Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους...
Επιτελους ΣΚ κ μαλλον θα ειναι κ δροσερο... Τελευαταιο ΣΚ εκτος κυνηγετικης περιοδου... .love.
Κ μονο του οτι θα εχεις τη δυνατοτητα να βγεις εξω φευγοντας μακρια απο ολα τα ευτραπελα που μας περιστοιχιζουν καθημερινα, ασχετα με το αν εχει η οχι θηραμα, ειναι μεγαλη ψυχολογικη θεραπεια... ;)

Σε καλησπεριζουμε τολαρα απο τις πανεμορφες παραλιες.
Αγριογατες δεν ανεβαζω βαλες μας μια εσυ ξερεις αυτη την αορατη που καθοταν στην ξαπλωστρα στην Κατερινη.
Να σου πω τραβαει ο οργανισμος σου το πειραγμα για την παρτουζο-ισπανιδα ε;;;;
Καλημερα Παναγιώτη απο τις γεματες παραλιες της κρητης.. Φιλε δε ξερω τι ωρες παιζουν εκει οι αγριογατες, στις 9 το πρωί παντως δεν εχω δει γεματες παραλιες

Καλημερα Παναγιώτη απο τις γεματες παραλιες της κρητης.. Φιλε δε ξερω τι ωρες παιζουν εκει οι αγριογατες, στις 9 το πρωί παντως δεν εχω δει γεματες παραλιες
Ρε φίλε στις 9 είναι γεμάτες οι παραλίες, αλλά από γριές .buy..buy..very funny.

κι εγώ αλλά μην το δηλώνεις ανοιχτά....ζηλεύει ο Κούλης....από το Γιαννακούλης .sarcastic.

σήμερα(5.30)μέχρι να πιούμε καφέ με την κυρά το ροζέ γύριζε γύριζε γύριζε :)

καλή ξεκούραση Γιώργη :)[/QUOTE]
Aπο το ΦΑΡΜΑΚΟΥΛΗΣ κουλης πως σου φαινετε?.terror..sarcastic..big smile..big smile.

Λοιπον!Μετα απο υπολογισμους,πρεπει να τρωω καθε μερα 25 τσιχλοκοτσυφες μεχρι να ξεκινησει το κυνηγι.Υπαρχει κανενας που μπορει να βοηθησει?
Δεν δοκιμάζεις να τις βαλεις σε βάζα; πήγαινε στις συνταγές και κοιτα για "τσίχλες παστές".
Μετα θα τις απολαμβάνεις με το τσιπουράκι η ότι άλλο.

Καλησπερα στην παρεα απο τα καυτα Χανια, 34c
Σημερα αποφασισα να σας βαλω φωτο απο τα σοκακια της πολης
20170811_151722.jpg

20170811_151657.jpg

Status
Not open for further replies.
Back