Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η τιμή στο ράφι μπορεί να είναι από αλλά φυσίγγια απλα τα τοποθέτησαν εκεί, πωλούνται και τα ράφια οπότε μπορεί να μην ήταν για τα συγκεκριμένα αυτή, στο cabelas όμως τόσο τα είχα πάρει, αυτοί μάζεψαν από όλα τα μαγαζιά ότι έχει περισσέψει και τα βαλαν στα ράφια.
Σήμερα ήταν φορτωμένο με γυναικεία ρούχα πρώτη φορά βλέπω τόση ποσότητα άρα είναι θέμα χρόνου να ξεπουλήσουν ότι απέμεινε και να αναλάβει η καινούργια εταιρεία που το αγόρασε. Στα ρούχα είχε ευκαιρίες και πραγματικές εκπτώσεις στα φυσίγγια μάλλον κάνουν πουστιες, και οι τιμές τους μόνο κόστους δεν είναι.
Δεν μαμομαστε και μετα λεμε για μας:)

Καλησπέρα σας. Όχι δε σχόλασα ακόμα, που τέτοια τύχη, τι τύχη μου μέσα.......sarcastic.
Σταμάτησα σε ένα παχύ ισκιο που έχει λίγο αεράκι να σας χεραιτησω. Κάνα μισάωρο θέλω ακόμα και μετά έχει στη πόλη με τον μικρό για έρευνα αγοράς νέου μεγαλύτερου ποδήλατου.

Καλησπέρα σας. Όχι δε σχόλασα ακόμα, που τέτοια τύχη, τι τύχη μου μέσα.......sarcastic.
Σταμάτησα σε ένα παχύ ισκιο που έχει λίγο αεράκι να σας χεραιτησω. Κάνα μισάωρο θέλω ακόμα και μετά έχει στη πόλη με τον μικρό για έρευνα αγοράς νέου μεγαλύτερου ποδήλατου.
εγω σχολασαααααα.καλησπερα κυριοι
ha haaa

καλησπέρα σας
σχετικά νωρίς σχόλασα και χαλάρωσα μια ωρίτσα
τελευταία νέα σημερινά από πληροφορία φίλου μας που και πέρυσι ήταν σωστός:
η ρυθμιστική θα είναι όπως πέρυσι,ακόμα και το 10ρικο που ήθελαν να βάλουν στην Γενική δεν θα ισχύσει
περιμένουμε τις υπογραφές λοιπόν εκτός απροόπτου :)

Δ
καλησπέρα σας
σχετικά νωρίς σχόλασα και χαλάρωσα μια ωρίτσα
τελευταία νέα σημερινά από πληροφορία φίλου μας που και πέρυσι ήταν σωστός:
η ρυθμιστική θα είναι όπως πέρυσι,ακόμα και το 10ρικο που ήθελαν να βάλουν στην Γενική δεν θα ισχύσει
περιμένουμε τις υπογραφές λοιπόν εκτός απροόπτου :)
Δεν ξερω αν ο φιλος σου ειναι εμπιστο ατομο και δεν ξερω .....να χαρω ;;;;.xm......yelling.

Δεν ξερω αν ο φιλος σου ειναι εμπιστο ατομο και δεν ξερω .....να χαρω ;;;;.xm......yelling.
Αργύρη έμπιστος και σοβαρός ότι του λένε αυτό μεταφέρει
πέρυσι 10 μέρες πιο πρίν μου είχε πεί και για τις 2-3 μικροαπαγορεύσεις που έγιναν.....πιστεύω να πάνε όλα καλά :)

Αργύρη έμπιστος και σοβαρός ότι του λένε αυτό μεταφέρει
πέρυσι 10 μέρες πιο πρίν μου είχε πεί και για τις 2-3 μικροαπαγορεύσεις που έγιναν.....πιστεύω να πάνε όλα καλά :)
.my man.Ποιός είσαι ρε γαμώτο ,το 2ο γραφείο;

Καλησπερα κυριοι,σημερα ειχε προσπαθεια εκπαιδευτικου αλλα επεσα σε καραγκιοζηδες που εβαλαν μεγαλη εκταση αθεριστου σιταριου φωτια και αντι για εκπαιδευτικο ειχαμε επιχειρηση πυροσβεστικη και τα σχετικα τηλεφωνηματα
Τι να πεις η βλακεια μερικων με προβληματιζει,με 4 μποφορ βορειο ανεμο

Status
Not open for further replies.
Back