Καλημερα σε ολους !Καλημέρα στην παρέα.
Σήμερα έχει αναχώρηση για Χαλκιδική για λίγες μέρες γιατί είμαστε έτοιμοι να διαλυθούμε.
Αυτα ειναι Γιωργο! Καλα να περασεις!
Καλημερα σε ολους !Καλημέρα στην παρέα.
Σήμερα έχει αναχώρηση για Χαλκιδική για λίγες μέρες γιατί είμαστε έτοιμοι να διαλυθούμε.
Καλημερα Παναγιώτη απο τις γεματες παραλιες της κρητης.. Φιλε δε ξερω τι ωρες παιζουν εκει οι αγριογατες, στις 9 το πρωί παντως δεν εχω δει γεματες παραλιεςΣε καλησπεριζουμε τολαρα απο τις πανεμορφες παραλιες.
Αγριογατες δεν ανεβαζω βαλες μας μια εσυ ξερεις αυτη την αορατη που καθοταν στην ξαπλωστρα στην Κατερινη.
Να σου πω τραβαει ο οργανισμος σου το πειραγμα για την παρτουζο-ισπανιδα ε;;;;
Ρε φίλε στις 9 είναι γεμάτες οι παραλίες, αλλά από γριές .buy..buy.Καλημερα Παναγιώτη απο τις γεματες παραλιες της κρητης.. Φιλε δε ξερω τι ωρες παιζουν εκει οι αγριογατες, στις 9 το πρωί παντως δεν εχω δει γεματες παραλιες
Τα σωστά καρτερια πιανονται νωρις μπιλη.Ρε φίλε στις 9 είναι γεμάτες οι παραλίες, αλλά από γριές .buy..buy.
άμα είσαι ελεύθερος, γτ αλλιώς.smashfrak.Τα σωστά καρτερια πιανονται νωρις μπιλη.
Δεν δοκιμάζεις να τις βαλεις σε βάζα; πήγαινε στις συνταγές και κοιτα για "τσίχλες παστές".Λοιπον!Μετα απο υπολογισμους,πρεπει να τρωω καθε μερα 25 τσιχλοκοτσυφες μεχρι να ξεκινησει το κυνηγι.Υπαρχει κανενας που μπορει να βοηθησει?
Οχι μη......... ξανασκέψουτο..... . Τελος οι διακοπες. Και του χρονου με υγεια σε ο.......Το βραδυ επιστρεφω στο τρελαδικο οπως λεει και ο Ζολω.
Δεν εχω επιλογη! Δευτερα δουλευει η γυναικα μου και εγω εχω να παω να βγαλω κατι αδειες...Οχι μη......... ξανασκέψουτο.