Τα europa της victory παρτα τωρα κατω κατω
Γεια σου Γιαννη,Γεια κ χαρα κ στους υπολοιπους..Καλησπερα! Βολτα για κανενα φυσιγγακι σημερα.
Θα τον παρω τηλ να μου στειλει 10 φυσιγγια fly target magic για τσιχλες,και 20 κουτια rem express για λαγοεπισης ο τύπος πουλάει όλα του τα φυσίγγια και κομμάτι-κομμάτι..δηλαδή 1-2-3-κ.τ.λ,φυσίγγια από κάθε κουτάκι..
Τάσο δεν ξέρω δεν τα έχω ρίξει..δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα..όταν πέθανε ο Ορέστης ο Βαρδάκης ο μεγάλος πολύπρωταθλητής Ελλαδος στο trap και ιδρυτής της fly target η εταιρία είχε φθίνουσα πορεία.ο άνθρωπος ήταν μεγάλος γνωστής και είχε πάθος και όραμα..από τα χέρια του βγήκε το μεγάλο premier και τόσα αλλά..Γεια σου Γιαννη,Γεια κ χαρα κ στους υπολοιπους..
Τι λενε τα νέα fly target απο εξωτερικη εμφανιση σκιζουν,ειδικα τα special tortora!
Επειδή ειναι αψητα ε;Γι αυτό ποτέ δεν έτρωγα HOT DOG......buy buy.
http://www.tilestwra.com/servitora-isagi-louaniko-ston-klpo-tis-ke-prosferi-se-pelati/
Γιώργο θα τον ρωτήσω αύριο και θα σου πω..εννοειται ότι θες εδώ είμαστε.παντως τα 8αρια που έριξα φέτος στις τσίχλες θέριζαν..πήρα και κατά λάθος ένα κουτάκι 2άρια οταν φόρτωνα σε κιβώτιο 8αρια..αν τελικά τα πάρεις θα στα βάλω και αυτά μέσα εγω τι να τα κάνω..Γιάννη μου κάνεις μια χάρη; Αν θα ξαναπας ρώτα τον πόσα κουτιά 4αρια έχει από τα super τα pyrkal και πόσα χρόνια τα έχει. Αν σου πει ότι τα έχει πάνω από 5-6 χρόνια, για πες του να κάνει μια τιμή καλή και συζητήσιμη
Σε όλα!Θα τον παρω τηλ να μου στειλει 10 φυσιγγια fly target magic για τσιχλες,και 20 κουτια rem express για λαγο
Μονο στα ακριβα φυσιγγια το κανει αυτο?
ασε τασο γιατι το magic το μαμησε.τετοιο φυσιγγι για τσιχλα δεν νομιζω να ξαναβγει ποτε.ειδικα το 9αρι πραγματικα ομως οπου την εβλεπες επεφτε μαγικαΘα τον παρω τηλ να μου στειλει 10 φυσιγγια fly target magic για τσιχλες,και 20 κουτια rem express για λαγο
Μονο στα ακριβα φυσιγγια το κανει αυτο?
24ωρες ανοιχτα και με το κομματι!Σε όλα!
Ενδέχεται αν τον ρωτήσεις πόσο καιρό τα έχει, να σκεφτεί ότι είναι αρνητικό να σου πει ότι τα έχει πολύ καιρό. Έχε απλά υπόψη ότι χονδρικά η Πυρκαλ έχει κάνα πεντάρι χρόνια να γεμίσει φυσίγγια. Ας δούμε τι θα σου πει και τα ξαναλέμε.Γιώργο θα τον ρωτήσω αύριο και θα σου πω..εννοειται ότι θες εδώ είμαστε.παντως τα 8αρια που έριξα φέτος στις τσίχλες θέριζαν..πήρα και κατά λάθος ένα κουτάκι 2άρια οταν φόρτωνα σε κιβώτιο 8αρια..αν τελικά τα πάρεις θα στα βάλω και αυτά μέσα εγω τι να τα κάνω..
Γιωργο μην ευχαριστεις χαρά μου είναι! Ο ανθρωπος παντως ειναι πολύ καλος τον εκτιμάω πραγματικά και ξέρω ότι με εκτιμάει και αυτος.θα μου πει πραγματικά ότι θυμάτε,είμαι σίγουρος σε αυτό που σου λέω.Ενδέχεται αν τον ρωτήσεις πόσο καιρό τα έχει, να σκεφτεί ότι είναι αρνητικό να σου πει ότι τα έχει πολύ καιρό. Έχε απλά υπόψη ότι χονδρικά η Πυρκαλ έχει κάνα πεντάρι χρόνια να γεμίσει φυσίγγια. Ας δούμε τι θα σου πει και τα ξαναλέμε.
Ευχαριστώ!
Καλησπερα! Βολτα για κανενα φυσιγγακι σημερα.
Τα centro και τα rock πως σου φαίνονται Τάσο είναι παλιάς κοπής η καινούργια? Είχα διαβάσει ένα άρθρο του Αιγινιτη και έλεγε τα καλύτερά λόγια ως περδικοφυσεκα .Γεια σου Γιαννη,Γεια κ χαρα κ στους υπολοιπους..
Τι λενε τα νέα fly target απο εξωτερικη εμφανιση σκιζουν,ειδικα τα special tortora!
Από ότι βλέπω Γιάννη έχετε καλούς κυνηγοεμπορους στα Χανιά, καλές τιμές και ποικιλία μπράβο τους.Γιωργο μην ευχαριστεις χαρά μου είναι! Ο ανθρωπος παντως ειναι πολύ καλος τον εκτιμάω πραγματικά και ξέρω ότι με εκτιμάει και αυτος.θα μου πει πραγματικά ότι θυμάτε,είμαι σίγουρος σε αυτό που σου λέω.
Σε ξέχασα Γιώργο συγνώμη και έχει ειδικό ράφι για τα cal 20...τα έβλεπα τα έβλεπα και τελικά δεν τα έβγαλα..αύριο,θα την έχεις την φωτό θα βγάλω..Γιάννη για Cal 20 δεν βλέπω...
Αν ζουσε τωρα η fly target θα ηταν πολυ ψηλα,Κριμα γιατι εφυγε και νεος..Τάσο δεν ξέρω δεν τα έχω ρίξει..δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα..όταν πέθανε ο Ορέστης ο Βαρδάκης ο μεγάλος πολύπρωταθλητής Ελλαδος στο trap και ιδρυτής της fly target η εταιρία είχε φθίνουσα πορεία.ο άνθρωπος ήταν μεγάλος γνωστής και είχε πάθος και όραμα..από τα χέρια του βγήκε το μεγάλο premier και τόσα αλλά..
Παλιας ειναι (οπως ακριβως τα διαφημιζε πριν κατι χρονια στην κυνηγεσια..),Δεν ξερω ομως μήπως εχουν αφησει τα ιδια κουτια..Τα centro και τα rock πως σου φαίνονται Τάσο είναι παλιάς κοπής η καινούργια?