Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα ρεμάλια.ha ha ha.

GknRWfi.jpg

Λεγε ρε.
τωρα το ειδα.
που έκλεισες.
Ποτε θα ρθεις?
θα βρεθουμε

Δεν ξερω τι θα κανεις αλλα θα βρεθουμε.
Μια ωρα απόσταση θα χουμε
Λοιπόν 27/08 11:10 το πρωί φτάνω Πάφο και φεύγω Δευτέρα 31/08 17:30. Την Κυριακή έχω το γάμο οπότε Παρασκευή και Σάββατο που θα νοικιάσω και αμάξι θα κάνω τις βόλτες μου. Που μένεις, Λεμεσσό; Θα έρθω με την κοπέλα μου και σκοπεύαμε απλά να κάνουμε τα μπάνια μας και υπήρχε μια σκέψη να πάμε μια μέρα Λεμεσσό να τη δούμε και να κάνουμε εκεί τριγύρω μπανάκι και φαγητό. Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, εφόσον βολέψει το πρόγραμμά μας εννοείται να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά!

Καλησπέρα στην γωνιά.

Φεύγοντας από το γυμναστήριο και πηγαίνοντας για το σπίτι, αντίκρισα μια γνωστή εικόνα. Τον ήλιο να δύει μακριά και τα χελιδόνια να παίζουν από δέντρο σε δέντρο σε ένα πάρκο. Όπως τα κοίταζα από μακριά φανταζόμουν να περνάνε τσίχλες σε απογευματινό καρτέρι. Όμορφες αναμνήσεις από τις 2 μόνο χρονιές που κυνηγάω. Απ τι μια σκέφτηκα ότι δεν μου λείπει τίποτα, έχω την οικογένεια μου, τους φίλους μου, την κοπέλα μου, και απ την άλλη ότι είμαστε ένα τίποτα σαν άνθρωποι μπροστά στην απέραντη ομορφιά της φύσης. Δεν ξέρω πως μου ήρθαν αυτές οι σκέψεις στο μυαλό….

Φεύγω, πάω για βραδινό μπάνιο σε κοντινή παραλία :)

καλησπέρα σε όλη την παρέα
φέτος το έχω αποφασίσει το greystone θα κελαηδήσει
:)
Άποψη μου, συγγνώμη κιόλας, χαραμίζεται αυτό το όπλο σε χτικιάρικα πτηνά.very funny..very funny..very funny.

Άποψη μου, συγγνώμη κιόλας, χαραμίζεται αυτό το όπλο σε χτικιάρικα πτηνά.very funny..very funny..very funny.

Και όχι στα χτικιά της Βοιωτίας αλλά στα ψοφίμια που περνάνε απο τον Μαραθώνα στα μπασίματα .banana.

• Like
Reactions: DrV
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Αυτές τις μέρες είναι κανείς ή κάποιος δικός του από Αθήνα να ανέβει προς εδώ κοντά; Πρόκειται για μεταφορά κουταβιού που θέλω να το κάνω έκπληξη στην κόρη μου...
:)

Και όχι στα χτικιά της Βοιωτίας αλλά στα ψοφίμια που περνάνε απο τον Μαραθώνα στα μπασίματα .banana.
αν θες θα στην δώσω τον χειμώνα στις παχιές φάσσες :)
QUOTE="DrV, post: 18713, member: 88"]Άποψη μου, συγγνώμη κιόλας, χαραμίζεται αυτό το όπλο σε χτικιάρικα πτηνά.very funny..very funny..very funny.[/QUOTE]
είσαι με κίτρινη κάρτα ;) .big smile.

Εγώ πάντως άμα δεν με παίρνει ύπνος μετράω πρωταθλήματα... Στο 12ο είμαι ακόμα ξύπνιος, μόλις πατήσω τα 35 γλαρώνω... Άμα θέλετε τα υπόλοιπα 7 σας τα χαρίζω.yelling..very funny.

Status
Not open for further replies.
Back