέλω να σας δείξω μέχρι πόσα κιλά μπορεί να φτάσει αυτό το ψάρι στα νερά μας. Είναι ψάρι τρόπαιο(τρεις μέρες έκανα να κοιμηθώ από την χαρά που είχα).....να αναφέρω ότι εδώ στην Πρέβεζα το μεγαλύτερο που είχε πιαστεί παλιά ήταν 50kg και εγώ έσπασα το ρεκόρ,δεν ξέρω άμα έχει πιαστεί μεγαλύτερο σε άλλη περιοχή.....
Μπραβο Χρηστο και στα ταιρια τουΚαλησπέρα μάγκες.......λοιπόν η φώτο στο avatar είναι με ένα μαγιατικο 62kg και μήκος 1.90(εγω είμαι γύρω στο 1.80 αλλά δεν μπορώ να το σηκώσω ψηλά και μου διπλώνει )θέλω να σας δείξω μέχρι πόσα κιλά μπορεί να φτάσει αυτό το ψάρι στα νερά μας. Είναι ψάρι τρόπαιο(τρεις μέρες έκανα να κοιμηθώ από την χαρά που είχα).....να αναφέρω ότι εδώ στην Πρέβεζα το μεγαλύτερο που είχε πιαστεί παλιά ήταν 50kg και εγώ έσπασα το ρεκόρ,δεν ξέρω άμα έχει πιαστεί μεγαλύτερο σε άλλη περιοχή.....
Μπραβο χρησταρα παντα τετοιαΚαλησπέρα μάγκες.......λοιπόν η φώτο στο avatar είναι με ένα μαγιατικο 62kg και μήκος 1.90(εγω είμαι γύρω στο 1.80 αλλά δεν μπορώ να το σηκώσω ψηλά και μου διπλώνει )θέλω να σας δείξω μέχρι πόσα κιλά μπορεί να φτάσει αυτό το ψάρι στα νερά μας. Είναι ψάρι τρόπαιο(τρεις μέρες έκανα να κοιμηθώ από την χαρά που είχα).....να αναφέρω ότι εδώ στην Πρέβεζα το μεγαλύτερο που είχε πιαστεί παλιά ήταν 50kg και εγώ έσπασα το ρεκόρ,δεν ξέρω άμα έχει πιαστεί μεγαλύτερο σε άλλη περιοχή.....
Χαιρετώ την παρέα..ha ha ha.
Μόλις μαζεύτηκα και είπα να ρίξω ένα βλέφαρο να δω τι γίνεται εδώ μέσα.
Καλησπέρα μάγκες.......λοιπόν η φώτο στο avatar είναι με ένα μαγιατικο 62kg και μήκος 1.90(εγω είμαι γύρω στο 1.80 αλλά δεν μπορώ να το σηκώσω ψηλά και μου διπλώνει )θέλω να σας δείξω μέχρι πόσα κιλά μπορεί να φτάσει αυτό το ψάρι στα νερά μας. Είναι ψάρι τρόπαιο(τρεις μέρες έκανα να κοιμηθώ από την χαρά που είχα).....να αναφέρω ότι εδώ στην Πρέβεζα το μεγαλύτερο που είχε πιαστεί παλιά ήταν 50kg και εγώ έσπασα το ρεκόρ,δεν ξέρω άμα έχει πιαστεί μεγαλύτερο σε άλλη περιοχή.....
Γεια σου ασπρε