A
AltairLusso
Μέσα ο Κωσκοτάς, μέσα ο Σαλιαρέλης, τώρα κάντε χώρο...έρχεται ο Βαγγέλης
Και όχι στα χτικιά της Βοιωτίας αλλά στα ψοφίμια που περνάνε απο τον Μαραθώνα στα μπασίματα .banana.
και θησαυρίζουν οι πρόεδροι σας και οι εισαγγελείςΕγώ πάντως άμα δεν με παίρνει ύπνος μετράω πρωταθλήματα... Στο 12ο είμαι ακόμα ξύπνιος, μόλις πατήσω τα 35 γλαρώνω... Άμα θέλετε τα υπόλοιπα 7 σας τα χαρίζω
Εγώ πάντως άμα δεν με παίρνει ύπνος μετράω πρωταθλήματα... Στο 12ο είμαι ακόμα ξύπνιος, μόλις πατήσω τα 35 γλαρώνω... Άμα θέλετε τα υπόλοιπα 7 σας τα χαρίζω
εγώ φοβάμαι μήπως ξεχάσει το όπλο να βαράει Ζολωτάκη ε Ζολωτάκη(απ το Μητσοτάκη)Να μου τη δώσεις ρε φιλαράκι να βαρέσει και κάτι πιο παχύ το καημένο το τουφέκι.
εγώ φοβάμαι μήπως ξεχάσει το όπλο να βαράει Ζολωτάκη ε Ζολωτάκη(απ το Μητσοτάκη)
καλό βράδυ από 7.30 το πρωί 21.45 γύρισαΣτην ανάγκη αν δεν βρω τίποτα μη φοβάσαι.Θα βαράω παχιές κουρούνες .
καλό βράδυ από 7.30 το πρωί 21.45 γύρισα
θα το θελα όμως πάρα πολύ 3-4 μέρες παρέα κυνήγι στα Τζουμέρκα
.shake.Φιλαράκι εκεί όταν αφήσεις το όχημα έχει περπάτημα .Αρκετό περπάτημα με καταβάσεις και αναβάσεις.Δεν είναι Βοιωτία.
Όταν νοιώσεις έτοιμος πες μου ......
καλό βράδυ από 7.30 το πρωί 21.45 γύρισα
θα το θελα όμως πάρα πολύ 3-4 μέρες παρέα κυνήγι στα Τζουμέρκα
πρόσεξε λοιπόν μην παχύνειςΕίναι εμφανής ο πόθος σου για τα παχιά,Είναι γνωστό άλλωστε .....buy.
πρόσεξε λοιπόν μην παχύνεις
Ακόμη ξύπνιος είσαι ρε γαμώτο ;.xm.
και ήθελα να σύρω πολλά .....
.xm..xm..xm.
Καλημερα παρέα :-DΛοιπόν 27/08 11:10 το πρωί φτάνω Πάφο και φεύγω Δευτέρα 31/08 17:30. Την Κυριακή έχω το γάμο οπότε Παρασκευή και Σάββατο που θα νοικιάσω και αμάξι θα κάνω τις βόλτες μου. Που μένεις, Λεμεσσό; Θα έρθω με την κοπέλα μου και σκοπεύαμε απλά να κάνουμε τα μπάνια μας και υπήρχε μια σκέψη να πάμε μια μέρα Λεμεσσό να τη δούμε και να κάνουμε εκεί τριγύρω μπανάκι και φαγητό. Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, εφόσον βολέψει το πρόγραμμά μας εννοείται να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά!