Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Που πηγατε ρε¨" αδελφες" δεν νομιζω να γραφετε στο αλλο το α@@@@@δι το πως το λενε εκεινο με τα κινητα λεω.
Ελατε εδω γιατι θα πεσει.sex hard.και δεν ειμαι σε φορμα.my man..sarcastic.

Γιάννη τώρα που γύριζα στο σπίτι , περνώντας από τον προβατά με σκότωσε η μυρωδιά της άτιμης της προβατίνας.
Και είχα μια πείνα απόψε καθότι νηστικός όλη μέρα ...

Γιάννη τώρα που γύριζα στο σπίτι , περνώντας από τον προβατά με σκότωσε η μυρωδιά της άτιμης της προβατίνας.
Και είχα μια πείνα απόψε καθότι νηστικός όλη μέρα ...
Mη με ξυνης μη με ξυνης και εχουν μαμηθει εδω μεσα και οι τρεις με τις διαιτες,θερμιδομετρητες,σαλατες,και αρ@@@δια μη αυτο μη εκεινο και "δεν μας βοηθας¨" ωρα ειναι να εχουμε και τυψεις ΓΚΜΟΧ λεμε...........ε.Αντε να κανονισουμε γιατι οσο περναει ο χρονος στο τελος θα φαω και τον Γκμοχ.sarcastic.ffff.bbq..beer..exciting.

Mη με ξυνης μη με ξυνης και εχουν μαμηθει εδω μεσα και οι τρεις με τις διαιτες,θερμιδομετρητες,σαλατες,και αρ@@@δια μη αυτο μη εκεινο και "δεν μας βοηθας¨" ωρα ειναι να εχουμε και τυψεις ΓΚΜΟΧ λεμε...........ε.Αντε να κανονισουμε γιατι οσο περναει ο χρονος στο τελος θα φαω και τον Γκμοχ.sarcastic.ffff.bbq..beer..exciting.

.my man.Είμαι σε δίαιτα κι εγω ρε φίλε και έχω ανεβάσει στροφές στο.... τρέξιμο .buy buy.

Αυτά τα τσοκ είναι καλά ρε παιδιά;;;:)Σημερα μου ήρθαν απο ενα φιλο.shoot.
QJVqYJD.jpg

Καλησπέρα μάγκες.......λοιπόν η φώτο στο avatar είναι με ένα μαγιατικο 62kg και μήκος 1.90(εγω είμαι γύρω στο 1.80 αλλά δεν μπορώ να το σηκώσω ψηλά και μου διπλώνει )θέλω να σας δείξω μέχρι πόσα κιλά μπορεί να φτάσει αυτό το ψάρι στα νερά μας. Είναι ψάρι τρόπαιο(τρεις μέρες έκανα να κοιμηθώ από την χαρά που είχα).....να αναφέρω ότι εδώ στην Πρέβεζα το μεγαλύτερο που είχε πιαστεί παλιά ήταν 50kg και εγώ έσπασα το ρεκόρ,δεν ξέρω άμα έχει πιαστεί μεγαλύτερο σε άλλη περιοχή.....
μπράβο Χρήστο κι εύχομαι πάντα η χαρά να συνοδεύει τα ψαρέματα σου :)

καλησπέρα σας μόλις μπήκα σπίτι από 7.00 το πρωί μετά από μια εξαντλητική ημέρα η οποία 'εκλεισε με μπυρίτσες και μεζέδες παρέα με τον Τζίμη που κέρασε σήμερα για την γυναίκα του που γιορτάζει....2μιση ώρες βάλσαμο με τις συζύγους μας :)
στη δουλειά είχα 2 δύσκολες παραδόσεις μέσα στην Αθήνα και Μοσχάτο
γυρίζοντας λιώμα στην κούραση μπερδεύομαι κάπου στους Αγ. Αναργύρους και να μην μπορώ να βγώ Εθνική οδό,το gps είχε κολήσει στο δεξιά αριστερα και μπάινω σ ένα αδιέξοδο
εκεί άρχισα να κατεβάζω καντήλια στην κοπέλα του gps στην τύχη μου και όπου αλλού που δεν θυμάμαι
βγαίνοντας από το αδιέξοδο βλέπω ένα νεαρό μ ένα ασπρόμαυρο επανιέλ μπρετόν,σταματάω και των ρωτάω.....ρε λεβεντιά πές μου πως θα βγώ Εθνική οδό σε παρακαλώ
το παληκάρι με ευγένεια και λεπτομέρεια μου εξήγησε που θα πάω
- το επανιέλ το κυνηγάς τον ρωτάω
- βέβαια μου λέει το κυνηγάω
- έλα πιο κοντά λοιπόν να σου δείξω φωτό στο κινητό το δικό μου επανιέλ
βλέπει τις φωτό της κουτάβας ο νεαρός και με ρωτάει:
- γράφεις στο hunterslife;;;;
- ναι,του απαντώ,ποιός είσαι;;;;
- Θοδωρής Εύβοια,μου λέει .well done.
- έλα ρε Θοδωρή Μάκης
- καλά το κατάλαβα,επανιέλ,το αυτοκίνητο γράφει Ραφήνα δεν μπορεί εσύ είσαι
τον ευχαρίστησα χαιρετηθήκαμε θερμά κι έφυγα χαρούμενος με τα νεύρα μου να έχουν φύγει τελείως
μικρός που είναι ο κόσμος
Θοδωρή σ ευχαριστώ και πάλι :)

