Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σε όλους!
καλησπερα σας με φραπεδαρα παγωμενη απο την παραλια. τι να κανω τοσα χρονια ιδιος μενω. με φραπε μεγαλωσα. αφηνω τους μοντερνισμους για τους νεωτερους
Υπάρχει καποιο θεμα με τον ατέρμονο μοντερνισμο των νεοτερων ηλικιακά φιλαρακι;;;;; .yel.

Καλησπέρα στη παρέα. Ίσα που προλάβαμε να φύγουμε από τη παραλία, έβαλε ένα μαιστρο που σήκωνε πετσέτες, ομπρέλες και το χειρότερο την άμμο που σε τρύπαγε σαν καρφίτσα. Τώρα είμαι σπίτι και ασφαλιζω τις γλάστρες γιατί βλέπω να έρχεται μπουρίνι.

Καλησπέρα στη παρέα. Ίσα που προλάβαμε να φύγουμε από τη παραλία, έβαλε ένα μαιστρο που σήκωνε πετσέτες, ομπρέλες και το χειρότερο την άμμο που σε τρύπαγε σαν καρφίτσα. Τώρα είμαι σπίτι και ασφαλιζω τις γλάστρες γιατί βλέπω να έρχεται μπουρίνι.
Μην επηρεάζεσαι απο τις φήμες ρε φίλε..buy.
Πιο νότια εχει μεγαλύτερο χαμό.
.pray to God..pray to God..pray to God..pop.

Τζουμερκα.... .pray to God. Ποια τζουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεερκα??? .buy..buy..buy..buy..buy.
Ταυγετος....Κ παιρνεις ματι κ τον κωλο της γειτονισσας... .yelling..yelling..yelling..yelling..yelling..yelling..yelling..love1.
Εγω βλέπω κατι διαμερίσματα και εναν καφέ .Κώλο δε βλέπω πουθενά.
Θα σε καταγγείλω για δημιουργία ψευδών εντυπώσεων.
.yelling.

καλησπέρα σας :)

.....τι να κανω με φραπε μεγαλωσα........
έλα ρε έβγαζε η ΝΟΥΝΟΥ φραπόγαλο;;;;; ha haaa

Ο καιρος σκοτεινιαζει εχει σηκωσει αερα και προβλεπετε να ριξει καρεκλες..weather1
Αργύρη εδώ το ίδιο....καιρός για ύπνο κι έχω μια κούραση :)

ο θειός μου ο Γιώργης στο χωριό,άνθρωπος αγράμματος αλλά σοφός της ζωής μου έλεγε πολλά και όλα βγαίνουν
θυμάμαι τώρα ενα απ αυτά:
<<άνθρωπος που δυσκολεύεται να γελάσει δεν μπορεί να έχει χιούμορ>> ;)
πάω να πιω μια μπυρίτσα

ο θειός μου ο Γιώργης στο χωριό,άνθρωπος αγράμματος αλλά σοφός της ζωής μου έλεγε πολλά και όλα βγαίνουν
θυμάμαι τώρα ενα απ αυτά:
<<άνθρωπος που δυσκολεύεται να γελάσει δεν μπορεί να έχει χιούμορ>> ;)
πάω να πιω μια μπυρίτσα
Τι θελει να πει ο ποιητης;

Status
Not open for further replies.
Back