Αλεξανδρε το χειροτερο σε αυτο το κυνηγι ειναι οτι επιτρεπεται η θηρευση ενος λαγου κατα ατομο και οχι κατα παρεας
Ετσι το λαγοκυνηγι τα τελευταια χρονια εχει μεταμορφωθει εχει χασει καθε αξια και οδευει σε αφανισμο
Πλεον βλεπεις παρεες 5-10 ατομων με 10 σκυλια να οργωνουν την υπαιθρο και οσουν βρουν τους θεριζουν
Η επομενη μερα δεν υπαρχει γιαυτους και αυτο ειναι πολυ λυπηρο και για το θηραμα αλλα και για ολους τους αλλους που το ακολουθουν
Καλησπερα Παλικαρια
Μπραβω!!! Που επιασες?Καλησπέρα παίχτες, μετά από δύο χρόνια ανεργίας, πρώτη μέρα σήμερα στην νέα εργασία και νοιώθω λίγο σαν ψάρι έξω από τα νερά του ... ...
Το δευτερο να κανεις.Καλησπέρα σας. Λέω να πάω για κάτι ρακιές μετά τη δουλειά με συναδέλφους μιας και λείπει η γυναίκα και δεν έχω κάτι άλλο να κάνω. Βασικά ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο σκούπισμα/σφουγγάρισμα
Μπραβο ρε Ψηλε!!Καλησπέρα παίχτες, μετά από δύο χρόνια ανεργίας, πρώτη μέρα σήμερα στην νέα εργασία και νοιώθω λίγο σαν ψάρι έξω από τα νερά του ... ...
Κάνε καμιά δουλειά θα πέσει παντόφλαΚαλησπέρα σας. Λέω να πάω για κάτι ρακιές μετά τη δουλειά με συναδέλφους μιας και λείπει η γυναίκα και δεν έχω κάτι άλλο να κάνω. Βασικά ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο σκούπισμα/σφουγγάρισμα
Περαστικά στον πιτσιρικά ρε φιλε.εμ βεβαια με το όπλο που εχεις πως να μην αρωστησει.βγάλε την 302 να δεις οτι θα του περάσουν όλαΚαλησπέρα στη παρέα.Με ίωση ο μικρός από το μεσημέρι και είναι συνδεδεμένος με τη τουαλέτα, σα μπακαλιάρος θα γίνει....
Το άγχος του όμως είναι άλλο, αν θα είναι καλά μέχρι τη Κυριακή μη χάσει την έξοδο ..........σε καλό δρόμο είμαστε...
Γιάννη, εύχομαι περαστικά και γρήγορα στον μικρό και την Κυριακή να είναι ετοιμοπόλεμος!Καλησπέρα στη παρέα.Με ίωση ο μικρός από το μεσημέρι και είναι συνδεδεμένος με τη τουαλέτα, σα μπακαλιάρος θα γίνει....
Το άγχος του όμως είναι άλλο, αν θα είναι καλά μέχρι τη Κυριακή μη χάσει την έξοδο ..........σε καλό δρόμο είμαστε...
ΣιδεροκέφαλοςΚαλησπέρα παίχτες, μετά από δύο χρόνια ανεργίας, πρώτη μέρα σήμερα στην νέα εργασία και νοιώθω λίγο σαν ψάρι έξω από τα νερά του ... ...
περαστηκα στο μικρο Γιαννη κατι θα κολησε τωρα που αρχησαν τα σχολειαΜε ίωση ο μικρός από το μεσημέρι και είναι συνδεδεμένος με τη τουαλέτα