καλη αρχη ΓιωργοΚαλησπέρα παίχτες, μετά από δύο χρόνια ανεργίας, πρώτη μέρα σήμερα στην νέα εργασία και νοιώθω λίγο σαν ψάρι έξω από τα νερά του ... ...
καλη αρχη ΓιωργοΚαλησπέρα παίχτες, μετά από δύο χρόνια ανεργίας, πρώτη μέρα σήμερα στην νέα εργασία και νοιώθω λίγο σαν ψάρι έξω από τα νερά του ... ...
Γιάννο περαστικά στον μικρό!Καλησπέρα στη παρέα.Με ίωση ο μικρός από το μεσημέρι και είναι συνδεδεμένος με τη τουαλέτα, σα μπακαλιάρος θα γίνει....
Το άγχος του όμως είναι άλλο, αν θα είναι καλά μέχρι τη Κυριακή μη χάσει την έξοδο ..........σε καλό δρόμο είμαστε...
Γιώργη καλή αρχή, σιδεροκέφαλος!Καλησπέρα παίχτες, μετά από δύο χρόνια ανεργίας, πρώτη μέρα σήμερα στην νέα εργασία και νοιώθω λίγο σαν ψάρι έξω από τα νερά του ... ...
Παραπραστανιτη;Α ξέχασα τους Μπανιώτη,Μπονόβα,Πλίτση,Θεολόγη Παπαδόπουλο,Βαιο Καραγιάννη και Γιώργο Κούτουλα ναούμε
Καντέρο ; Τζώνυ Αναστασιάδη , Αρτούρ Λεκμπέλο και Λούχοβι;;;Παραπραστανιτη;
Καλησπέρα παίχτες, μετά από δύο χρόνια ανεργίας, πρώτη μέρα σήμερα στην νέα εργασία και νοιώθω λίγο σαν ψάρι έξω από τα νερά του ... ...
Μπραβο Γιωργο πολυ χαρικαΚαλησπέρα παίχτες, μετά από δύο χρόνια ανεργίας, πρώτη μέρα σήμερα στην νέα εργασία και νοιώθω λίγο σαν ψάρι έξω από τα νερά του ... ...
Και τι κάθεσαι ; γρήγορα μέσα στο νερό ...Καλησπέρα παίχτες, μετά από δύο χρόνια ανεργίας, πρώτη μέρα σήμερα στην νέα εργασία και νοιώθω λίγο σαν ψάρι έξω από τα νερά του ... ...
Καλησπερα! 25 κιλα τραχανα εγω τι θα τα κανω? Και το τσουβαλι εχει τρυπες και μου γεμισε " σκαγια ο διαδρομος"!!! Μακαρι να χει κρυο το βραδυ στα μερη μου να κανουμε ληστοσυμοριτικο παρτυ γυρο απ τη σομπα με τραχανα κι οτι παει μαζι!
Πιες και για μας ωρε πατριώτ καμιά μπουκάλα...Καλο βραδυ κυριοι!Παω να ποιω κανενα τσιπουρο να φευγει το παλιο για να βγαλουμε το φρεσκο...