Καλημερες
να πατε να τα πιειτε...αρκει να μην πινει κ το κουταβι κ να λέτε μετα οτι εχει ασταθεια στην φερμα....απ την ζαλη
Καλημέρα καρτνάσια!
Καλημερες
να πατε να τα πιειτε...αρκει να μην πινει κ το κουταβι κ να λέτε μετα οτι εχει ασταθεια στην φερμα....απ την ζαλη
άντε καλά!!!!!Καλημερες
Λοιπόν 27/08 11:10 το πρωί φτάνω Πάφο και φεύγω Δευτέρα 31/08 17:30. Την Κυριακή έχω το γάμο οπότε Παρασκευή και Σάββατο που θα νοικιάσω και αμάξι θα κάνω τις βόλτες μου. Που μένεις, Λεμεσσό; Θα έρθω με την κοπέλα μου και σκοπεύαμε απλά να κάνουμε τα μπάνια μας και υπήρχε μια σκέψη να πάμε μια μέρα Λεμεσσό να τη δούμε και να κάνουμε εκεί τριγύρω μπανάκι και φαγητό. Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, εφόσον βολέψει το πρόγραμμά μας εννοείται να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά!Λεγε ρε.
τωρα το ειδα.
που έκλεισες.
Ποτε θα ρθεις?
θα βρεθουμε
Δεν ξερω τι θα κανεις αλλα θα βρεθουμε.
Μια ωρα απόσταση θα χουμε
καλησπέρα σε όλη την παρέακαλησπέρα παίχται....
μα πού είναι ο "greystone";;;
Άποψη μου, συγγνώμη κιόλας, χαραμίζεται αυτό το όπλο σε χτικιάρικα πτηνάκαλησπέρα σε όλη την παρέα
φέτος το έχω αποφασίσει το greystone θα κελαηδήσει
Άποψη μου, συγγνώμη κιόλας, χαραμίζεται αυτό το όπλο σε χτικιάρικα πτηνά
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Αυτές τις μέρες είναι κανείς ή κάποιος δικός του από Αθήνα να ανέβει προς εδώ κοντά; Πρόκειται για μεταφορά κουταβιού που θέλω να το κάνω έκπληξη στην κόρη μου...
αν θες θα στην δώσω τον χειμώνα στις παχιές φάσσεςΚαι όχι στα χτικιά της Βοιωτίας αλλά στα ψοφίμια που περνάνε απο τον Μαραθώνα στα μπασίματα .banana.
Κιτρινόμαυρη μήπως;;;είσαι με κίτρινη κάρτα
Άποψη μου, συγγνώμη κιόλας, χαραμίζεται αυτό το όπλο σε χτικιάρικα πτηνά
είσαι με κίτρινη κάρτα
κιτρινόμαυρη θα είναι όλη η ποδοσφαιρική χρονιά σαςΚιτρινόμαυρη μήπως;;;