Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
μπα!Νικολα !για τρυγονια κατι υπαρχει λενε για ορτυκια τιποτα,αλλα αμα δεν δεις με τα ματια σου οτι και να γραφουνε δεν παιζει ρολο!!!!
ετσι ακριβος αμα δε δεις με τα ματια σου μην πιστευεις τιποτα

Καλησπερα στην παρεα απο τα καλοκαιρινα Χανια τσι Κρητης. Χαμος στο λιμανι οι γειτονιες ψιλοαδειες μαλλον οι περισσοτεροι ειναι στα χουρια..sarcastic.
20170810_131151.jpg

Χαιρετώ.

Τα φιλια της η bellmonte στην ομορφη Κρήτη! .big smile.

Σε καλησπεριζουμε τολαρα απο τις πανεμορφες παραλιες.
Αγριογατες δεν ανεβαζω βαλες μας μια εσυ ξερεις αυτη την αορατη που καθοταν στην ξαπλωστρα στην Κατερινη.
Να σου πω τραβαει ο οργανισμος σου το πειραγμα για την παρτουζο-ισπανιδα ε;;;;

Καλημερα σε ολους!!
Ευριπο καθε μερα φιλε ειναι αγωνας! Τα ξερεις σιγουρα ειχες και εσυ μικρα παιδια! Εχω ενα παιδι 3,5 χρονων τρομερα ζωηρο και υπερκινητικο πειραχτηρι (ετσι ημουν και εγω)απο το πρωι μεχρι το βραδυ θελει ενα ανθρωπο απο πανω.ηρθε και το δευτερο και εδεσε το γλυκο,καθως του χαλασε την ζαχαρενια με τη μαμα και τον βλεπει ανταγωνιστη.αστα περναμε δυσκολα πραγματικα.εχθες εφυγα με τα χιλια ζορια να ριξω μια πουλα και απο οτι βλεπω το κυνηγι μαλλον το ξεχναω για φετος.η τουλαχιστον θα κυνηγησω ελαχιστα! Γι αυτο το καληνυχτα νωρις χθες.το πρωι εχει εγερτηριο απο τον μεγαλο 6:30 ουτε να κοιμηθει δεν μπορει αυτο το παιδι:(..ο μικρος βεβαια θηλαζει καθε 2-3 ωρες αρα η γυναικα δεν κοιματε καθολου..υπομονη κανουμε.
υπομονή γιατί δεν γίνεται διαφορετικά
μεγάλη βοήθεια στην σύζυγο
προτιμώ τα ζωηρά παιδιά από τα ήσυχα......τα περάσαμε κουραστήκαμε τα χαιρόμαστε....2 γιούς κι εμείς
θα τα θυμάστε και θα γελάτε :)

Καλημέρα μάγκες μου. Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου και πέρασα τα μαθήματα που είχα δώσει. Μπαίνω στην τελευταία εβδομάδα πολύ πιο χαλαρός και με αυτό το θέμα!
μπράβο φίλε για τις επιτυχίες σου....εύχομαιαι και πετυχημένες τουφεκιές :)

Χαιρετώ την παρέα.
Οπλαρες Κωστα! Στην μανα των οπλων ζεις! Τυχερος που εισαι ΗΠΑ! Οχι μονο για τα οπλα αλλα για πολλα και αλλα πραγματα! Δυστηχως εδω ο τοπος διολισθαινει,κοινωνικα,ηθικα,οικονομικα, ολο και πιο πολυ και δεν ξερω που θα βγει ολο αυτο.
Γεια σου Γιάννη από θέμα όπλων και τέτοια εντάξει στα υπόλοιπα δεν νομίζω να είναι καλύτερα , δύσκολα τα πράγματα παντού δεν παλεύεται φίλε ούτε εδώ πέρα.
Αλλά επειδή είμαστε Ελληναρες δεν το βάζουμε κάτω.
<iframe width='640' height='360' src='http://www.videoman.gr/114839/embed' frameborder='0' allowfullscreen></iframe>

Καλησπερα σας ..Μανο συνχαρητηρια !!!!
Αφηνω την πρωτευουσα ενα δυημερο και παω χωριο εχω λιγο δουλιτσα στο κτημα να φτιαξω κατι ποτιστικους σωληνες που σπασανε ..η διαθεση ομως ανεβαινει και μονο που σκεφτωμαι οτι θα περπατησω το βουνο αλλα και το καθιερωμενο μπαρμιεκιου το βραδακι μετα του πατρος και φιλων....:):)

Καλημέρα μάγκες μου. Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου και πέρασα τα μαθήματα που είχα δώσει. Μπαίνω στην τελευταία εβδομάδα πολύ πιο χαλαρός και με αυτό το θέμα!

Καλησπερα σε ολους! Τελευταια μερα διακοπων σημερα και το κεφι ειναι πεσμενο. :cool:

Είναι αυτό που λέμε " ο ανεβασμένος και ο πεσμένος ".sarcastic.

υπομονή γιατί δεν γίνεται διαφορετικά
μεγάλη βοήθεια στην σύζυγο
προτιμώ τα ζωηρά παιδιά από τα ήσυχα......τα περάσαμε κουραστήκαμε τα χαιρόμαστε....2 γιούς κι εμείς
θα τα θυμάστε και θα γελάτε :)
Καλο απογευμα σε ολους!
Σε ευχαριστω Μακη για το κουραγιο που μου δινεις!
Και εσυ να χαιρεσαι τους δικους σου γιους!

Status
Not open for further replies.
Back