Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα μάγκες μου. Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου και πέρασα τα μαθήματα που είχα δώσει. Μπαίνω στην τελευταία εβδομάδα πολύ πιο χαλαρός και με αυτό το θέμα!
Μπραβο Μανο! Καλη συνεχεια ευχομαι!

γιαννη σε καταλαβαινω απολυτα φιλε αλλα εστω κι ενα 2ωρο τα σ/κ βαλε το κυνηγι στο προγραμμα για να ξεδινεις αλλιως βρες κατι να κανεις για σενα εστω και λιγο. ναι τα ξερω με τα παιδια αλλα χρειαζεσαι και χρονο για σενα. αλλιως οι μπαταριες δεν φορτιζουν
Αυτο θα προσπαθησω να κανω,ετσι οπως τα λες ειναι!

Ρίξαμε δύο πουλες με τον Μάνο η πρώτη ισοπαλία 17-17 στη δεύτερη μου την έκανε 16-15 δοκιμάσαμε και τα remington american clay and field σε 28γρ αλλά δεν μας άρεσαν, από όπλα για πούλημα είχε μπόλικο πράμα σήμερα, skb, dt 10, ακόμα και ραβδωτο browning lever action, αλλά αυτά που θα ήθελα ήταν το 692 black edition, και ένα 28αρι browning με απίστευτο ζυγισμα.
Οπλαρες Κωστα! Στην μανα των οπλων ζεις! Τυχερος που εισαι ΗΠΑ! Οχι μονο για τα οπλα αλλα για πολλα και αλλα πραγματα! Δυστηχως εδω ο τοπος διολισθαινει,κοινωνικα,ηθικα,οικονομικα, ολο και πιο πολυ και δεν ξερω που θα βγει ολο αυτο.

Καλημερα σε ολους!!
Ευριπο καθε μερα φιλε ειναι αγωνας! Τα ξερεις σιγουρα ειχες και εσυ μικρα παιδια! Εχω ενα παιδι 3,5 χρονων τρομερα ζωηρο και υπερκινητικο πειραχτηρι (ετσι ημουν και εγω)απο το πρωι μεχρι το βραδυ θελει ενα ανθρωπο απο πανω.ηρθε και το δευτερο και εδεσε το γλυκο,καθως του χαλασε την ζαχαρενια με τη μαμα και τον βλεπει ανταγωνιστη.αστα περναμε δυσκολα πραγματικα.εχθες εφυγα με τα χιλια ζορια να ριξω μια πουλα και απο οτι βλεπω το κυνηγι μαλλον το ξεχναω για φετος.η τουλαχιστον θα κυνηγησω ελαχιστα! Γι αυτο το καληνυχτα νωρις χθες.το πρωι εχει εγερτηριο απο τον μεγαλο 6:30 ουτε να κοιμηθει δεν μπορει αυτο το παιδι:(..ο μικρος βεβαια θηλαζει καθε 2-3 ωρες αρα η γυναικα δεν κοιματε καθολου..υπομονη κανουμε.
Γιάννη, άσπρα βάσανα όπως έλεγε συχνά και ο θείος μου. Μεγαλώνοντας τα παιδιά συχνά αναπολούμε αυτές τις στιγμές όσο κι αν μας δυσκόλευαν... :)
Καλημέρα μάγκες μου. Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου και πέρασα τα μαθήματα που είχα δώσει. Μπαίνω στην τελευταία εβδομάδα πολύ πιο χαλαρός και με αυτό το θέμα!
Συγχαρητήρια Μάνο! .shake.

Καλημέρα σας

.

συγχαρητηρια. αντε και καλη εναρξη πιο χαλαρα

Καλημέρα στη παρέα.
Συγχαρητήρια Μάνο και σ'ανώτερα.

Status
Not open for further replies.
Back