Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αλεξανδρε το χειροτερο σε αυτο το κυνηγι ειναι οτι επιτρεπεται η θηρευση ενος λαγου κατα ατομο και οχι κατα παρεας
Ετσι το λαγοκυνηγι τα τελευταια χρονια εχει μεταμορφωθει εχει χασει καθε αξια και οδευει σε αφανισμο
Πλεον βλεπεις παρεες 5-10 ατομων με 10 σκυλια να οργωνουν την υπαιθρο και οσουν βρουν τους θεριζουν
Η επομενη μερα δεν υπαρχει γιαυτους και αυτο ειναι πολυ λυπηρο και για το θηραμα αλλα και για ολους τους αλλους που το ακολουθουν
Καλησπερα Παλικαρια ;)

Φιλε μου,το θεμα ειναι απλο,δεν ειναι κυνηγοι!!Ειναι κλαρινογαμπροι με παραλλαγες και κρατανε απλα οπλα.Κατεβαζουν απο κουτια σκυλια,
διασταυρωση μερσεντες με φιδι και βγαινουν παγανα για λαγο.Καθονται στα καρτερια με το κινητο στο χερι και χαζευουν στο facebook,ποσταροντας φωτο.
Εχω βαρεθει να τους βλεπω πια.Αμα πεσουν σε γομαρι αυτια μαστορα,
δεν τον βλεπουν ποτε!!Την πληρωνουν τα λαγοπουλα,τα απειρα.Βγαζουν φωτογραφιες με λαγοπουλα 1 και 1,5 κιλο και στα μπαρακια
το βραδυ τις δειχνουν στις αγριογατες με καμαρι!Που να ξερει τωρα η αγριογατα απο λαγους?Εδω δεν ξερει να ξεχωρισει το πατζαρι
απο το πατζουρι!Οταν ομως τις δει ΛΑΓΑΣ του ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!Οσο για την καρπωση,ας ειναι 1 λαγος ανα κυνηγο.
Αλλα να ειναι λαγος!3 κιλα +,εαν βρεις τετοιους ναι,ριξε!Γιατι θα σου συμβει 1/1.000.000

Καλησπέρα στη παρέα.Με ίωση ο μικρός από το μεσημέρι και είναι συνδεδεμένος με τη τουαλέτα, σα μπακαλιάρος θα γίνει.....sarcastic.
Το άγχος του όμως είναι άλλο, αν θα είναι καλά μέχρι τη Κυριακή μη χάσει την έξοδο ..........σε καλό δρόμο είμαστε....terror.

Καλησπέρα σας. Λέω να πάω για κάτι ρακιές μετά τη δουλειά με συναδέλφους μιας και λείπει η γυναίκα και δεν έχω κάτι άλλο να κάνω. Βασικά ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο σκούπισμα/σφουγγάρισμα .sarcastic.
Το δευτερο να κανεις.

Καλησπερα! 25 κιλα τραχανα εγω τι θα τα κανω? Και το τσουβαλι εχει τρυπες και μου γεμισε " σκαγια ο διαδρομος"!!! Μακαρι να χει κρυο το βραδυ στα μερη μου να κανουμε ληστοσυμοριτικο παρτυ γυρο απ τη σομπα με τραχανα κι οτι παει μαζι!

Καλησπέρα σας. Λέω να πάω για κάτι ρακιές μετά τη δουλειά με συναδέλφους μιας και λείπει η γυναίκα και δεν έχω κάτι άλλο να κάνω. Βασικά ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο σκούπισμα/σφουγγάρισμα .sarcastic.
Κάνε καμιά δουλειά θα πέσει παντόφλα

Καλησπέρα στη παρέα.Με ίωση ο μικρός από το μεσημέρι και είναι συνδεδεμένος με τη τουαλέτα, σα μπακαλιάρος θα γίνει.....sarcastic.
Το άγχος του όμως είναι άλλο, αν θα είναι καλά μέχρι τη Κυριακή μη χάσει την έξοδο ..........σε καλό δρόμο είμαστε....terror.
Περαστικά στον πιτσιρικά ρε φιλε.εμ βεβαια με το όπλο που εχεις πως να μην αρωστησει.βγάλε την 302 να δεις οτι θα του περάσουν όλα
ha haaa

Γιάννη, εύχομαι περαστικά και γρήγορα στον μικρό και την Κυριακή να είναι ετοιμοπόλεμος!

Καλησπέρα καρντάσια!

.

Status
Not open for further replies.
Back