Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κάτσε πάνω για να το καταλάβεις και μετά να μας πεις..banana.

αχαχαχαχαχαχα η νόσος των τρεελών άσπρων αλεπούδων....αχαχαχαχα
Ζολότας κες και κοι....

Καλημέρα αγόρι τρελό , να και ένας που περπατάει χωρίς γκρίνια.
Απο περπάτημα άλλο τίποτα ...banana.
Αλλά φίλε Μήτσο πολύ φοβάμαι πως για φέτος το περπατητό μου θα είναι μόνο για παγάνα.Εχω τραβήγματα με το χέρι που κατόπιν λίγων ημερών με παγο και αντιφλεγμωνώδη με ξεγέλασε και δυστυχώς είμαι πολύ πολύ χάλια.Εχω κλεισει ραντεβού στο ΚΑΤ και οι συμβουλές γιατρού είναι κρέμασμα ,πάγο και καθόλου μα καθόλου κίνηση.Απο χθες είμαι πολύ χάλια .Οχι όπλο δεν σηκώνω ούτε να το κουνήσω δεν μπορώ. Απόψε με ξενύχτησε . .....άστα να πανε .

Απο περπάτημα άλλο τίποτα ...banana.
Αλλά φίλε Μήτσο πολύ φοβάμαι πως για φέτος το περπατητό μου θα είναι μόνο για παγάνα.Εχω τραβήγματα με το χέρι που κατόπιν λίγων ημερών με παγο και αντιφλεγμωνώδη με ξεγέλασε και δυστυχώς είμαι πολύ πολύ χάλια.Εχω κλεισει ραντεβού στο ΚΑΤ και οι συμβουλές γιατρού είναι κρέμασμα ,πάγο και καθόλου μα καθόλου κίνηση.Απο χθες είμαι πολύ χάλια .Οχι όπλο δεν σηκώνω ούτε να το κουνήσω δεν μπορώ. Απόψε με ξενύχτησε . .....άστα να πανε .

Δημήτρη περαστικά και πάλι. Υπομονή φίλε...

Γύρισα από το απογευματινό περπατητό για παπάκια. Παπί δεν είδα κανένα αλλά κατάφερα 2 καρακάξες και ένα κοτσύφι. Η μια καρακάξα έκανε και πλάτς στο ποτάμι , για αυτό την ονομάζω πρασινοκέφαλη pica-pica. :)

Τώρα είναι ώρα για καφεδάκι. Καλησπέρα σε όλους.

.ha ha ha.
Τι να κάνω ρε παιδιά να το διασκεδάζουμε και λίγο… Έχω άλλες 15 μέρες ελεύθερες για κυνήγι και δεν υπάρχει κυνήγι. Αύριο το πρωί θα ανηφορίσω ξανά προς λίμνη πλαστήρα σε διαφορετικό μέρος από το σημερινό πρωινό γιατί η σημερινή φόλα στο βουνό δεν έχει προηγούμενο…

Status
Not open for further replies.
Back