ετσι ακριβος αμα δε δεις με τα ματια σου μην πιστευεις τιποταμπα!Νικολα !για τρυγονια κατι υπαρχει λενε για ορτυκια τιποτα,αλλα αμα δεν δεις με τα ματια σου οτι και να γραφουνε δεν παιζει ρολο!!!!
Χαιρετώ.
Τα φιλια της η bellmonte στην ομορφη Κρήτη!
υπομονή γιατί δεν γίνεται διαφορετικάΚαλημερα σε ολους!!
Ευριπο καθε μερα φιλε ειναι αγωνας! Τα ξερεις σιγουρα ειχες και εσυ μικρα παιδια! Εχω ενα παιδι 3,5 χρονων τρομερα ζωηρο και υπερκινητικο πειραχτηρι (ετσι ημουν και εγω)απο το πρωι μεχρι το βραδυ θελει ενα ανθρωπο απο πανω.ηρθε και το δευτερο και εδεσε το γλυκο,καθως του χαλασε την ζαχαρενια με τη μαμα και τον βλεπει ανταγωνιστη.αστα περναμε δυσκολα πραγματικα.εχθες εφυγα με τα χιλια ζορια να ριξω μια πουλα και απο οτι βλεπω το κυνηγι μαλλον το ξεχναω για φετος.η τουλαχιστον θα κυνηγησω ελαχιστα! Γι αυτο το καληνυχτα νωρις χθες.το πρωι εχει εγερτηριο απο τον μεγαλο 6:30 ουτε να κοιμηθει δεν μπορει αυτο το παιδι..ο μικρος βεβαια θηλαζει καθε 2-3 ωρες αρα η γυναικα δεν κοιματε καθολου..υπομονη κανουμε.
μπράβο φίλε για τις επιτυχίες σου....εύχομαιαι και πετυχημένες τουφεκιέςΚαλημέρα μάγκες μου. Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου και πέρασα τα μαθήματα που είχα δώσει. Μπαίνω στην τελευταία εβδομάδα πολύ πιο χαλαρός και με αυτό το θέμα!
Μπορείς να δίνεις και ιατρικές εξετάσειςΝαι καλα, μολις σταματησεις τις εξετασεις, θα δεις που θα σου λειψει η περιοδος αυτη
Γεια σου Γιάννη από θέμα όπλων και τέτοια εντάξει στα υπόλοιπα δεν νομίζω να είναι καλύτερα , δύσκολα τα πράγματα παντού δεν παλεύεται φίλε ούτε εδώ πέρα.Οπλαρες Κωστα! Στην μανα των οπλων ζεις! Τυχερος που εισαι ΗΠΑ! Οχι μονο για τα οπλα αλλα για πολλα και αλλα πραγματα! Δυστηχως εδω ο τοπος διολισθαινει,κοινωνικα,ηθικα,οικονομικα, ολο και πιο πολυ και δεν ξερω που θα βγει ολο αυτο.
Καλημέρα μάγκες μου. Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου και πέρασα τα μαθήματα που είχα δώσει. Μπαίνω στην τελευταία εβδομάδα πολύ πιο χαλαρός και με αυτό το θέμα!
Καλησπερα σε ολους! Τελευταια μερα διακοπων σημερα και το κεφι ειναι πεσμενο.
Καλημέρα.Καινούργιο εργαλειο προστέθηκε στη παρεα
πολυ ωραιο να το χαιρεσε φιλε !!!
Καλο απογευμα σε ολους!υπομονή γιατί δεν γίνεται διαφορετικά
μεγάλη βοήθεια στην σύζυγο
προτιμώ τα ζωηρά παιδιά από τα ήσυχα......τα περάσαμε κουραστήκαμε τα χαιρόμαστε....2 γιούς κι εμείς
θα τα θυμάστε και θα γελάτε
να χαιρεσε το νεο μελος
Να τον χαιρεσαι τον κσινουργιο συντροφο στο κυνηγι
Ευχαριστώ πολυΝα τον χαιρεσαι τον κσινουργιο συντροφο στο κυνηγι