Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλως τους δυτικους-βορειοδυτικους! Καλησπερα και απο τα Νοτια! Χρηστο ωραιος ο Ξιφιας της φωτο! 20 ευρω παει το κιλο εδω!
Ειδα αρκετους τωρα τελευταια εδω ψαρεμενους απο γνωστους μου στο Κρητικο πελαγος,αλλα και στο Λυβικο!

Καλως τους δυτικους-βορειοδυτικους! Καλησπερα και απο τα Νοτια! Χρηστο ωραιος ο Ξιφιας της φωτο! 20 ευρω παει το κιλο εδω!
Ειδα αρκετους τωρα τελευταια εδω ψαρεμενους απο γνωστους μου στο Κρητικο πελαγος,αλλα και στο Λυβικο!
Γεια σου ρε Γιάννη,φιλε επειδή ήταν ο πρώτος δεν τον έδωσα τον έκανα φέτες και τον φάγαμε οικογενειακά και τον ευχαριστηθηκαμε....

Γεια σου ρε Γιάννη,φιλε επειδή ήταν ο πρώτος δεν τον έδωσα τον έκανα φέτες και τον φάγαμε οικογενειακά και τον ευχαριστηθηκαμε....
Σε ζηλευω φιλε! Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ψαροφαγας ειμαι!
Επισης εχω αρρωστια με τους αχινους,οπως οι πιο πολλοι βεβαια εδω!

Σε ζηλευω φιλε! Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ψαροφαγας ειμαι!
Επισης εχω αρρωστια με τους αχινους,οπως οι πιο πολλοι βεβαια εδω!
Και εγώ Γιάννη είμαι ψαροφαγας και τρώμε πολύ ψάρι όλη στην οικογένεια,παντως επειδη έχω δοκιμάσει όλων τον ειδών τα ψάρια μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα πιο νόστιμα με μεγάλη διαφορά είναι η σφυρίδα και η στείρα.εσυ τι λες ποία σου αρέσουν;

Και εγώ Γιάννη είμαι ψαροφαγας και τρώμε πολύ ψάρι όλη στην οικογένεια,παντως επειδη έχω δοκιμάσει όλων τον ειδών τα ψάρια μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα πιο νόστιμα με μεγάλη διαφορά είναι η σφυρίδα και η στείρα.εσυ τι λες ποία σου αρέσουν;
Εγω απο αυτα που μπορω και ψαρευω παντως μου αρεσει πολυ το λαβρακι και ο λουτσος...φετος με πηγε καλα και δεν αγορασα κανενα ψαρι. Ελπιζω και του χρονου ετσι να παει. Σορρυ που απανταω σφηνα.

Εγω απο αυτα που μπορω και ψαρευω παντως μου αρεσει πολυ το λαβρακι και ο λουτσος...φετος με πηγε καλα και δεν αγορασα κανενα ψαρι. Ελπιζω και του χρονου ετσι να παει. Σορρυ που απανταω σφηνα.
Βασίλη Το λαυρακι δεν μου αρέσει και τόσο αλλά φίλε ο λούτσος στο φούρνο με πατάτες και τοματουλα είναι όλα τα λεφτά....

Καλησπερα στην παρεα απο τα καυτα Χανια, 34c
Σημερα αποφασισα να σας βαλω φωτο απο τα σοκακια της πολης
20170811_151722.jpg

20170811_151657.jpg

.my man.Εντάξει ρε φίλε το καταλάβαμε .Πας να μας πείσεις ότι σ αυτή την πόλη δεν υπάρχουν πια αγριόγατες.Εκτός κι αν ειναι κι αυτές "αόρατες" σαν κάτι άλλες δίμετρες στην παραλία της Κατερίνης ..buy.

Σφυρίδα με διαφορά για μένα! Πήρα μια 3 κιλά κιλά πριν 20 μέρες από ψαροντουφεκά 22€ το κιλό φίλε και έχει 32-36€ στα ψαράδικα..είχε βγάλει άλλες δυο τότε 7 και 8 κιλά! Συνάδελφος ο τύπος πάει και βγάζει κανένα μεροκάματο και τρώμε και εμείς κανένα καλο ψάρι σε καλή τιμή και ολόφρεσκο! Γενικά φέτος δείξανε αρκετες σφυρίδες στα νερά μας!
.

Αυτό ηταν το ψάρι καθαρισμένο λίγο πριν ψηθεί! Όνειρο ήταν! Γενικά παντως όλα τα ψάρια αν είναι φρέσκα και ντόπια είναι πεντανόστιμα! Έφαγα Λούτσο που λέει ο Βασίλης πιο πάνω, στα κάρβουνα ψαρεμενο πάλι από φίλο και έπαθα πλάκα..ήταν μεγάλος και τον είχε κόψει φέτες.τρομερος!
Wfb9n3Y.jpg

har5es6.jpg

Αυτό ηταν το ψάρι καθαρισμένο λίγο πριν ψηθεί! Όνειρο ήταν! Γενικά παντως όλα τα ψάρια αν είναι φρέσκα και ντόπια είναι πεντανόστιμα! Έφαγα Λούτσο που λέει ο Βασίλης πιο πάνω, στα κάρβουνα ψαρεμενο πάλι από φίλο και έπαθα πλάκα..ήταν μεγάλος και τον είχε κόψει φέτες.τρομερος!
Wfb9n3Y.jpg

har5es6.jpg
ωραια ψαρουκλα φιλαρακι.καλησπερα κυριοι

καλησπέρα στην παρέα,,

δειλά δειλά έχω αρχίσει προετοιμασία για χωριό,,,έγινε service στο αμάξι,συγκεντρώνω τα πραγματά μου από τώρα γιατί συνήθως κάτι μένει πίσω :) ,,παραγγελία από τον φίλο για 6 κουτες φυσίγγια ( μάλλον για κένταυρο silver θα πάω ) και καλή διάθεση να περάσουν οι μέρες,,,Δευτέρα απόγευμα θα έχω και την άδεια στο χέρι οπότε προχωράμε ακάθεκτοι :)

18 θα ειμαι επάνω και λέω να κυνηγήσω μέχρι και τις 22 πρωί και να την κάνω για επιστροφή μεσημέρι,,,,,,Τόλη κερνάω τις μπύρες παρασκευη βράδυ και εσύ πιπίνια :)

Status
Not open for further replies.
Back