Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και όχι στα χτικιά της Βοιωτίας αλλά στα ψοφίμια που περνάνε απο τον Μαραθώνα στα μπασίματα .banana.

Να μου τη δώσεις ρε φιλαράκι να βαρέσει και κάτι πιο παχύ το καημένο το τουφέκι. .sarcastic.

Εγώ πάντως άμα δεν με παίρνει ύπνος μετράω πρωταθλήματα... Στο 12ο είμαι ακόμα ξύπνιος, μόλις πατήσω τα 35 γλαρώνω... Άμα θέλετε τα υπόλοιπα 7 σας τα χαρίζω.yelling..very funny.
και θησαυρίζουν οι πρόεδροι σας και οι εισαγγελείς .yelling..yelling.

Εγώ πάντως άμα δεν με παίρνει ύπνος μετράω πρωταθλήματα... Στο 12ο είμαι ακόμα ξύπνιος, μόλις πατήσω τα 35 γλαρώνω... Άμα θέλετε τα υπόλοιπα 7 σας τα χαρίζω.yelling..very funny.

'Ολους μας πιάνει ο ύπνος με τα ψεύτικα.................................................. όνειρα ... .yel. .sarcastic.

Στην ανάγκη αν δεν βρω τίποτα μη φοβάσαι.Θα βαράω παχιές κουρούνες ..yel.
καλό βράδυ από 7.30 το πρωί 21.45 γύρισα :)
θα το θελα όμως πάρα πολύ 3-4 μέρες παρέα κυνήγι στα Τζουμέρκα :)

Φιλαράκι εκεί όταν αφήσεις το όχημα έχει περπάτημα .Αρκετό περπάτημα με καταβάσεις και αναβάσεις.Δεν είναι Βοιωτία..yel.
Όταν νοιώσεις έτοιμος πες μου ......

Φιλαράκι εκεί όταν αφήσεις το όχημα έχει περπάτημα .Αρκετό περπάτημα με καταβάσεις και αναβάσεις.Δεν είναι Βοιωτία..yel.
Όταν νοιώσεις έτοιμος πες μου ......
.well done..shake.

Είναι εμφανής ο πόθος σου για τα παχιά,Είναι γνωστό άλλωστε .....buy.

Λοιπόν 27/08 11:10 το πρωί φτάνω Πάφο και φεύγω Δευτέρα 31/08 17:30. Την Κυριακή έχω το γάμο οπότε Παρασκευή και Σάββατο που θα νοικιάσω και αμάξι θα κάνω τις βόλτες μου. Που μένεις, Λεμεσσό; Θα έρθω με την κοπέλα μου και σκοπεύαμε απλά να κάνουμε τα μπάνια μας και υπήρχε μια σκέψη να πάμε μια μέρα Λεμεσσό να τη δούμε και να κάνουμε εκεί τριγύρω μπανάκι και φαγητό. Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, εφόσον βολέψει το πρόγραμμά μας εννοείται να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά!
Καλημερα παρέα :-D
Μανο τις μερες που θα σε το πιο πιθανόν να δουλεύω αν κ θα επιδιωξω να με αδεια.
αλλιως Σαββατοκυριακο.
Λεμεσο μενω κ λιγο πιο εξω σε κοντινό χωριο.
40 λεπτα με 50 θες απο Πάφο κ αλλά 20 για το χωριο.
Οταν θα κατεβεις Λεμεσο να με πάρεις τηλεφωνο.
θα χαρω να ρθεις στο χωριο να σας φιλεψουμε με την σύζυγο κ να χαλαρώσετε στο σπιτι.
θα σε παρω κ περιπατο στα βουνά μας κ αργοτερα στο κοινοτικό παρκο μας εαν θέλετε η ψηνουμε στο σπιτι.
κερασμενα θα ναι απο εμας.αυτο ειναι ορος.
θα σου στειλω με μμυνημα το κινητό μου σε λίγο.

Status
Not open for further replies.
Back