Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημερα σε ολους! ελπιζω να ειστε ολοι καλα! χαθηκα λιγο αλλα πραγματικα πεσαν μαζεμενα πολλα πραγματα,με την γεννηση του δευτερου παιδιου! ολα καλα ομως καλα τρεξιματα ειχαμε!
Άντε ρε ψηλε.να σας ζησει ρε φιλε.όλα καλα?

Άντε ρε ψηλε.να σας ζησει ρε φιλε.όλα καλα?
ευχαριστω φιλε να εισαι καλα! ολα καλα αν εξαιρεσεις το τρεξιμο..κυνηγι εχω παει 3-4 φορες δυστηχως και αλλη μια φορα σκοπευτηριο...ορτυκια πηγα και μια φορα λαγο που ειχαμε μια δυσαρεστη εκπληξη.θα γραψω στο θεμα λαγος.

καλημερα σε ολους! ελπιζω να ειστε ολοι καλα! χαθηκα λιγο αλλα πραγματικα πεσαν μαζεμενα πολλα πραγματα,με την γεννηση του δευτερου παιδιου! ολα καλα ομως καλα τρεξιματα ειχαμε!
Καλώς τον Γιάννη να σου ζήσει το παιδί γερο κ δυνατό να είναι!

msyOztN.jpg
Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για μένα. Παντρεύτηκε ο μικρός μου γιός ο Μιχάλης. Εύχομαι και στων παιδιών σας ότι καλύτερο...
LmojTeV.jpg
Άρε Διαμαντέα, να τους χαίρεσαι. Να σε δω χαζοπαππού ......RESPECT..sarcastic.

Γιάννη, να σας ζήσει !!!

msyOztN.jpg
Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για μένα. Παντρεύτηκε ο μικρός μου γιός ο Μιχάλης. Εύχομαι και στων παιδιών σας ότι καλύτερο...
LmojTeV.jpg
Διαμαντή να σας ζήσουν με υγεία και πολλούς απογόνους.

Γεια σου Γιαννάρα αυτά είναι ωραία τρεξίματα.Να σας ζήσει με υγεία και τύχη.

Καλημέρα σας κύριοι και καλό Σ/Κ...

Ωραιος ο Χάρης!
Κάτω είσαι ακόμα;
Μυροοο!! Χθες με 2 ωρες υπνο κατεβηκα κατω,γυρισα κ κοιμηθηκα 1μιση ωρα,πηγα δουλεια 22:00-06:00,κατευθειαν κυνηγι,πριν λιγο γυρισα,παω να πεθανω για 2-3 ωριτσες.Το απογευμα εχει σκοπευτηριο,το βραδυ ξανα δουλεια κ αυριο μολις σχολασω ξανα εξοδο πρωτα ο θεος.Ειμαι τρελος,το ξερω!!

msyOztN.jpg
LmojTeV.jpg
σας ευχαριστω πολυ ολους αν και μου τα εχετε ξαναπει! Διαμαντη να σου ζησουν,να ευτυχησουν και καλους απογονους ! κουκλια ειναι να τους χαιρεσαι!

Καλημέρα και καλό ΣΚ.
Τραβήχτηκα όλο το βράδυ με τα νερα στο πατάρι απο κάτι που δεν μπορεί να συμβεί.
Η αντίσταση με τα παρελκόμενα σφίγγει πάνω στο θερμοσίφωνο με ενα μεγάλο παξιμάδι.Αυτό το παξιμάδι χαλάρωσε ,το λάστιχο είχε φθαρεί και το νερό έβγαινα" τσαμπούνα " ¨Ευτυχώς που γύρω από τον θερμοσίφωνα περιμετρικά , έχω χτίσει χείλος 5 εκ. ύψος και με την βοήθεια μιας μικρής τρύπας που εχω ανοίξει στην πλάκα για λόγους εκτόνωσης και προειδοποίησης ώστε αν χρειαστεί να στάζει στην μπανιέρα ,γλύτωσα τα χειρότερα.
Τώρα βέβαια με την ευκαιρία θα αλλάξω και την αντίσταση η οποία ειναι 10 χρόνων.Το χειρότερο πράμα στο σπίτι είναι........" να σου σπάσουν τα νερά ".sarcastic.
Καλα μιλαμε"ΤΟΟΟΟΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΟΟΟ ΜΥΑΛΟ".RESPECT.Και γαμω τις πατεντες.well done.

σας ευχαριστω πολυ ολους αν και μου τα εχετε ξαναπει! Διαμαντη να σου ζησουν,να ευτυχησουν και καλους απογονους ! κουκλια ειναι να τους χαιρεσαι!
Γιαννο, ειπα και εγω,τι εγινε αφου του ευχηθηκαμε,τι εγινε? αλλα τους δικαιολογω, το μυαλο τους στο πουλιha haaa τους

Εβαλα ενα σκαφακι λαμαρινας κατω απο τον θερμοσυφωνα και τριπισα να οδηγει η χαλκοσωληνα στην μπανιερα. Το εκανα ομως αφου εφαγα πρωτα την τσαπου απο τρυπημα του θερμοσυφωνα
Ασεεε Νικολακη ηρθες Δευτερος.yel..sarcastic..big smile..big smile.

Status
Not open for further replies.
Back