καλησπέρα σας μόλις μπήκα σπίτι από 7.00 το πρωί μετά από μια εξαντλητική ημέρα η οποία 'εκλεισε με μπυρίτσες και μεζέδες παρέα με τον Τζίμη που κέρασε σήμερα για την γυναίκα του που γιορτάζει....2μιση ώρες βάλσαμο με τις συζύγους μας :)
στη δουλειά είχα 2 δύσκολες παραδόσεις μέσα στην Αθήνα και Μοσχάτο
γυρίζοντας λιώμα στην κούραση μπερδεύομαι κάπου στους Αγ. Αναργύρους και να μην μπορώ να βγώ Εθνική οδό,το gps είχε κολήσει στο δεξιά αριστερα και μπάινω σ ένα αδιέξοδο
εκεί άρχισα να κατεβάζω καντήλια στην κοπέλα του gps στην τύχη μου και όπου αλλού που δεν θυμάμαι
βγαίνοντας από το αδιέξοδο βλέπω ένα νεαρό μ ένα ασπρόμαυρο επανιέλ μπρετόν,σταματάω και των ρωτάω.....ρε λεβεντιά πές μου πως θα βγώ Εθνική οδό σε παρακαλώ
το παληκάρι με ευγένεια και λεπτομέρεια μου εξήγησε που θα πάω
- το επανιέλ το κυνηγάς τον ρωτάω
- βέβαια μου λέει το κυνηγάω
- έλα πιο κοντά λοιπόν να σου δείξω φωτό στο κινητό το δικό μου επανιέλ
βλέπει τις φωτό της κουτάβας ο νεαρός και με ρωτάει:
- γράφεις στο hunterslife;;;;
- ναι,του απαντώ,ποιός είσαι;;;;
- Θοδωρής Εύβοια,μου λέει .well done.
- έλα ρε Θοδωρή Μάκης
- καλά το κατάλαβα,επανιέλ,το αυτοκίνητο γράφει Ραφήνα δεν μπορεί εσύ είσαι
τον ευχαρίστησα χαιρετηθήκαμε θερμά κι έφυγα χαρούμενος με τα νεύρα μου να έχουν φύγει τελείως
μικρός που είναι ο κόσμος
Θοδωρή σ ευχαριστώ και πάλι :)
Ωραίο συναίσθημα......:) Μπράβο παιδιά!.shake hands.

Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα.
Μετά απο ενα απολαυστικό. τρέξιμο απο τις 5,15 , με θέα ενα ολόγιομο φεγγάρι, με συντροφιά τα κακαρίσματα των περδικών και τα καλαίδασματα των κοτσυφιών, μπορώ να πω οτι η μέρα ξεκίνησε πολύ όμορφα .

Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα.
Μετά απο ενα απολαυστικό. τρέξιμο απο τις 5,15 , με θέα ενα ολόγιομο φεγγάρι, με συντροφιά τα κακαρίσματα των περδικών και τα καλαίδασματα των κοτσυφιών, μπορώ να πω οτι η μέρα ξεκίνησε πολύ όμορφα .
.congrats. Ωραίος! Η καλύτερη ώρα για τρέξιμο!
Υμηττό τρέχεις;

Status
Not open for further replies.
Back