Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους! Πρωινη (7:00-15:00) και νυχτερινη εργασια χθες (23:00-7:00),ενα ωραιο πρωινο με καφεδακι και θεα το παλιο λιμανι οτι πρεπει για αναπτερωση δυναμεων!

2SiBvYZ.jpg
Γιάννη, πολύ συχνά κατεβαίνεις στο παλιό λιμάνι τώρα τελευταία ... !!! ;) :) ;) .yel.
Εγώ άμα σου πω, ούτε που θυμάμαι πότε πήγα τελευταία φορά, μπορεί νάναι και 10 χρόνια !!! ... Στο δε ΠΑΛΛΑΣ δεν έχω πάει ποτέ !!! ... .what.
"Αδικαιολόγητος" ... !!! ;) ....hit.

Καλημερα σε ολους! Πρωινη (7:00-15:00) και νυχτερινη εργασια χθες (23:00-7:00),ενα ωραιο πρωινο με καφεδακι και θεα το παλιο λιμανι οτι πρεπει για αναπτερωση δυναμεων!

2SiBvYZ.jpg
Αξιζει να ζεις μεσα στη γυαλα, απο φοβο μην πληγηγωθεις; ζησε τη ζωη σου ελευθερα καντο και για μας.

Γιάννη, πολύ συχνά κατεβαίνεις στο παλιό λιμάνι τώρα τελευταία ... !!! ;) :) ;) .yel.
Εγώ άμα σου πω, ούτε που θυμάμαι πότε πήγα τελευταία φορά, μπορεί νάναι και 10 χρόνια !!! ... Στο δε ΠΑΛΛΑΣ δεν έχω πάει ποτέ !!! ... .what.
"Αδικαιολόγητος" ... !!! ;) ....hit.
Αδικαιολόγητος δεν λες τίποτα! Καιρός να αρχίσεις να ξανακατεβαινεις! Χάνεις!;)

Καλημερα σε ολους. Πολυ κουραστικη Δευτερα η χθεσινη και σημερα σερνομαι. Απορω πως καποιοι αντεχουν τοσες ωρες δουλεια ρε μαγκες. Τους βγαζω το καπελο....
Ελα στο νησί να δεις τι τραβάω εγω.sex hard.σερι 60 μέρες 12 Ώρο..Ο Αύγουστος ειδικά βγαίνει μόνο με "ντοπα";)

Εεε ... στην ηλικία μου ... προσπαθώ να αποφεύγω τσι "πειρασμούς" ... ;)
.sarcastic. .yelling.
Στελή το Παλλάς είναι η φωλιά των αγριόγατων...εκεί τα βλέπεις όλα .sarcastic. είναι κάτι σαν την φρουτοσαλάτα έχεις απειρες επιλογές μελαχροινές, ξανθιές έχουν ολες αυτό που θες .asking..sarcastic.
Επίσης έχει και πολύ γέλιο γιατί μαζεύει και συλλεκτικά κομμάτια και γελάς με τα νούμερα που κυκλοφορούν.

Απο φαγητό και πρωινό τα σπάει και η θέα ακομα περισσότερο. το θέμα είναι οτι τα Ευρωπαικα μειώνονται συνεχώς......απόψε πάω λογιστή και σκέφτομαι οτι θα πονέσω πολύ....

Kαλημερα λοιπον βρηκα φυσιγγια ΠΥΡΚΑΛ ΠΥΡΚΑΛ ετσι τα λεει νουμερο 2,3,4 μαυρα 32γρ οποιος τα ξερει και τα θελει ας το πει τιμη 7,30
Ομορφαντρες...............εεεεες:)ha haaa
Που τα βρήκες John ; Από μαγαζί ή το πρατήριο;

Status
Not open for further replies.
Back